25

Анонимен

преди 2 години

Поредните лъжи ,еврогеьовете защо се заразяват като вече имат и по три дози ,явно ваксините са ментета ,но си траят за да печелят милиарди

24

Анонимен

преди 2 години

При 6% смъртност, ако мине през всички, ще имаме 360 000 умрели. Това ли искате, бе ***! И 30% с постковид - 1 800 000 осакатени. Алооо!

23

Анонимен

преди 2 години

Като цяло е прав Томов . Според мен има доста хора, които за съжаление са обречени да бъдат убити от вируса или невежеството на някои лекари. Явно тези ваксини помагат най-вече на хора със сравнително добро състояние на организма.

22

Анонимен

преди 2 години

Докато 10 души заразяват само 8 ще има да чакаме години вируса да мине през цялата страна. Би трябвало един човек да може да зарази поне 100

21

сто

преди 2 години

До Реалист 22Точно обратното е - отчитат починали от други неща за починали от ковида (виж историята за 13 год дете, починало от катастрофа и писано за коид жертва). И не е само този случай, мхого са такива. А ако почнат реално да водят и умрелите от ковид ваксите, нещата съвсем ще се променят.

20

Реалист

преди 2 години

Пиковете и спадовете в надвишената смъртност съвпадат с пиковете и спадовете в регистрираната смъртност от Ковид-19. Това еднозначно означава, че не се регистрират поне половината от починалите от Ковид-19 като починали от вируса. Отделно е възможно и да има отложена във времето смъртност след преболедуване от Ковид-19.

19

мамин сладък

преди 2 години

И откога математик разбира и дава акъл за ваксинация??? Аман от платени "разбирачи"

18

Анонимен

преди 2 години

Има фактори за които не знаят обаче разправят всякакви глупости.

17

Winner happy people

преди 2 години

Отложете смъртта, има нужда от повече потребители И Повече бебетата, които да се подложат на отложена смъртност след прекаран живот. Всеки живот завършва със смърт, преди 80 години са имали по 5-6 братя и сестри и сега умират и причиняват демографски срив и повишена смъртност. Колкото повече са се родили преди 80 години толкова повече умират от генетично заложена отложена смърт.

16

Анонимен

преди 2 години

Това е намаляваща аритметична прогресия. С две думи, прогресивно намаляват незаразените. Това е доказателство за това, че МАНГЪРОВ е ПРАВ!

15

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс е неуморим. Лекарите се борят със стария вирус, той пуска нов вирус. По-усъвършенстван и който не забива при среща с лекарствата. Африка ще се обезмаймуни от този вирус. Те пуснаха вируса на СПИН в Африка, който не се справи. Нещо по-силно и бързо трябваше да се измисли от Световното правителство.

14

Анонимен

преди 2 години

Витанов Папиломата каза друго, май?

13

Анонимен

преди 2 години

6 месеца след прекаран ковид е много висок риска от инсулти, инфаркти и други тромби, както и миокардит. Починалите повече от 1 месец след диагностициран ковид не влизат в статистиката . Те се виждат в надвишената обща смъртност.

12

Анонимен

преди 2 години

Пускайте вече Делта ++. Ъпдейтнете го този вирус. Бил Гейтс пуска Уиндоус 11, заедно с Делта++.

11

Въпрос

преди 2 години

Някой знае ли от кога са открили в департамента Информатика специалност Медицина? След това знаете ли за колко се завършва тази специалност от завършилите Математика? Предварително благодаря за ценната информация.

10

Дете

преди 2 години

Само не насочвайте тези ваксини към децата. Мисля, че проваксърите нямат критично мислене и не виждат по-далече от официалният информационен поток. Има достатъчно информация в престижни научни издания, която може да ви накара да погледнете от друг ъгъл към ковид ваксините.

9

ха ха

преди 2 години

Математици Откачалки! Дори в наплашена Германия не се говори за ваксинирани ученици?!?!

8

Читател

преди 2 години

Вече репродуктивното число е 0,8 10 души заразяват 8."Въпроса е кой заразява, десетимата?

7

Анонимен

преди 2 години

математикът Лъчезар Томов да си "роди" деца и да си ги тества ако иска и всеки час ,и да ги ваксинира ,ако ще и с всички "ваксини" за ковид .Тоя паникьор по-добре да не му дават никаква изява по медии .

6

Тома Лъчков

преди 2 години

И без да съм математик, мога да измисля такава глупост!