36

Много сте лементарни

преди 2 години

Метал и бетон прави железобетон.

35

постоль

преди 2 години

Ами вижте коя е работила по публикацията и ще Ви се изясни дървеното желязо!

34

Анонимен

преди 2 години

Всичко ок за тях, ама кога успяха да изобретят метален бетонен блок и защо крият от света технологията за дървено желязо? Или писателят не е разбрал? Май е второто!

33

Анонимен

преди 2 години

Кви викинги са тия шведски ***, най-левaшката страна, срам за дедите си. Швеция дори не е имала колонии ама за да се направи на турболиберас реши да приеме най-много бежанци на глава от населението в целия ЕС.

32

До 12

преди 2 години

Само че, разликата между тия хиляди българи за които говориш и африканските и арарбските мигранти е в това, че нашите като отидоха на Запад, веднага си намериха работа, учеха езика и се съобразяват и пазват с местните закони и обичаи. А тези "бежанци" са съвсем друго нещо. Надали на българите са им осигурявяли подслон и храна и те са имали претенции. При ТИЯ са само претенции и изисквания и никакво желание за интеграция.

31

ПорЦелан

преди 2 години

Има една съветска песен, вариант на нашата "Черна точка се белее" : "По реката плува тухла, дървена като стъкло". Та и с блоковете по границата е така.

30

Анонимен

преди 2 години

Гърците близо едно хилядолетите са тормозили всички народи от Близкия Изток. Нали хората казват, че всичко се връщало

29

Анонимен

преди 2 години

Гърция има нещастието да граничи с Турция и България.

28

Анонимен

преди 2 години

До 19 Анонимен Още не си разбрал Европа! Мигрантите могат да ходят където си поискат без виза, без зелен сертификат и могат да получават пари и помощи, ти гледаш през витрина! Бива да не си умен, ама поне не го демонстрирай публично!

27

Анонимен

преди 2 години

Подготвени са метални бетонни блокове. . . . . Оправете си българския, неграмотни журналисти!

26

Анонимен

преди 2 години

Добре обучените патрули ги видяхме в Коилово. На нас военни патрули не ни трябват. Динко ги краде, бие и е**е и ги връща обратно.

25

До ?

преди 2 години

И "дървено желязо" също звучи добре...

24

Анонимен

преди 2 години

Не знам доколко е удачен примерът с Швеция. Там имаше случаи на шведски снайперист, бивш командос, който стреляше и трепеше напосоки всеки брадат смугъл не-швед. Не търпят толкова скандинавските викинги, колкото пресата се опитва да повлияе.

23

Анонимен

преди 2 години

На Запад в страни като Швеция местните постепенно cтават малцинство, те вече не смеят да се изкажат публично срещу миграцията защото или ще ги нападнат либералите и ще ги уволнят от работа или някой мигрант ще им забие нож или ще им хвърли киселина и т.н. Опасно е. Всеки трябва да направи цивилизационен избор за своята страна, дали да приеме прогресивните идеи на мултикултуризма или традиционните ценности на консерватизма. Няма средно положение.

22

до бежанец

преди 2 години

за това говоря, нещата по границата трябва да стигнат до директни сблъсъци, докато това проключи окончателно. това е война между етноси. едните искат да се заселят при другите насила, а след времв ибда изселят кореняците или да ги маргинализират. тук е или те или ние. за сега скапания ЕС е решил те и работи само в тази посока. ЦИЕ не е съгласна с това и за това армията на границата и кю тек до дупка. хич не ме е еня за ценности, както и мигрантите не ги е еня.

21

?

преди 2 години

"Подготвени са метални бетонни блокове"Може би искате с цялото си сърце и душа да кажете "железобетонни блокове", но ....не знаете как.....

20

Анонимен

преди 2 години

Либералните медии показват снимки на ревящи жени и деца, а реално над 90% от мигрантите са млади загоpяли мъже, мечтаещи да се чуфтосат с първата блондинка която спипат. Белите хора изчезват като индианците.

19

Бежанец

преди 2 години

И след третата димка ни картечар ни снайперист ни оператор

18

българина

преди 2 години

мигрантите скачат според тоягата. никой не ги стреля или бие за това идват на софрата. Когато скпания ЕС реши да пази, а не да осчетоводява границата, тогва миграцията ще приключи

17

Анонимен

преди 2 години

До българинаЯ престани да лъжеш, някои само това чакат, българите да се изнесат, няма да стане, нито пък пропагандата ви ще свърши работа!