59

Хайде

преди 2 години

Да са ви честити жълтите книжки и новото превземане на Търново от турците ! Е наистина, има такъв народ !

58

Иванко

преди 2 години

ГЕРБ загуби София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Хасково. На практика се превърна в селска партия и ще заеме мястото на БСП в политическия живот, с разлика, че БСП умираше в продължение на 20 години, докато ГЕРБ ще приключи в рамките на следващия мандат с изрязването на последните техни метастази от политическия организъм.

57

Анонимен

преди 2 години

Българинът не помни. Наистина не помните какъв ви беше живота преди 15 години. Сега по 300 000 българи ходят за Великден в Гърция, всички курорти в Северна Гърция са препълнени от български туристи почивните дни. Айде сега, сложете си ръка на сърцето и кажете, така ли беше преди ГЕРБ.

56

До Анонимен 68

преди 2 години

Вярно е .Много добре си живеехте герберастките кърлежи при Борисов. Е сега за да живеете добре , ще е нужно и да работите .Пък ако искате дял от "шкафчето" ( то е с ваша помощ напълнено ) - куфара и пред къщата в Банкя .

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68, ... .За какво да им благодарим, че са ги вдигнали три пъти??? Човече, ако Борисов не беше на власт и да краде толкова много, заплатите щяха да са вдигнати поне 6 пъти, а не три. Ако този сикаджия ни управляваше преди 2007г. нямаше да ни приемат и в ЕС. По времето на Борисов инвестициите се сриваха всяка година, а чуждите фирми се изнасяха от България. Защо, ами защото рекета беше непоносим.

54

ПЛОВДИВ

преди 2 години

До Shark ***! Бягай при славчо да ти пее -ЩЕ ВИ СКЪСАМЕ ДИРНИЦИТЕ

53

Анонимен

преди 2 години

Неблагодарници. ГЕРБ ви вдигна почти тройно заплатите за 12 години. През 2009г. средната заплата е била 643лв., днес е 1557 лв. Покупателната способност от 39% средно от ЕС на българина, днес е 67%. Ходите по 2 пъти на море и един път на планина в годината, нещо немислимо преди 15 години. Но българските татари просто не харесват успяли и кадърни хора.

52

това е положението

преди 2 години

Ицо Хазарта печели лидерската битка. "Искам да ида в Парламента...." както се пееше в една негова песен.

51

Shark

преди 2 години

Браво на Пловдив. Време е да се отървем от ГЕРБ шайката, която съсипа града ни. Сега и кмета е време да си ходи!

50

Стефан

преди 2 години

До БАНКЯНСГосподи,прости ,той няма име а мнение дава......СМЕШЕН СИ ,АМА МНОГО СИ ЗЛЕ

49

Анонимен

преди 2 години

63, По-скоро ПП са променените американски марионетки. Старите от гроб просто се износиха.

48

Анонимен

преди 2 години

Усещам много гербава болка в коментарите. Това ме прави щастлив!

47

Бай Иван 2

преди 2 години

Естесвено ,че най-важното е да се направи реформа в съдебната система.Кой е най- големият проблем на България в момнта? Кражбите и корупцията.Как може да се спре? С работеща правосъдна система.Вкарани в затвора политици и виши представители на дършавната админицтрация.Защо ни задминаха много румунците? Защото си оправиха правораздаването.Това е.Дргото е прах в очите на слепите.

46

Тато

преди 2 години

Активно мероприятие на големия американски брат, който желае час по-скоро пълно интегриране на Македония и Албания в ЕС.

45

Бож.

преди 2 години

Пеевски от ДПС е съмишленик на ПП, БСП, Радев и ИТН - и той като тях искаше да събаря Бойко

44

Хамелеон

преди 2 години

Подобна рязка преориентировка към избор на политическа партия е повече от съмнителна и мирише яко на далавера, освен ако за отрицателно време България не се е напълнила с тотални ***.

43

Анонимен

преди 2 години

Какви битки бе всичко беше нагласено явно от американците защо ще разберем в последствие как една партия създадена 2 месеца преди изборите ги печели и става първа политическа сила

42

Анонимен

преди 2 години

Нинова призна пред Цв.Ризова, че в разговор с лидерите на ПП, последните са казали, че най-важното е да се ограничат правомощията на главния прокурор. Ало, магаренцата, ще ви стрижат, доят, бият и използват до гроб!

41

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да видите ББ и Пеевски в централния никога. Тези хора са обслужвали интересите на богатите в света и няма да влязат в затвора.

40

Анонимен

преди 2 години

Биотехнологичните разработки на Кирчо са Бацилус Булгарикус или бактерията в изпраж-нения на БГ сел-яни, както е бил познат по времето на Хитлер. Яжте си киселото мляко, няма да ви вземат из-праженията.