49

аз

преди 2 години

До ДодоТрябва да си мега глупав и за този случай да обвиниш Радев. Съдебна система се изгражда с години и под патронажа на великия и великолепния Пожарникар IТака че за сегашната ситуация търси отговорност в народни събрания ,коита ковали закони досега.Но всъщност за дадено престъпление не е лошо да бъде осъден в САЩ - защото тук ще се проточи 10 години, през които престъпник ще бъде болен, после още нещо и така за давност ще го закрият

48

АК-47

преди 2 години

Отлично, че ще го съдят в САЩ. Нали никой не съмнява, че тук ако изобщо стигне до съд, щеше да някоя условна присъда. И ура-ура за неподкупния български съд...

47

Анонимен

преди 2 години

Брилянтно изпълнение на НСлС!! Добра работа.

46

Анонимен

преди 2 години

Повечето консуматори на такива материали са по висшите ешелони на властта, за тях обаче няма съд. Има много родители които си проституират децата, не само по описания по-горе начин. Примерно тези които искат децата им да станат поредната звезда в Дисни, са сводници на собствените си деца. Дори да не го осъзнават.

45

Ямболски цървул

преди 2 години

Гнусно!

44

...

преди 2 години

Вдигне ли се нейде гюрултия,то се знае-това сме ние...

43

Ro

преди 2 години

"Предпочитаме да го съдят там"... какво ви говори това?!

42

В

преди 2 години

До Анонимен 28... и с оборот за 2019 - 18,000лв

41

Педо Беър

преди 2 години

Не разбрахме адреса на сайта, сигурно още е достъпен, тия сайтове се клонират по огледалата на сървърите. Става все по-трудно за видеата, иначе снимки се намират чат пат.

40

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, сега в щатския затвор на педофилчето ще му направят ГЗ сандър :)))))))))))))

39

Анонимен

преди 2 години

Този по добре да си слага въжето в ареста, освен ако не е фен на афроамерикански и латино ласки. 50 години в щатски затвор за педофилия.... нищо добро не го чака.

38

Хора, наистина

преди 2 години

ми се доповръща. Как може да изпитва някой удоволствие да бъде или да гледа дете как прави нещо. 4,6 милиона видеа? Вие представяте ли си колко милиони хора по света са насилвани. Наистина не разбирам..

37

Alex

преди 2 години

Бавно прегазване с танк е идеална присъда за такива.Не коментирам молдаво - украинските родители.Алкохолите не прощават.

36

Бay

преди 2 години

Кастрация за такива!

35

Анонимен

преди 2 години

Да не стате и това да го легализират след години??? Изглежда че това е мозъчно-психичен проблем-отклонение, ам че то и лгбт-та не са към тая категория? мозъчно-психичен проблем, след като биологично няма как да се развиват, значи е псично отклонение?!

34

Анонимен

преди 2 години

Странно е да не арестуват родителите след като те са в основата. Излиза че разпространението е по-тежко престъпление от самото извършване на престъплението.

33

маркиз дьо саП

преди 2 години

Хайде да си кажем истината! Тия че са трепане, за трепане са. А, родителите дето са знаели и всичко е ставало с тяхното активно участие...Те за какво са? Или по всяка вероятност ще им се размине щото е част от културните им особености.

32

до 31

преди 2 години

А тия пък другите са света вода ненапита... да ти имам логиката. Гарван гарвану око не вади.

31

Анонимен

преди 2 години

Арест за разпространението на престъпност и провокацията й над честните хора очаква Пеевски, Борисов и Гешев може би още днес

30

@@@

преди 2 години

Абе дрънкат некой дърти комуннняги за "американски ценности" , ама както виждате в Америка една от ценностите е правосъдие и спазване на закона , а в 32 годишния Преходостан , управляван от ДС агенти и хора с минало в партията всичко е пари и влияние , корупция и безочие.