46

Почитател

преди 2 години

Честито на новозагорци. Ще следим ситуацията там . Еразъм ...толкова необходимо е било да се реализира проект .Безсрамна работа. Начесали си крастата и сега други ще им берат мизерията. На училище не могат да стоят на чиновете и ,,учат " онлайн, даскалите и те я влезат, я не в час, но могат да се ветреят по проекти, пардон по магазини, дискотеки, и кой знае още къде.

45

Чухте ли

преди 2 години

Какъв бодряшки патос звучеше от далечна Испания...добре са , всичко е наред, радват се, тв звезди ...от тук им подражават ..ръсят се благодарности , съвместно поработили с МОН, с ....бля бля. Дали им минава през ума какво означава това за малкия град. Онези , които са били заедно със заразените и се прибрали, дали са под карантина ....Ахъ...чакай малко . Подчертаха, че били напълно здрави като пристигнали там . Тоест, сега ще донесат нов испански вирус, който пък кой знае откъде е навлечен там.

44

Не Запознат.

преди 2 години

Тези са изпратени да донесат новите щамове. Както направиха с китайската група приета в България през февруари- март 2020 година.

43

Жан Валжан

преди 2 години

Будителите отново говорят глупости. Какви са тези визити по "Еразъм"? Всичко е онлайн. Някой от даскалите в *** град (Нова Загора е като Могадишу откъм местни) си е организирал ковид екскурзия, и естествено, се е издънил с питомците си. Оляли са се по заведения и магазини и сега опа, нямаме пари за хоСтела. Който е пратил спартана е за затвора, а даскалите за незабавно уволнение.

42

Анонимен

преди 2 години

тупаци, как ще отидеш в цивилизована страна без да се ваксинираш, и това ми било учители, нямаме парички да си платим хосталчето, ко да праим сега, държавата да ни плати простотията че не се ваксинирахме, абсолщтни ид=иоти

41

Анонимен

преди 2 години

А тия що дирят у Испанята, след като МЗ и МВнР се скъсаха да предупреждават да НЕ СЕ пътува в чужденеция, освен в случай на Трета Световна война?! Айде, сега да видиме колко родители, учители и директори ще бъдат наказани (ъъъъъ... така де - наградени!) по случая! И кое училище ще плати курса на СПАРТАН-а? Или пак злощастните обикновени български граждани, които СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ?!?!?

40

Почитател

преди 2 години

А иначе ,,прозорливите" не се притесняват да си получават увеличените заплати .

39

Може

преди 2 години

Да са им показвали на тези бъдещи специалисти широките испански полета с ягодови насаждения . Та в утрешния ден, след завършено неграмотно средно образование, подпомогнато от услужливи учители , да се реализират като успели ,,българи" в странство. Защото тук в България нямат ПОЛЕТА за изява. Много ще са умни , прогресивни , прозорливи и надеждни даскалите им , които не се доверяват на ваксините и сигурно вярват на версиите за чипиране ( по техника и технологии са специалисти)

38

Непознат

преди 2 години

Невероятна тъпотия е да се повлачат ученици по екскурзии в тази ситуация. На кой учител му хрумна това, , кой директор им разписа документите , кой шеф на регионален инспекторат си затвори очите, кой не си отвори очите да издаде навреме заповед да се забранят ненужни лутания по света. Факт е , че в това учебно заведение оцеляват благодарение на налични ученици от един етнос , който няма афинитет към образованието и ученето не им е приоритет. И каква е била целта на посещението в Испания ?

37

Анонимен

преди 2 години

Българите след като се прочуха в Испания като автокрадци, сега отвращават испанците с дивотията си да не се ваксинират. И без тов ни наричат варвари, Колкото и да се мъчим интелигентите да измием това срамно петно, хората ни мислят за диваци.

36

Анонимен

преди 2 години

бах тази велика държава - полет с военен самолет да прибира някакви тръганли на екскурзия (по средата на Ковид вълна) и държавата вътрешно с едни $100,000. Това нормално ли е? Просто сме велики в харченето и хвърлянето на пари. Велики.

35

Анонимен

преди 2 години

Колко ще струва полета на Спартанчето? Не е ли по евтино да им платят хотела за карантината?

34

Кико

преди 2 години

Учителите да си платят екскурзията щом не са се ваксинирани до сега! Няма безплатна баница!

33

Българин

преди 2 години

Защо със Спартан ами авио отряд 28! Той само за правителството , футболисти и чувалчета с пари до Дубай ли е предназначен?

32

Анонимен

преди 2 години

***, с тоя Спартан ше се лангъркат девет дена осем часа...

31

От свой

преди 2 години

Защо са правили тестове там. Трябвало е да си направят като се приберат.

30

Бай Тошко

преди 2 години

Резидентът Радев едно време плюеше срещу Борисов, когато пращаше спартанът насам натам да прибира българи. Сега нещо друга песничка запя?

29

Иван

преди 2 години

"Защо да не ходят и като са ваксинирани няма да се заразят ли? Аман от ***.о.ти!" - да ходят, ама да си плащат, а НЕ с нашите данъци (Спартан) ....

28

Иван

преди 2 години

A какво дирят в Испания по време на пандемия?

27

До 25

преди 2 години

Естествено, че не са болни а са жертва на ковидистерията, ако не ги бяха тествали никой дори и те нямаше да има проблем.