39

Анонимен

преди 2 години

Пизнавам един с морбили. Викахме му морбила.

38

Анонимен

преди 2 години

"До 6 В САЩ са рекордьор по брой деца с аутизъм - всяко стотно момченце и всяко 400-тно момиченце.В САЩ са рекордьори и по убиждания.Но има общности,които по религиозни причини не се ваксинират.Големи общности,стотици хиляди хора.И интересното е,че в такива общности няма НИТО ЕДИН случай на аутизъм."***************************** Еххх ама как не го разбрахте това до сега бе! НЯМАТ НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ именно защото са затворени общности и НЕ СЕ ИЗСЛЕДВАТ, не само, че не се имунизират!!!

37

Не ви ли омръзна

преди 2 години

да сравнявате различни неща? Ваксината срещу морбили се поставя ЕДНОКРАТНО. За разлика от тези ковид инжекции, които искат да бодат на хората по два пъти годишно. Аман!!!

36

Ха!!!!!

преди 2 години

Адеее, вакс-мафията пак натиска пeдала на газта. Като че ли сме балами, не можем да събираме информация и не сме разбрали че калпавите им ваксини и за ч-е-п не стават. Ама я да си преточват с лъжите.

35

Бай Тошко

преди 2 години

Много *** сентенция. Явно не забравя абсолютно всичко. Защото факт е, че като преболедуваш морбили имаш доживотен имунитет срещу морбили. От ваксината пак се разболяваш и го караш леко, но ако си го преболедувал имунната ти памет е толкова силна, че буквално не се стига да разболяване. Ама нали всичко бил забравял организма ни ... тъй де. Така твърдят.

34

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Това са абсолютни лъжи. Когато бях дете всички деца го прекарваха рано или късно и без никакви последствия. Морбили е безобидно заболяване, което може да смъртност 2-3 случая на милион заболели деца...

33

Анонимен

преди 2 години

аутизмът се проявява на третата година веднага след поставяне на ммр ваксината.- висока температура, дрисък, промени в психиката към агресивност, после пълна апатия и зацикляне в една точка или тема. и така нататък. всички ваксини трябва да са 1/ без адюванти 2/ некомбинирани 3/ поставяни след навършване на 2 години, след като имунната система на децата е изградена. фундаментални грешки допуска медицината, непростими.

32

Анонимен

преди 2 години

Амиши и други сектанти не ходят на лекар и никой не знае и не е правил психологическо изследване за да сложи диагноза аутизм, или каквото и да е друга диагноза. Те живеят като в каменната ера.

31

Анонимен

преди 2 години

Аутизмът е вродено състояние и симптомите се проявяват преди 3 годишна възраст. Още в първата година. Задължително е. А тези ваксини се слагат на 3 и 5 годишна възраст. Нямат нищо общо с аутизма. Поредната антиваксърска лъжа

30

Анонимен

преди 2 години

Морбили е много тежка инфекция с голяма смъртност. И е изключително заразна.

29

За пишещите по-долу

преди 2 години

Има проучване в САЩ, че ако ваксината проив морбили-паротит-рубеола се поставя между 3 тата и 5 тата година на децата, а не на 1 годинка, както е сега, рисковете от страничните и действия се свеждат до абсолютен минимум. Апропо, откъде се пръкна тази история сега за връзката между морбили и ковид? Морбили ли са ни приготвили да ни нападне след неуспеха на ковида?

28

до 26

преди 2 години

Аутизмът е толкова генетично заболяване колкото и *** дисфорията е естествено явление. Апропо, двете са свързани- огромен процент от аутистите развиват впоследствие *** дисфория. Науката триумфално го откри едва миналата година.Интересното е, как има излекувани от аутизъм деца- при тях сигурно е налице обратна експресия на увредените гени. Всички сме в почуда.

27

Депопулация по план

преди 2 години

Да, в обществото на Амишите няма ваксинирани и аутисти.. Бизнеса в ваксини и лекарства е за милиарди. Сега с това бавно освобождаване си представям какво би било, ако ми инжектират морбили или спин :-х

26

Анонимен

преди 2 години

Целта на статията е ясна, само че ще ви разочаровам, като ви кажа, че прекарах морбили през 2000-та година и заразих целия клас с това, вероятно и немалка част от училището. Тогава ме псуваха, само че им казах, че един ден ще са ми благодарни че са го прекарали тогава, защото повече никога няма да се разболеят от това.

25

Анонимен

преди 2 години

Аутизмът е генетично, наследствено заболяване. Преваленс - 1% от момчетата.

24

Анонимен

преди 2 години

Ковид също потиска имунната система, всички болни имат лимфоцитопения и левкоцитопения. А след оздравяването имунитетът е слаб и нетраен, макс 6-8 месеца.

23

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм чел за вредите на MMR ваксините, както и за съдържание на ембриони от абортирали човешки зародиши. Кажете сега кой я плати тази статия и това ли ще е следващия супервирус / супер пандемия? Ако не, поне кажете какво се случва с Ангел Кунчев- почина ли след третата игла?!?

22

Анонимен

преди 2 години

Схемата е ясна.Елита занапред ще прави пари от ваксини за да плаща на вестниците, които да ни държат под стресовата команда: мирно/Свободно.Да ни е честит новия световен робовладелчески строй.

21

Анонимен

преди 2 години

Моето дете роден 93г има всички ваксини вкл и грип.(Тогава не ни питаха дали искаме,защото всички родители искаха и вярваха на науката)Получи странична реакция от полиомиелитна та ваксина-за около месец куцаше с крачето,оправи се слава Богу,радвам се че се ваксинира въпреки реакцията, защото инвалидноста при детския паралич е ужасяваща и заразява масово.Подкрепям ваксините с две ръце,въпреки че някой причиняват странични реакции,но 99% не!

20

Анонимен

преди 2 години

Последно- причината напоследък да се набляга на ваксини за всичко е, че антибиотиците вече не работят, тъй като бактериите са станали полирезистентни след десетилетия масирано антибиотично лечение. За гъбичките по болниците да не говорим- сградите направо се събарят и се строят нови- по богатите държави. Лично аз очаквам пореден провал, защото базисни неща в теорията са погрешни.