18

Coolio

преди 2 години

До АнонименБез да се обиждаш, виждаш нещата само в техните крайности. В кой коментар съм агитирал против ваксините? Четеш чуждите думи като дявола Евангелието. Свръх-строгият начин, по който се налагат ТОЧНО тези ваксини за ТОЧНО тази болест, е диспропорционален спрямо много други заплахи за човешкото здраве и живот които се толерират и дори насърчават. Това поражда въпроси, но изглежда не всеки си ги задава. Хайде със здраве, и по-спокойно, че нещо от яд четеш антиваксърство между редовете.

17

Анонимен

преди 2 години

Ако си ваксиниран защо пишеш глупости против ваксините? Ако си убедил родителите си да не са ваксинират , това не е ли подтикване към самоубийство? Ако пишейки по форумите и пропагандирайки неваксинирането си повлиял на колебаещи и си убил само един от тях, как спиш изобщо! А обществото, където живееш нямали мерки, правила, закони за предпазване на народа от обществено опасна инфекции? Или българинът, където и да отиде си остава Таньо...

16

Coolio

преди 2 години

До АнонименАз съм ваксиниран с 2 дози (въпреки че не е твоя работа), и не живея в България (но имам родители и интереси там). Кой по-точно е умрял заради мен и как?

15

Анонимен

преди 2 години

Като знаеш, че 27000 българи умряха заради вас, как имаш наглостта да пишеш тук и да поучаваш!

14

Coolio

преди 2 години

До Анонимен Не ми философствай. *** излязохте , това е истината. --- Кой какъв е излязъл времето ще покаже. Ще има плач и скърцане със зъби, но на този етап не е ясно за коя група. Само да ти напомня, че неваксинираният лесно може да стане ваксиниран. Обратното не може да се случи. Еднопосочна улица.Щях да коментирам изказа и културата ти на общуване, но се отказах. Думите ти говорят сами за тях (или по-точно липсата им).

13

Анонимен

преди 2 години

Не ми философствай. *** излязохте , това е истината.

12

Coolio

преди 2 години

До АнонименДо Анонимен "Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! Това е положението. Като живееш сред хора, ще спазваш правилата" -- Викаш няма никакво значение какви са правилата, щом има правила, трябва да се спазват, без да се задават въпроси, и правилата наложени от неизбрани властници са по-важни от етиката, морала, и здравия разум? Аз не искам да живея в същото общество, в което и такива като теб, дори и това да означава да се откажа от всичко което имам.

11

Дори и Швеция

преди 2 години

Швеция и тя въвежда ваксинационен сертификат от 1/12. Не тест, а ВАКСИНА!

10

Варнянски беК

преди 2 години

До Анонимен"Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! Това е положението. Като живееш сред хора, ще спазваш правилата"Мен не ме плашат нито ковида, нито ваксините срещу него. Такива като теб обаче ме плашат страшно много. Те и пазачите в Дахау са спазвали правилата на деня, и са вярвали твърдо, че правото е на тяхна страна. Предполагам, че ако излезе наредба неваксинираните да се застрелват на място, като жените преди това да се изнасилват, ще се включиш с радост?

9

Анонимен

преди 2 години

"Неваксинираните спортисти ще стоят 21 дни в карантина. "

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! " --- като неваксан виждам как ваксинираните ги изключват директно от живота. Не минава ден без да има някакви знакови случаи на колабирали вакснати, които са само миниатюрна частица от всичките умрели вакс. Ката ден не минава спортно събитие без претупали.. ето това е новото нормално! Чудно ми е средностатистическия диванен трооооол колко дози може да оцелее преди го вкарат в статистиката на тромбите и -кардите?

7

До6

преди 2 години

За какво неваксинирани приказваш прочети пак какво пише няма да се допускат посетители без отрицателен тест, а спортистите ще се тестват всеки ден. Значи с ваксина или без трябва тест иначе отпадаш.

6

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! Това е положението. Като живееш сред хора, ще спазваш правилата.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво на Китай!

4

Gigo

преди 2 години

Във Виетнам ли?

3

Анонимен

преди 2 години

"днес страната регистрира едва осем нови случаи." ---- и един мармот завиваше... затова нетът е пълен с видеа на препълнени влакове возещи хора към концетрационни... пардон - карантинни лагери, и "дезинфекция" на домашните им любимци до смърт. Ама дето се вика - скоро и унас.. благодарение на кирчо-харварда и радефф - мъпетите на америка и глобалистите в бг!

2

Анонимен

преди 2 години

Китайчетата нещо нямат много вяра на магичната отвара щом ще тестват набодените през два дни и няма да допускат посетители без отрицателен тест.

1

Смятай

преди 2 години

Ако там почнат да пишат като тук всеки умрял,че е от ковид какво ще стане:).Ама там за крадене и точене на пари от здравеопазването може да има куршум в тила.