20

Ime

преди 2 години

Демек, на българските имена да помага българин, на турски турчин? Много умно бре ей къде се намерихте такива професори...

19

Анонимен

преди 2 години

Да помогнат Бюлент Мюмюнов от бенете,Айше Сали бенете,Али Сумаков бенете,Бесте Сабри и Юксел Кадриев .Политиците Ебетин,Мустафа,Байрам,.Я колко са .Чакам да се каже Ебетин помогна.

18

Име

преди 2 години

Как така едно име Ви накара да напишете толкова простотии, има ли значение как се казва момчето? Ако беше Георги, Георг?, къде е разликата? Човек е..., който има нужда от помощ, или помагате или не, полубременна жена някой виждал ли е? Имал сателитна чиния? Е и? Какво друго може да направи това "дете", това явно е едно от малкото забавления до края на живота му. Аман от ***! Време е османската империя да си възвърне земите и ще гледате като него жално, добре печелившите:-) hair е това!!!

17

До 17

преди 2 години

То голямо чудо пък като има сателитна антена, ти сигурно все още слушаш само радиоточката като едно време !

16

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам, Гюнай, животът е борба. Няма как за окичената ти със сателитна чиния саборетина да дам и 1лв.. Не ме интересува от какъв етнос си- както долу е казано една застраховка на година е жълти стотинки, ама си свикнал да чакаш всичко наготово, защото си в неравностойно положение. Еми, ще се потрудиш малко, за да го получиш, а следващия път- застраховай се, не струва нищо- и без това ние, хората с най-високи доходи у нас, ти плащаме помощите. А тручеещите данъци не плащат.

15

Анонимен

преди 2 години

За такива в инвалидни колички трябва да има лични асистенти, както е в държавата в която живея, а не майка му да го гледа 24 часа. Няма адекватна до болнична помощ и добра здравна политика в БГ.

14

3000 лева

преди 2 години

Това не би трябвало да сума за която да бъде търсена помощ . Трябва да има фонд , който да подпомага на жени и деца които са били подслонени в защитено жилище ! Достатъчна им е била болката и страхът

13

Меди доганов

преди 2 години

Гус давам, пара йок!

12

Менто

преди 2 години

Достатъчно дават българите на това дете от раждането му до сега, хайде и (ц) турците бакалъм!

11

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да помогна на Гюнай. Домът на Гюнай можеше да бъде застрахован срещу 20лв. на година и всичкият този ремонт да се покрие. Не ме интересува, съжалявам.

10

Анонимен

преди 2 години

Чакам резултат .Гюле,Мустафа,Байрами,Пишлемее да помогнат.Да се каже Байрам извади и помогна.

9

Козъгъзъ

преди 2 години

Не са добри, ако хасан и мустафа бяха добри и аз щях да дам, ама ядец! Ако е да направим мръсно и в друга държава ще отидем на избори, но за добро йок, гаурите да дават!

8

Анонимен

преди 2 години

И на мен покрива ми плаче за ремонт. И аз искам в къщи.....Не си инвалид като Гюнай. Запрятай ръкави и си оправяй къщата, мързел.

7

Анонимен

преди 2 години

Покрива паднал ама сателитната чиния с която гледат турски програми се изкокорчила най отпред. Карадайъ да им даде заплатата си а и не само той а цялата турска пасмина дето ще ги храним в народното събрание.

6

123

преди 2 години

И на мен покрива ми плаче за ремонт. И аз искам в къщи.

5

Анонимен

преди 2 години

Да се види сега Хасан,Мустафа,Мюмюн,Абдула,Гюле колко са добри .Искам да видя

4

izh

преди 2 години

ДПС хвърли стотици милиони крадени от българските граждани пари за узаконяване постовете и имотите на "НАШИТЕ", а сега им свидят 0.1% от парите за по долните "НАШИ"Схемата постове, имоти и пари срещу гласове и парламентарна подкрепа до сега работеше, но се реши че др. Нинова вече няма да носи приходи и и го * * * * * * * * . Наздраве мислещи българи

3

Анонимен

преди 2 години

По добре мълчание отколкото говорене.Благодаря

2

Ужасът Перник

преди 2 години

А от МВР Перник и мутри крадат имоти чрез заплахи и ги подаряват на колеги..... Един от мафиотите е Юлиян Борисов Георгиев.... плаща си на полицията

1

Мефистофел

преди 2 години

Нищо няма да дам! На мен кой дава?! Никой! Да се спасяват!