24

Ти пък,

преди 2 години

''Направо да им слагат пета доза и да не се занимават с глупости. И от време на време локдаун.'' Много си либерален, направо постоянен локдаун си трябва, какво ще ги глезим хората с това от време на време само.

23

ужас

преди 2 години

''Новата, "светофарна" система ще позволи на високорискови бизнеси да работят за ваксинирани клиенти при степени "зелено" и "жълто" и да продължат работа с някои ограничения при "червено".'' Кой го избира тези идио** да управляват и да вземат рещения?

22

Анонимен

преди 2 години

"но ще бъдат наложени ограничения, за да се подтисне разпространението на вируса сред хората, които е най-вероятно да се заразят" - При положение ,че ваксинираните се заразяват ,та кой е сред най-малко вероятните да се зарази ?? Абе тия безсмислици ,от бързане ли са или от нескопосан превод ?

21

Факт

преди 2 години

Цитат: "С население от 5 милиона души, Нова Зеландия е регистрирала около 9000 случая на COVID-19 от началото на пандемията и 36 починали.' <> А в България още преди появата на Делта варианта, при Бойко Борисов имахме 412814 случая на Ковид-19 от началото на епидемията и 17150 починали

20

Анонимен

преди 2 години

Бизнесите ще могат да отворят за неваксинирани клиенти, но ще бъдат наложени ограничения. . . . . . . . . . . ОПРАВЕТЕ СИ БЪЛГАРСКИЯ! КАКВО ЩЕ МОГАТ ДА ОТВОРЯТ ИЛИ ДА СЕ ОТВОРЯТ?

19

Анонимен

преди 2 години

Подзаглавието кърти - "Там от началото на пандемията има 36 души" Бре, знам, че Нова Зеландия не е с огромна територия, *** явно бая се е опразнила от пандемията, ако има само 36 души там. Ей, че сте грамотни. Журналисти от класа.

18

Дресьор

преди 2 години

Дресировката продължава с пълна сила... Зелено, жълто, Червен Картон и си аут в концлагера /където ти дават избор от 3 отрови и, ако пак не си избереш "доброволно", те почиват като в хоспис/. Хем бройката им с починали неваксинирани се поддържа висока, хем непослушните се пращат в небитието по бързата процедура. Да ви е честит новия БИГ фЕрмаФашизъм.

17

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Тези ще се спрат само при пълна кунчевация на населението.

16

Анонимен

преди 2 години

Тази тяхна министърка е не особенно интелигентно същество разположено доста ниско в хуманния и морален спектър. Тя е една от новите надежди на Новото Нормално- всъщност това казва всичко за тази доста празна лейка. Докога нормалните хора ще търпим извраатени мозъци?

15

Случаен минувач

преди 2 години

При 90% ваксинация и 2 години концлагер все още не смеят да пуснат хората по улиците.Нова Зеландия е най-добрата реклама на ваксините.

14

Читател

преди 2 години

За 2 години, не им ли стана ясно, че заразяването не е от човек на човек?

13

ами

преди 2 години

"Нова Зеландия е регистрирала около 9000 случая на COVID-19 от началото на пандемията и 36 починали."Звучи доста добре на фона на останалите страни,но никой не говори как хората приемат,как им действа това,най-големият град в страната е затворена от половин година....Сега са добре,но много се съмнявам дали ще са добре след 2,3-5 години.За отключяането на "интересните"болести не има трябва много време......

12

Анонимен

преди 2 години

До 12. Тоест ще еволюираме по обратният път:))

11

Анонимен

преди 2 години

Ква стратегия и кивитата ли ще ваксинират. С тяхните 4-5 млн жители така и ли не постигнаха. Стаден имунитет? Нали уж 70-80 процента трябваше да се ваксинират за него

10

АНОНИМЕН

преди 2 години

Нещата ще се оправят, когато превърнат всики ни в маймуни!

9

Асан Гробара

преди 2 години

Ибати и пропадньоците...Никогаж не бих бачкал там!!!

8

Анонимен

преди 2 години

До36 ненормалник, ами хайде да заключим всички в домашен арест и да им подаваме храна през отвор във вратата, и ще свалим и ние умрелите до 0? Заслужава си, а? Ако си побъркан поне

7

Анонимен

преди 2 години

36 жертви за цялата пандемия. Браво! А у нас ? 27 000.

6

Анонимен

преди 2 години

Новата им стратегия е известната в целия свят - зелен сертификат. Останалите, да хващат гората ако не им харесва.

5

Анонимен

преди 2 години

И пак ще се наложи да си изболедуват болестта!