14

Анонимен

преди 2 години

Сащ нямаше да ги има без Франция. Англичаните са били френски васали в продължение на 300 години! В един момент са забравили местното наречие (английски), който е силно повлиян от френския! 60% от думите в английския са с френски корен! Английския е по-груб и грозен френски диалект! Англичаните са комплексирани от славата и цивилизационното величие на Франция! Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията от падането на Рим насам и майка на съвременния свят!

13

God bless the US!

преди 2 години

САЩ са най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Go USA!

12

Анонимен

преди 2 години

Над Австралия имаше озонова дупка, преди известно време прочетох че била изчезнала.По-добре късно отколкото никога, ратификацията.

11

Ей п р ъ длио

преди 2 години

Не нарушавай озоновия слой

10

Анонимен

преди 2 години

Пак спи байДжо. През септември обемът на вложенията на Русия в пиндостански държавни ценни книжа за пореден път се съкрати и съставлява $3, 918 млрд. Руската дедоларизация, провеждана от Путин, върви с пълна сила.

9

Анонимен

преди 2 години

Пак спи байДжо. Тази година Русия рязко увеличи секретния експорт в редица отановски страни.В топ 10 на получателите на секретния /оръжия, самолети, ядрени материали и т.н./ износ с код SSSS от Русия влязоха 6 страни-членки на отан. За първите 9 месеца на 2021 г. руският експорт с код SSSS за Пиндостан възлезе на $841 млн. - почти колкото за цялата 2020 г.

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си намалите използването на ядрени ракети и войни и америка ше помогне на света във пъти повече

7

Анонимен

преди 2 години

БайДжи пращи от акъл наистина. Попитали го за пиндостанската делегация на Зимните Олимпийски игри в Пекин и той отговорил "АЗ съм делегацията".

6

Анонимен

преди 2 години

Умен човек е чичо Джо, браво! Той върна престижа и вьрата в САЩ пред съюзниците. America is back

5

АнонимеН

преди 2 години

А СПОРЕД МЕН ЗАГЛАВИЕТО Е: ДОГОВОРА ЗА НЕ РАЗРУШАВАНЕ НА ОЗОНОВИЯ СЛОЙ !

4

Анонимен

преди 2 години

Байдън знае как да удебели озоновия слой. Айм нот джоукинг фолкс

3

Анонимен

преди 2 години

Ми те произвеждат още фреони и ползват R22, забранен в ЕС от 20г.

2

Анонимен

преди 2 години

Вчера пентагонът толкова рев изрева по адрес на Русия, която на 15.11.2021 г. извърши успешно изпитание на своя противоспътникова ракета и унищожи свой бракуван космически апарат "Целина-Д", намиращ се на орбита от 1982 г.. Вече 4 държави могат да поразяват и унищожяват космически апарати. БайДжо пропусна да се изходи по случая и да заплаши Путин със санкции.

1

Гошо

преди 2 години

Много реална снимка сте сложили ще изпоплашите демократковците