11

българка

преди 2 години

Ама разбира се, че не са намерени! Нали полицаите ги търсят от себе си и съответно са ги скрили. И спрете да наричате нашествениците "бежанци". Това са малки бойни групи ! И вече ВСИЧКИ В ЕС го знаят, дори и лудата Меркел го разбра и НЕ ги иска в Германия. И всички знаем, че полицаите участват в трафика - вземат си парите и не ги интересува, че утре може да пострада тяхната дъщеря или съпруга, мислят си, че на тях няма да им се случи.В Резово от години вечер нашите изтеглят лодки пълни с араби

10

Анонимен

преди 2 години

едни вдигат огради а ние сме разграден двор като в някое село. Селска държава на нивото на Сомалия. Защо Полша вдига ограда, защо Литва и Латвия вдигат огради, защо Гърция вдига ограда. Събудете се вече бе, скапана държава честно вече нямам сили да гледам колко изоставаме. А в същото време в София се разкарват брадати на групи и никой нищо.

9

Анонимен

преди 2 години

Еврогейовете плюят по Беларус ,а си мълчат за Доган който пуска емигранти за България

8

не е вярно

преди 2 години

Рашкоф ги търси по кметствата

7

време за уволнения

преди 2 години

Някои хора-калинки взимат едни заплати ей така без да правят нищо...Или докато гледат порно сайтове.

6

ДДРОнег

преди 2 години

До Pepep___Явно Ерол има ориенталски вкус или Рубенсов :)

5

Georgiev

преди 2 години

На снимката: бежанка :)

4

Анонимен

преди 2 години

Голям дефицит в тая опоскана държавица за дамаджани. Чашков се е разтреперил от глад, алкохолен глад и е пратил полицаите с думите "Без дамаджана не се връщайте"

3

ДДРОнег

преди 2 години

Ха-ха, май някой от списвачите е гледал едни сайтове, докато е писал :), да не му дърпат ушите, дето слага снимки на дебелани !!!

2

Pepep

преди 2 години

хахах, снимката е един път

1

ФАКТ

преди 2 години

Жалкия фигурант пълни България с ислямисти!!!