14

Анонимен

преди 2 години

Охо комисйята бачка

13

?

преди 2 години

Цацаров преследва кокошкарски нарушения.За вилата на PR ката на Борисов нито дума.За Пеевски нищо.Ужас, мафията управлява прокуратурата и правосъдието.Това че ще променим парламента няма да ни оправи.

12

ПроСоТо

преди 2 години

да ви кажа и нещо за беззаконието:..-Когато чрез него се унищожават лица,които не са ви симпатични,вие викате "ура!.."..Но когато ви пипнат вас за.."оная работа" ,и обръщате палачинката..

11

ПроСоТо

преди 2 години

АБЕ НЕЩО ЕПТЯН Е СБЪРКАНА РАБОТАТА..Силно объркана ОТ МУТРЯГИТЕ,чийто "връх на айсберга" е беснеенето на Хунтата на Боко Тиквата..Самата "КОНПИ" е ЕДНО от измишльотините на гробарите ,целящо ИГНОРИРАНЕ НА СЪДА!..Конпаджиите "определят" кой е "придобил незаконно" имущество,вместо да има ДЕЛО В СЪДА и въз основа на тезите и ДОКАЗАТЕЛСТВАТА,съдът да "отсече":..-"Земете му имането на тоя!"..Но не,неее!..Некаква дебела цаца с опулени очи очи "ИМАЛА" "привилегията",дадена й "от Господа",да определя "Т

10

Анонимен

преди 2 години

Хаха, наложена глоба в размер на 10 000 лв. Това вероятно е около 20% от месечната заплата на шефчето.

9

Анонимен

преди 2 години

Цацаров го чака ада и изведнъж се разработи

8

Анонимен

преди 2 години

Аз честен и свестен шеф на болница или медицински център последните 10 години не съм срещал. Всеки те изнудва, иска пари на ръка, не ти върши работа или я върши пет за четири в техните болници. Те пък се водят на по 5 - 6 длъжности и за всяка взимат заплата, освен далаверите. Дано да дадете пример с някой такъв, да му направим паметник, да замажем очите на пациентите, които са се нагледали на всичко.

7

Анонимен

преди 2 години

ха ха ... какво откритие само?!? - нещо като законите на Нютон! Абе тия може и да са се събудили или вдигат пушилка покрай промените да не ги забърше метлата? Ами вземете всичките тези доктори, шефове на разни болници, които са милионери, а болниците им са клоака. Всеки от тях е в конфликт на интереси, да не кажа безнаказано вършил и вършещ икономически престъпления.

6

Анонимен

преди 2 години

А органите на кой ги продаваха?

5

Анонимен

преди 2 години

До боклу.ка под мен (4), който плюе по проф.Спасов : не пиши глупости за някой, когото не познаваш, нито като лекар, нито като човек. Питай майките на трансплантирани деца, какво мислят за него. Спрете се с тези партенки, заради тях вече умират деца, на които не може да се направи успешна трансплантация поради некадърност.

4

Кал Инков

преди 2 години

Тя цялата държава е в конфликт на интереси. Почти всеки в администрацията е човек на някой, назначен по препоръка на някой (наш човек) или е от правилната партия. Ако не си такъв - значи си от малцината които трябва да бачкат здраво и заради другите безделници и връзкари. Има агенции и длъжности които буквално не правят нищо. Знам го защото познавам такива и са ми споделяли.

3

Анонимен

преди 2 години

А за бившият шеф Любомир Спасов, който има палат в Бояна за над 3 млн. КПКОНПИ, Гешев и сие си траят. ОСвен това по негово време са се правели и незаконни трансплантации, но пак нищо?! Защо ли???? Ей, още чегътртане трябва ...

2

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл да се ядосвате, кокаинът ще ги убие, от Спасов до Ненков

1

Майора

преди 2 години

И доц. Горнев и лекарят на годината д-р Оскар са избрани от здравния министър Кацаров! Така че отговорността е негова!