61

Знайко

преди 2 години

Що така скучае момичето ?- няма ли кой да я покани на кино ?

60

кратко и ясно

преди 2 години

Блатната коч..ина трябва да бъде ликвидирана всичко друго се изтърпява

59

аз

преди 2 години

Respect!

58

Krom

преди 2 години

До Анонимен 69 - имам малко по различно виждане. Прав си, че Пакистан "създаде" талибаните като идеология, но по заявка от Америка - удобна сила срещу руснаците които подкрепяха Наджибула. Сега Америка изигра театро. Оставиха оръжие и обучени бойци на талибаните. За тях е удобно - Афганистан е между Русия, Китай и Иран. Все заклети руски врагове. Защо не изтеглиха съветниците? Защо не унищожиха оръжието? Не, че не могат. Просто им е удобно така.

57

Анонимен

преди 2 години

един малък апартамет е 200 бона откъде тая клошарка има 200 к ?

56

Муджахид Багради

преди 2 години

Битката в Афганистан винаги се е водила от Западната нормална цивилизация срещу ненормалното фанатично тъмновековно лоби на опресиращите ползващите жената за разплот фанатици Америка Русия са единствените водещи бойни действия с/у докато всички останали са като нашите Мунчовци спящи скрити в бази и никога не напускащи базичките .Ако нашите напускаха базите щяха да бъдат избити изтрепани и изклании до крак още на първият час от Муждахида База Карбала им шибнаха 1 ракета докато играха карти и ги..

55

ДДРОнег

преди 2 години

До опетков___Мда, може много да са талибани в душата, *** и много не са доволни от талибите и бягаха или оставаха със страх ?!___Че и битки нямаше, направо се предаваха, всичко изглежда фалшиво и нереално сащистанците да сса ги обучавали толкова години ?!___Пък и президентът им вместо да се бори, взе, че се оказа пълен ка-*** и избяга с парите ?!

54

Да

преди 2 години

До опетков Донякъде си прав че американците се опитаха да накарат вълкът да яде трева а кравата месо.По цял свят се опитват да наложат своята криворазбрана демокрация.Където са минали от 70 години насам носят разруха и мъка. Дори и България бе развита държава до 1989 година макар и нетолкова "демократична"когато американския президент Клинтън ни дойде на гости и ни нарече братя а след това знаете и виждате къде сме и какво сме.

53

Анонимен

преди 2 години

Тези дрипльовци' се подкрепят от 300 милионен фанатизиран ислямизиран Пакистан с ПАРИ, ЛОГИСТИКА, ИНФОРМАЦИОННО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ,ДРОНОВЕ РАДИОСТАНЦИИ,АМУНИЦИИ,БОЙЦИ-ЦЕЛИ БРИГАДИ ОБУЧЕНИ КАТО ЗАД ТЯХ СТОИ МОГЪЩОТО ISA (ИНТЕРСЪРВИС ИНТЕЛИДЖЪНС) РАЗУЗНАВАНЕ ,КОЕТО Е ВРАГ НА БЯЛАТА РАСА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ И КОЕТО ПРИТЕЖАВА ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ.Второ тези фанатици са на своя територия и са обучени за партизанска неконвенционална война=д-жихад до последната глътка въздух ,а ти мУНч0 ще приключиш с игла.

52

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонименпрецедента баш не обича по добри пилоти от него, ще и уреди и на нея некое учение и ше стане за кашмер работата.

51

Анонимен

преди 2 години

Моментално MнВР и МО да издирят жената да получи БГ гражданство и да се назначи за боен пилот на мястото на загиналият Български майор Валентин Терзиев,който падна в морето край -Шабла. Лично новият прецедент да издаде указ за бърза процедура по назначаването на момичето.

50

опетков

преди 2 години

До Анонимен Най-странното нещо за мен е как може една многобройна, обучена и въоръжена с най-модерно оръжие армия да не може да победи няколко хиляди дрипльовци. Единственото обяснение ми идва, че всички афганистанци в душата си са талибани и само са се престрували, че могат да се цивилизоват. Дивакът си е дивак, няма друго обяснение. Жалко за стотиците милиарди, които американците хвърлиха там. Трябваше само да убият Осама и да си ходят. Не ги жаля афгите, много приличат на нас.

49

Анонимен

преди 2 години

Браво на това момиче! Има къде, къде по-читави бежанци (истински бежанци, не мигранти) от 90% от българите.

48

опетков

преди 2 години

До ДДРОнег По-*** нещо не бях чел скоро.

47

ДДРОнег

преди 2 години

Това, което става в Афганистан е срамно ... за западната цивилизация или по-скоро за 'мериканците !!!___Защо не успяха да мотивират афганистанците да се борят за страната си?!___По-скоро ми се струва, че нарочно са подпомогнали победата на талибаните, знаейки, че милиони афганистанци ще се насочат към ЕС ! ___По този начин ще допринесат за увеличаване на вътрешните проблеми в съюза и отслабване на конкурента - Обединена Европа !!!

46

Мила

преди 2 години

Възхищавам се на борбения дух на дамата и ѝ желая успех!

45

снаха

преди 2 години

Напълно съм съгласна с мнението за жените. Хабер си нямат от модерния свят. За щастие се отървах от моята свеърва, след като около пет години си лягах в 1 часа, за да оправям жилището, да готвя по три ястия, и после да стана в шест за работа. През това време все нещо беше недоволна, все детето слабичко, все намерила някъде прашинка, веднъж за едно петънце на една чиния се разпищя и аз казах - дотук бях........

44

един

преди 2 години

Радвам се, че негативните коментари са малко. Но аз смятам, че основно за задръстените са виновни майките на подобни, а в нашата страна за съжаление жените масово са със закостеняло мислене, особено по-старите и възпитават безподобни лигльовци. нерядко съм чувал - тази как ще гледа синът ми, как ще ми помага, как ще се грижи за незнам за какво си и т.н. А че работи и изкарва пари, нито дума?

43

5KOF

преди 2 години

Младата дама е посветила доста време ( и средства ), за да постигне една голяма своя мечта. Мечта, която е непосилна, дори като такава за , изказали се по-долу. Жената има дързостта да се изправи срещу вековно-закостенели предразъдъци и се бори за достоен живот в един мъжки свят, подчинен и управляван от закостенели мозъци и канони.

42

Анонимен

преди 2 години

Дано има късмет жената ... има умни и интелигентни хора и сред бежанците. Хората се делят на умни и ***, а не по религия или произход. Четете братя Стругарски за повече информация ...