288

а

преди 2 години

Затова си купувам вече западни сирена, защото хем няма хидрогенирани мазнини, хем са на същата цена...

287

1

преди 2 години

До 310 "И хигиенистка няма да остане ... :)" На комунистите хигиенистки не им трябват. Както пее тяхното ново попълнение "хигиена нулева". Иначе, за останалото, аз лично знам няколко човека, които съвестно си гледаха работата при които дойдоха и им казаха, че "добре работим с теб, но президента има човек за твоето място" и съответно ги махнаха. Трима от тях вече си намериха работа в други държави и са в процес на изнасяне от България. ТАКА ще "оправяте" страната. Мдаааа.

286

Живков

преди 2 години

Дано им останат в ръцете тия стоки .За 5 купуват , за 50 ще продават.Ганйо ганйо последната дупка на кавала.

285

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 309/310 "Нали се сещаш, че служебното правителство махна само 5-6 от Шайката" Няма как да "се сещам(е)" за такова нещо, защото не е вярно. Не остана пост в тая държава от зам министър и зам-шеф на агенция, който да не беше "проветрен". Става дума буквално за стотици постове. Да не говорим за промените надолу, където хора бяха уволнявани по места, само защото си вършат съвестно работата и с това пречат на "красивите и умните" да правят каквото са решили (познавам 5 такива).

284

пияница мистик

преди 2 години

До 310 Ахахахахахахаха...кой си ти, че ще започваш нещо бе, льоль0 :)))) 7 месеца се скъсахте да уволнявате кадрите на ГЕРБ. Сложихте си вашите комунисти и държавата стана супер батаk :))) И все с ГЕРБ се оправдавате, били в администрацията. Ами айде, махнете цялата държавна администрация и я заменете с върли комунисти, че най-накрая да няма кражби и корупция, както твърдите. Само че как ще разберете кой от администрацията е от ГЕРБ и кой от БСП не знам. Сигурно с анкета. И никой няма да лъже

283

До Анонимен 309

преди 2 години

Всички да минат през тест за интелигентност, компютърна грамотност и общи познания по български език ... Усещаш ли бахура из отзаде ... ???

282

Анонимен

преди 2 години

До 307 ""Видими резултати от ГЕРБ...""Бойко не е на власт от 7 месеца,още колко ли време за всичко ще го обвинявате?!Истината е ,че некадърното управление на служебните и на моше ниците от ПП ще закопат държавата и народът!

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 307 'До това водят кюлчетата злато в чекмеджето и kypвuте в спалнята ..." Така е, измислиците на ДС и последиците от тях са това.

280

Анонимен

преди 2 години

Видими резултати от ГЕРБ ... До това водят кюлчетата злато в чекмеджето и kypвuте в спалнята ...

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305 "Питайте някой стар гражданин на СССР какво е "Лечо".Дали сме произвеждали и дали сме изнасяли." А ти, като ти е червясал мозъка от руска пропаганда, знаеш ли, че едно време на бългрските пазари нямаше чушки, та затова се разнасяше като някаква световна новина, когато "докарат" чушки на пазара и се избиваха кой ще се дореди: за да може другарите руснаци да папкат.

278

Анонимен

преди 2 години

"България, която преди изхранваше почти целия СССР и имаше даже износ на запад на зеленчуци не може сега да задоволи собствените си нужди"===Знаете ли как наричат и до днес руснаците пипера, капията - БОЛГАРСКИЙ ПРЕЦ- български пипер.Питайте някой стар гражданин на СССР какво е "Лечо".Дали сме произвеждали и дали сме изнасяли. И не само за СССР. А сега ядем пластмасови турски домати, пластмасови гръцки праскови

277

Победител

преди 2 години

Важното е, че ГЕРБ ги няма. Обичам да гладувам и да нямам ток, защото не мога да си плащам сметките.

276

Анонимен

преди 2 години

Избрахте да ви управляват деца на ДС, сега пак ще гладувате

275

Анонимен

преди 2 години

Така е при комунизма - беднотия и глад.

274

!Чудна чудност

преди 2 години

До Нафарфорий"Избрахте си най-добрите- сега се дръжте за палците"===Как машините могат да се хванат за палците. Щот тез убавци машините ги избраха, не хората които гласуваха. те само дадоха материала(вота),който чрез машините да бъде нагласен както е удобно.

273

Анонимен

преди 2 години

"Изключете си хладилника и се завийте през глава с 5 одеала!"===Че кой има по 5 одеяла за всеки в къщи.Или ще се завиваме на смени - един лежи под одеялата, другият бяга наоколо да се топли, после се сменят.

272

Анонимен

преди 2 години

Качествените храни в ЕС не са по-евтини от наще.И там, и у нас е пълно с ментета - имитиращи продукти, хидрогенни мазнини, смлени кости и хрущяли в колбасите, соев протеин. Последното "трепе рибата".

271

Доктора

преди 2 години

Идва хиперинфлация запасявайте се с храна. Все още е евтина .

270

пепи

преди 2 години

На сайта на penny.de не видях три пъти по ниски цени . Даже цените бяха по високи от българските . Като лъжете , не забравяйте че сме 2021 година и всеки може да провери цените онлайн .

269

Black Metal

преди 2 години

Това което се продава в България като българско масло и кашкавал, не е нито едното, нито другото! Именно заради това, си пазарувам в Лидъл - имат чудесен полски кашкавал, както и сметана и кефир от Латвия. Прясно мляко си купувам от Кауфланд - чешко в кутии. Български стоки избягвам да купувам, защото, каквото е пипнато от българин, му е mamkata разплакана! А и да не говорим, че българин ако не те изврътка с цените, няма кой друг!