54

Сашо

преди 2 години

Много са *** тези мигранти! Вместо да се върнат в Русия, в рая, тръгнали да се мъчат на запад!

53

Мая

преди 2 години

До анонимните русофили! Катин, говори ли ви нещо?

52

Кико

преди 2 години

По примера на Ердо! И той изпрати имигранти на границата с Гърция за получаване на пари от ЕС и ядосва гърците! Лукашенко е една маша в ръцете на Путина!

51

Анонимен

преди 2 години

А бе досега никой не е спрял лодките питай талянците и англетата при Кале.

50

бай Ставри

преди 2 години

До Анонимен 74 А колко лесно потъват лодките в студената вода.. И колко яд им събраха полските граничари заради хвърлените камъни и шумни гранати хубава баня ще стане

49

Анонимен

преди 2 години

Начина е само един през Калининград и с лодки в Полша?

48

до анонимен

преди 2 години

""""""Сталин- "неговото оръжие срещуЗапада беше Идеологията." - Ти беше там и видя всичко ли що ли?"""""""" ----- Не-ъ! -))) Вече има доста открити и публикувани архиви, стига да владееш руски и да знауш къде да търсиш!

47

Анонимен

преди 2 години

До 69? Едва след Сталинград и Курск вече се знаеше че, Германия губи войната.""Как пък не!Тези градове са в СССР ,а Сталинград е на 3хил.км от Германия?По въпроса с Курск руснаците си направиха голяма реклама!Истината е ,че те дават 4-5повече повече жертви,а не са напреднали и км.с/у немците ,а Хитлер изтегля армии от Курск за Сицилия където по това време американци и британци правят десант!

46

Анонимен

преди 2 години

До 65 Палта Рибентроп -*** ясно показва къде ще са границите на СССР и Германия.СССР прибира,Естония,Латвия,1/2от Полша,Бесарабия от Румъния!Подписва са се и договор за сътрудничество в почти всички области на живота ,даже се провеждат съвместни военни учения край Брест!За тези неща руснаците не обичат да говорят!

45

Без времие

преди 2 години

До до анонимен: Сталин- "неговото оръжие срещуЗапада беше Идеологията." - Ти беше там и видя всичко ли що ли?

44

За пановете:

преди 2 години

"Хиена от Източна Европа" - У.Чрчил

43

до анонимен

преди 2 години

А що не си припомниш как Червената армия драпаше до Москва до зимата на 1941 година? И кои воени части защитиха Москва, откъде бяха снети и защо? Едва след Сталинград и Курск вече се знаеше че, Германия губи войната, и чак тогава съюзниците решиха да открият втория фронт. Сталин не е бил никак глупав както се опитват да го изкарат, той много добре е знаел докъде се простират възможностите на СССР, неговото оръжие срещуЗапада беше Идеологията.

42

Анонимен

преди 2 години

Соршоидите пак блеснаха с блестящи знания по въображаема история ...

41

Защо

преди 2 години

нас ни караха да ги приемаме, а поляците може да ги спират?

40

Анонимен

преди 2 години

До 63""Мигранти пристигат в Европа отвсякъде, но е лошо само когато пристигат от Белорусия.""В Беларус да десетки хиляди по границите с Полша и Литва!Това е така защото Лукашенко и Путин са организирали канал за преминаване !В Украйна която също граничи с Полша няма такива канали за мигранти.

39

До 47

преди 2 години

Полша не окупира ли област Заолже в Чехословакия в съглашение с Германия, която от своя страна окупира Судетска област? Самият Пилсудски води тайни преговори с Хитер за съмвестно нападение над СССР... А Сталин сключва пакт с Германия, за да спечели време на Съветския съюз след Мюнхенското споразумение между Германия и Великобритания... Какво разделения на Източна Евопа, какви 5 лева... Ти адекватен ли си изобщо?

38

Анонимен

преди 2 години

До 60""За разлика от Хитлер, Сталин не е бил изперкал...""Оо,напротив много по-изперкъл е ,защото е бил предупреждаван и от британците и от собствените разузнавателни служби за нахлуването на Германия.Освен това през30те години изби почти всички способни генерали.На съвестта на Сталин лежат милиони загинали през ВСВ съветски войници,граждани и селяни!

37

Анонимен

преди 2 години

До "стола на мyшмypoка" Според западната версия на историята дето описваш няма нужда да се харча. Спазвам максимата "НЕ спори с глу_пак - хората може да не забележат разликата!"

36

Анонимен

преди 2 години

Мигранти пристигат в Европа отвсякъде, но е лошо само когато пристигат от Белорусия.

35

зАз

преди 2 години

Бих ви напомнил ли цитатите на Чърчил за Полша, но ще изтрият поста! Потърсете ги в Гугъл, а и не се шокирайте от прочетеното! -)))))