34

Само Радев

преди 2 години

До Анонимен 39 - Извинявам се - На една страна сме !!

33

Само Радев

преди 2 години

До Анонимен 39 - Децата си ще ги гледаш на интернет , ако оставиш ГЕРБ и ДПС да продължават да вилнеят и да създават проблеми , и понеже им остана само Герджиков , затова са се наострили така !! Този ще създава само проблеми под влияние на Борисов и Карадайъ , а ти ГЛУ..КО ще си стоиш на интернета !!

32

Анонимен

преди 2 години

Еднакви ли си резултатите на гласуване машинно-ръчно щом са броили разписките как бюлетините при двойно броене понеже пред комисията СИК минават желаещите да се отметнат по документи и л. карти,че са явили за избори щот машините не могат да правят туй, не могат л. карти да разчитат и да сравнят по списък подготвен,после избирателите гласуват на електронните машините по упътвания изписани на екрана в квадрат/бутон правят избора,който се отбелязва в СИК,РИК,ЦИК веднага с разпечатка по позициите.

31

Един от митинга

преди 2 години

До ВаняМашините ни /на Радев машините/ са по-добри ,то машините ви /на Мадуро и Чавес от Венецуела/!

30

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-32: Нашите машини са най-модерните и доста различни от тези на Мадуро...?!

29

Знаещият

преди 2 години

До сегашния президент Мадуро Радеф ! Не те искаме , защото си алчен за власт ,пари , и смятаи че България се върти около теб , а в същност се един пумпал на външна намеса но Херо Мустафа и САЩ! Сега като предадеш България ще признаем великата история на Македония и македонсдкто малцинство в България!Защо бе *** хасковски?Защо? Какво ти обещаха янкете? Пари , власт , защита от затвор? Не се надявай!Очаквай неочакваното!ПРЕДАТЕЛ!ИЗМЕННИК!РОДООТСТЪПНИК!

28

Анонимен

преди 2 години

Същите като на Мадуро ли, който винаги печели с такива машини. Не случайно целия цивилизован свят не ги ползва. Не случайно. Само ние. Наредихме се.

27

в канада съм

преди 2 години

ама разбира се че са подсигурени , ремонтирани и настроени , иначе фигуранта как ше вземе втори мандат .

26

*

преди 2 години

Никой не може да ме убеди, че герджи не си черви устните. В началото използваше по-ярко червило, а сега понеже е на показ, използва малко по-бледо. А това говори за някакви сексуални отклонения. Сравнете на снимката двамата...

25

Bobi

преди 2 години

Радев е национален предател. Той и хунтата му обслужват Херо МУстафа. Гласувайте за Герджиков и да махнем тия машини най-после.

24

ъхъъ

преди 2 години

До ПодсигурениМного ясно че ще е Радев, а не мекотелото на ДПС и ГЕРБ ...

23

Хаха

преди 2 години

Беше ясно че в ЦИК освен безсмислени неща друго не правите там.

22

Подсигурени

преди 2 години

и добре настроени в полза на Радев! А, ние балъците само трябва да се разходим до секцията и да се подпишем, че сме гласували.. после всичко е ясно.

21

Пижо

преди 2 години

Мъж или мекотело! То, напарво нямаме избор за втория тур! Какво има да се избира тук?!

20

Анонимен

преди 2 години

С тия машини Радев стана втори Мадуро на Балканите. Няма да се учудя ако се самоизбере машинно и за пожизнен президент като Путин.

19

Анонимен

преди 2 години

Герб я си направете открито и честно коалиция с ДПС, какво се криете и въртите, на всички ни е ясно, че си бъркате един друг по ...

18

Анонимен

преди 2 години

На Герп все някой им е виновен, винаги някой друг, но не и те. Какво искате само вие да сте на власт и така до 45 год?

17

Безумна бе, а можеше

преди 2 години

и да ни спестят безценно време и нерви на вятъра...Чети:"Заповедта на ЦИК за 100% контролно броене в секциите беше неразумна.."

16

Не е само бумащина!

преди 2 години

Методическите указания на ЦИК се оказаха доста объркващи, неясни, двусвислени и противоречащи си.ЦИК се показаха като пълни аматьори, некадърници и закононарушители.

15

РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

преди 2 години

РАДЕВ ШАМПИОН!!!!