122

Анонимен

преди 2 години

ДПС в България ще гласуват за "обединител" и "стожер" без да дават име. А ДПС Истанбул направо посочва името!

121

Анонимен

преди 2 години

"Какъв вот ще касира от Турция? Ами Кърджали, Шумен, Разград, Търговище, Силистра?" ----------------------- От Турция ДПС получи 6 депутатски места - официално е вече.

120

Анонимен

преди 2 години

Само преди 4 години обаче партийният лидер, известен с прозвището си Копейкин, има съвсем различно мнение за хората, които се обявяват против ваксините. В личния си блог Костадинов подчертава, че антиваксърството е умствена епидемия. Е, на кого точно да вярваме тогава? И може ли изобщо да се вярва на човек, още повече на партиен лидер, който сменя позицията си като ветропоказател, а дава огромни обещания на своите избиратели. Може да поставим под съмнение и последователната политика... Фактор

119

Анонимен

преди 2 години

Тоя знае, че нищо не зависи от него и по важното е, че се на мърда на голямата депутатска заплата и от субсидията ще осуче доста, кеф майка, ама като има кой да гласува за него. Болен му връчи златния пръст

118

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение за .сега ,но да имаш желание с 5 % да ръководиш държавата самостоятелно е смешно,филма на слави го гледахме два пъти ,но той имаше и 25 % )

117

Анонимен

преди 2 години

"Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние", категоричен бе Костадинов. ------------ А вие си искате Путин да го реди, както хората му дадоха ОК за Радев на Нинова в Москва и тя го предложи тогава. Кристалната ви топка не работи в 21 в.

116

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е броя на секциите, проблемът е че няма други изисквания. Дали ще е да имат право на глас хора само с българско гражданство, дали да се изисква някаква уседналост от 6 месеца и нагоре, но трябва да се направи нещо, просто не може хора които не са стъпвали в България и не знаят български да ни се месят във вътрешните работи!

115

ТЮРК

преди 2 години

Ще трябва да призная, че българските турци са с ниска политическа култура. В смисъл знаят само ДПС и това е. За тях е жизненоважно да гласуват за ДПС иначе няма да оцелеят - така са наплашени. А ако някой се опита да се откопчи - има санкции. Един познат премина от ДПС в ГЕРБ. Таковаха му макята. Отнеха му бизнеса (от общината прекратиха договри, наеми и т.н.). Така е в провинцията. Не е виновен обикновения човечец. Тия горе - Доган-моган, ВуйчоЧерньо (Карадаиъ) и сие които експлоатират турците.

114

Алооууу,

преди 2 години

Бай Вълчо, щом тези области са "герберски", как реши че са на ДПС?Или ще ги изтриете от България?

113

Анонимен

преди 2 години

Анчо ШукриТака си ,този може да свърши зле

112

Анчо Шукри

преди 2 години

Копейкин си търси белята.

111

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Прави ми впечатление,че там където ДПС има най-много гласове,то ПП Възраждане има най-малко. Кърджали,Шумен,Разград,Търговище и Силистра.Монтана която е герберска, ДПС има внушително присъствие над 16%.Така,че Коцето е прав-никога с ГЕРБ и ДПС. Желая успех на новата формация и дано с тяхна помощ Цацаров и Гешев отидат при,, бай Ставри,,.

110

Анонимен

преди 2 години

Проституцията в България е незаконна и се наказва с лежане в затвор.

109

баба мара

преди 2 години

в новото нс след бюджета и пенсиите почвате изб закон които ни натресохаима такива идио-ти спира се издаването на бълг документи на чужди граждании срещу инвестиции спира се продажбата на земя и имоти на чужди граждани ифирми от 100 000 македонци с бълг паспорт колко са гласували на изборите

108

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е гласуването да бъде явно и хората гласували за крадци и продажници да бъдат също отговорни за това. Най-малкото за определен период да плащат двойни данъци заради глупостта си да вярват на съшита с бели конци пропаганда. Също и политиците трябва да носят съдебна отговорност за всичко което обещават, а след това не вършат. Така много бързо ще се оправим като държава.

107

Нормален човек

преди 2 години

Поредният ***, който след дългогодишни лупинги по патриотичните партии, най-сетне успя да се домогне до така бленуваното депутатско кресло. Хитро яхна антиваксърската вълна и точно това му помогна да акустира на жълтите павета. Още е опиянен от неочаквания си успех, но скоро ще видим разочарованието му, че няма да може да захлеби както му се иска. Защото в парламента го очаква политическа карантина. А когато си в изолация няма как да ***

106

Анонимен

преди 2 години

А някой съмнява ли се,че гласуването в Турция е под командата на Ердоган?

105

Анонимен

преди 2 години

Какъв вот ще касира от Турция? Ами Кърджали, Шумен, Разград, Търговище, Силистра? Там какво ще правим? Няма област в България, от където поне един депутат да не от ДПС. Който не е съгласен, може да хваща оръжие и да им обяви война. Ама стиска ли му на копейкин или първи ще се изниже с партийната супсидия към омразния иначе запад.

104

Професионалист

преди 2 години

Прав е да вота в Турция,другото е алъш вериш.

103

...

преди 2 години

Костя е достоен кандидат за медал "Българосъветска дружба",но няма да му го връчат в Москва,защото не е ваксиниран.Наградата ще получи в Минск.