18

Анонимен

преди 2 години

Сега хотелиерите първо да отидат при харвардските възпитаници да им обеснят как се прави бизнес у бегето. Няма нищо общо с пазарна икономика и тинтири минтири.

17

Ноби

преди 2 години

и аз искам, може ли и за мен

16

zeus

преди 2 години

Частните хотели искат пари от държавата за какво ли не. Ами драги ми чорбаджии, комунизма отдавна уж си замина, или се оправяйте някак или фалирайте.

15

пет,

преди 2 години

предполагам от нивата списуваш, измежду два замаха с мотиката. Да се надяваме скоро да я електрифицираш и ти с волтаици, че да се не хаби напразно слънцето, а и друго си е теферич с тв, интернет и голям Ладилник с много бира на работното място...

14

Вин

преди 2 години

Шизофрения! Иначе, върли "капиталисти", но все в устите им - държавата! Като застроявахте бетонните грамади, питахте ли някой дали ще има избиване на инвестициите, някой гаранции даде ли ви?! Бизнес риск се нарича - може и да спечелиш, може и да загубиш! Който не се справя, фалит и идва друг!

13

Анонимен

преди 2 години

АААА НЕ!!! Фалит и това е. Не може да си щракате с пръсти за 12 годишно упралвление, че се пазени като "ТУРИЗЪМ". Не можете да си платите ТОКА, защото не можете да Управлявате ама се бие в гърдите ВЕЛИКИ.

12

Запознат

преди 2 години

По една тесла не искат ли да им купим?? Ама не колата ...

11

Бай Тошко

преди 2 години

А Ричард Алибунаков още ли не е приревал и той, че трябва да купи държавата и фотоволтаици за кръчмите му?

10

бай онзи

преди 2 години

айде фалирайте вече, писна ми 2 години да ревете като Манолова

9

Анонимен

преди 2 години

Фотоволтаиците няма да им решат проблемите. Само ток през деня и когато има слънце. Освен това са скъпи и силно токсични, това е химическа бомба. И колко площ има на покрива на хотела за да захрани с ток целия хотел. Това стига само за малка едноетажна къща и то само част от елетроенергията, по малко от 50% и то само като грее слънце.

8

Аз пък искам...

преди 2 години

.. да знам къде е Майчето Манолова и палаткаджийките дето ги убиваше системата. Уби ли ги вече или още държат? По-добре ли са, по-зле ли? Доволни ли са от развитието? Скоро ще има ли джумбуши по площадите около Ротондата? Риба ще има ли, с домати ли или без?Ей такива неща предимно ме интересуват

7

Анонимен

преди 2 години

Тез пък нахалници, гледай ги ти. Я марш, просяци.

6

Анонимен

преди 2 години

И аз искам държавата да ми купи фотоволтаици и после да купува произведения от тези фотоволтаици ток на цена над пазарната ама няма да ме огрее.

5

Анонимен

преди 2 години

Я па тия колко са весели. Тези знаят ли колко професии и браншове изчезнаха безвъзвратно. Да затварят кепенците и като мен да си връщат на село. 7-мо поколение Софиянец станах първи селянин. Купих си къща на село животни копам садим берем и ям. Ама ръцете ми са целите в мазоли и тече кръв. А те искат на работата лекото и на баницата мекото. Държавата да им купела фолтоволтаици демек ние тарикатите да им ги платиме. Айде у лево.

4

Анонимен

преди 2 години

Абе що не поискате направи държавата да ви осигурява пари на база 100% от оборота който сте имали през2019 година?Аман от наглеци!

3

Анонимен

преди 2 години

А по една сви рка не искат ли? Бати наглите хора, честно. Социализма отдавна умря, всеки да се спасява кох както иска.

2

Анонимен

преди 2 години

Е не! Направо прекалихте! Съгласихте се на зелени сертификати, а сега леле мале нямаме пари. Нали Асен ви го каза, пазарна икономика, оцелява само който може.

1

пенсионер

преди 2 години

искам и аз държавата да ми купи!!!! Кирчо и Руменчо лично искам да ми го донесат!!!