16

минувач

преди 2 години

Е как 6 691 150 избиратели при 5 милионно население??? Като махнеш и тези под 18 години - остават сигурно 4 милиона. Някъде се 'губят' почти 3 милиона избиратели!

15

нищо неочаквано

преди 2 години

Ръчното преброяване си съвпадна с машинния протокол. Резултатите бяха очаквани, последица от настроенията през последните дни. Жените гласуваха за Кирил, както преди това за ББ. Просто сега той е по-млад и по-красив. БСП загубиха около 2% - 3% заради машинния вот.

14

Нагласиха я

преди 2 години

..и избирателната активност. Аз мислех, че ще я изкарат около 50% но явно им се е видяло прекалено груба тази фалшификация и са посмалили малко. Ами съда ако (теоретично) постанови ново преброяване - опааа ами то няма какво да преброим - вервяйте ни!

13

Анонимен

преди 2 години

Вече стана ясно, че ръчното преброяваен НЕ съвпада с машинния портокол, но не стана ясно кой от двата резултата ползваха ЦИК за да изкарат официалните резултати? Резултата от машината ли ползваха или този от ръчното броене?

12

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Преди повече от четвърт век,Коня трябваше да бъде окошарен,разследван,съден и обесен пред"Коня" за предаване на националните интереси и за назидание на следващите след него американски слуги-предатели.Вместо това,получи пожизнена пенсия от няколко хилядарки за безчинствата си .

11

Анонимен

преди 2 години

Чуда се защо Радев прави ***. номера на БСП и Нинова?!

10

До 9

преди 2 години

абе кви сте аналогови, за какво да щарака - ботовете ще щракат вместо него хаха.

9

Тези данни

преди 2 години

доказват, че има някакви други машини скрити по складовете. Някой яко е щракал слез 16 часа.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами да сте гласували, бе. Кой ви е виновен, че ревете. Не ви светна, че като не гласувате, пак влияете , макар и не директно.

7

До...5

преди 2 години

Че 1,5 000 000 българи в чужбина имат право на глас

6

АнонимеН

преди 2 години

СЪЩИЯ БРОЙ ИЗБИРАТЕЛИ КАТО ПРЕД ЮЛИ И ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ! ТОВА ЩЕ СТАНЕ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ БЕЗ ПОМОЩ ОТ МАШИНИТЕ!

5

РАДЕВ, КВО СТАА

преди 2 години

Къде е народната любов, другарю радев

4

Анонимен

преди 2 години

Как 6.6 милиона??? Това означава че България е 8 милионна държава????По последни данни на НСИ, населението е 5.7 милиона.*** институциите...всеки си пише каквото си иска.

3

Анонимен

преди 2 години

Как ЦИК веднага обяви 25% активност до 16.00 часа, а после трябваха три дни да я докара до 40%? При положение, че до 16 часа повечето желаещи отдавна са гласували. Не ги вярвам тия цифри - до края на изборния ден да е стигнало най много до 31-32%, добавените проценти до 40 са гласовете на кирчо и кокорчо от машините, трябваха им три дни да ги натамънят документално. И на миналите избори имаше нещо подобно, но тогава даваха на други

2

Анонимен

преди 2 години

Първите в историята на България успешно фалшифицирани избори! НЯМА и НИКОГА не е имало такова разминаване между социологическите прогнози, екзитпула и "реалните" резултати! И не само в България - никъде по света не е имало подобно нещо!

1

и д

преди 2 години

Е ПАК ФАЛШИФИКАЦИИ ОТ 35%,ГИ РАЗДУХА ДО40.5% ! НА ВТОРИЯ ПУР 24%!