10

Французин

преди 2 години

Грозен и депресиращ град.

9

Анонимен

преди 2 години

New York, New York!! Градът който никога не спи.

8

Анонимен

преди 2 години

е имах си хас, ковид.бг!

7

Учете се ганювци

преди 2 години

Браво на Ню Йорк. Така трябва! Ваксинираните се заразяват, заразяват се едни други и умират не само от ковид, но и от самите ваксини, но за разлика от неваксинираните- със сертификат и одобрението на правителството. А не се ваксинирали там 100% както в Гибралтар та да ги заключат всички по Коледа и Нова Година. Тъй че си трябват стимули за наваксване. Само с безплатни хамбургери- не става явно.

6

Анонимен

преди 2 години

Прегръдки ще има ли щом са ваксинирани,щот на нас разни Витановци тук ни казват че нямаме право да прегръщаме близките ако не сме сложили игла.

5

Е,

преди 2 години

нали е на открито? Скоро и до парка с ''ваксина'' ще се ходи.

4

ваксаджия

преди 2 години

Блазе им. Да се веселят за сега! Taка е защото ваксаните там не са достатъчно. А в Гибралтар които забраниха Коледа въобще, тези които подлежат на ваксиниране имат получени средно по 2.7 дози на човек Тъй, че в Гибралтар ваксинираните са не само 100%, а са около 115%.Тъй че нормално е да ги заключат в отделни стаи по Коледа. Може и Гибралтар да е на 5то място в света по ковид смъртност, но пък всички имат сертификати. И могат да пътуват навсякъде по света без проблем-Gibraltar cancels Christmas

3

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Ням такова нещо ,като да се допускат само ваксинирани. Кой п еда л измисля тези тъпотии. Живея в Ню Йорк. Всеки ,който иска ,ще присъства. И не е вярно ,че в САЩ имало най много заразени. Болниците са празни. Незная защо dnes.bg лъже така мазно хората в България.

2

Анонимен

преди 2 години

Ще стане голямо мазало, САЩ продължават да са с най-много заразени и умрели в целия свят, а това "напълно ваксиниран" не върши работа с най-новите щамове.

1

Анонимен

преди 2 години

И аз тържествено ще го преместя по този повод.