61

Анонимен

преди 2 години

Само не можах да разбера от Ковид-19 ли умря на 25 декември 2020 г. псевдопсихиатърът от Черния списък Георги Костадинов Георгиев (65 г.), който практикуваше в Плевен? Беше си сложил 2 ваксини, но се лекуваше от шизофрения. Важното е, че обществото се спаси от този индивид. Голям късмет. Той погуби много съдби нарочно. Пишеше фалшиви епикризи на психично здрави хора за пари.

60

Втора година,

преди 2 години

и още нямат ефективна терапия за лечение, нито добро лекарство. Обаче ваксините, бяха готови още миналата година, май месец. Хора, замислете се!

59

пурко

преди 2 години

Когато ти предлагат нещо безплатно,знай,че стоката си ти-стара еврейска поговорка.

58

пурко

преди 2 години

Модерна иПфайзер печелят по 1000 долара на секунда.

57

Анонимен

преди 2 години

Щом не успявате да направите действащо лекарство, то как, моля, успявате да направите действаща "ваксина", основана на не на естествения имунитет, а на половинчати фактори и съставки?А грипната вълна си настъпи - масово грипозните се обявяват за ковид, като, внимание, имат симптоми, но тестовете има са отрицателни... Това вече от десетина дена го пише в поне половината статии по темата.

56

555 до 57 Анонимен

преди 2 години

Единствено среброто и прополиса от природните продукти унищожават и вируси и бактерии и не само. Но има една подробност, сребърните йони в сребърната вода, които се получават чрез електролиза биват неутрализирани в стомашно-чревния тракт , докато колоидното сребро е по-концентриран продукт , който съдържа миниатюрни частици сребро проникващи в клетката като унищожават вирусите. Вече почти 2 години приемам колоидно сребро при среща с хора извън семейството ми и нямам проблеми.

55

555

преди 2 години

Г-жо Михайлова ,масовото използването на "Ивермектин" в Перу е довело до намаляване на смъртността 14 пъти, а това значи с 93%. Вие в България страхувате ли се от алтернативен подход за лечение на ковид , или има външен натиск за ваксинация?

54

Анонимен

преди 2 години

авирон рапид- има и за малки деца. Безвреден, достъпен, натурален препарат при ОВИ, витамини, омега 3 комплекс, упсарин, медрол . Това лечение оправи 10 познати от ковид, включително и мъжа ми.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 До прескочилия за малко ваксатрол :) Среброто от древността е познато на човека, като убиец на дребна гад. Днес науката е доказала, че убива над 650 патогена, но не може да разбере как го прави, понеже е много напреднала :) Сребърната вода върши много повече работа от ваксините, защото помага и на рисковите. Сребърната вода сама убива вирусите, т.е. подпомага имунната система.

52

Анонимен

преди 2 години

Лекарствата срещу COVID-19 няма да бъдат панацея и не може да се разчита изцяло на ефекта им. Както и на ваксините, въпреки огромната реклама!!! Здрасти, тия откриха топлата вода! Но ваксинирането продължава!!! Хахаха

51

От Англия

преди 2 години

Борис Джонсън каза, че сертификат за ваксинация ще получават само получилите и трета доза.А лекарството за Ковид - 19 се пуска безплатно в Англия.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 И какво ще провери, ваксатроле? Че СЗО-то забрани да се прави проучване на ивермектина? Защото ги беше страх какво ще покаже. Поне на Вас е много ясно кой плаща :) За нашата позиция няма кой да плаща. Истината няма поддръжници милиардери.

49

В.

преди 2 години

Обичам Е., Но тази доцент говори странни неща... Как при положение че едно лекарство уж ефективно за рисковите групи, нямало да бъде ефективно в общия случай? Обсъждала се висока цена на лекарството? Айде сега смехории, кой обсъжда, да не би нея да питат за цената. Не било подходящо и защото трябвало да се приеме в първите 5 дни. Ами какво пречи да се предпише при първи признаци на настинка?

48

Анонимен

преди 2 години

Лекарка е тая, ама друг път. Или е учила някак дистанционно минали години. Дори няма идея какво означава думата "панацея". Смешно е да се ползва като лекарство против конкретно заболяване. Колкото е лекар, толкоз е грамотна и с българския. И някой мислите, че ще й се връзва на поръчковите изказвания?

47

Анонимен

преди 2 години

Тази явно е решила да бие професор Радка по тъпизми. Засега не й се отдава, но е на добър път.

46

Анонимен

преди 2 години

Таз сигурна ли е, че е лекарка? Не знае ли, че панацея по принцип няма не само за ковид?

45

Анонимен

преди 2 години

Ваксините ако действаха според рекламата отдавна щяхме да сме забравили. Двете дози не действат, ама си сложете трета, да сте защитени. За 1000 $ на секунда. Корпорациите командват света, добрата стара медицина вече не важи

44

11

преди 2 години

Лекарство има и се нарича аналгин-хинин.

43

Тука

преди 2 години

Тука има един гол ойлюв, който раздава минуси в името на фарма картелите.

42

Хммм

преди 2 години

Да се ваксинирам, само защото на някакъв фармацевтичен картел му е зор не виждам как ще стане.