30

Имаме един изход

преди 2 години

Сега ще има кабинет. На два пъти - през април и юли дупетатите се караха и не сториха нищо полезно: Слави и Тошко си разхождаха панталоните, Ристо от ДБ-то се правеше на ревизор, а президентът направи 3 служебни кабинети. Накрая му писна и създаде ПП. Оказа се, че и на хората им писна от некадърни и несговорчиви депутати и ПП отявя и БСП, и десните партии, и на Боце крадливата партия. С две ръце ще гласувм за радев, а не за този професор-пишман политик, защото иначе турците от ДПС ще ни поробят

29

баба мара

преди 2 години

1934 няма партии борис си прави каквото иска влиза в оста рим берлин токиои резулата го знаем и как 1939 се оказва много добра за икономиката амиобщ поръчки за изт фронт цигари вино жито ботуши кожуси и никога незабравяите 111 ооо кв км и 7 милиона

28

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че се включиха психолозите, защото досега социолозите правеха неверни интерпретации и внушения.

27

Исти

преди 2 години

Точно това довежда до създаването на диктатори - така е създаден Хитлер, това ще доведе и до диктатурата на Радев!

26

Дреме Минков

преди 2 години

Близо 30 години гласувам за тоя или оня и времето мина в чаканде, надежди и преход, а аз побелях. Гласуването е преброяване на глуп.аците. Фасадна демокрация. И пародия на пазарна икономика. Това е. Мощни финансови групировки контролират къде ще има развитите къде спад. Тия в Калифорния се къпят в пари и рискови инвестиции и се чудят каква *** иновация и стартъп да направят - тука народа скоро неможе си плати тока. Не е случайно. И не е защото сме глупави. Така е ришил световния елит. Фъкт ъп!!

25

Анонимен

преди 2 години

То отдавна е настъпила, избирателната активност стремглаво върви надолу и скоро само политици внесени от вънка ще имат някакъв шанс, тукашните са доста зле.

24

Анонимен

преди 2 години

Американския подход е обвяване на война за да се правят военни разходи и едни хора да печелят от смъртта на другите. Ирак и Афганистан са скорошни примерни и до някъде Либия. Да не говорим за здравната им система дето едно ухапване от змия струва 50К долара. Коронавируса го направиха фарма мафията за да се налапат с пари, Пфайзер имат над 2.5 млрд печелба от бъркочите и това е без подсилващите дози.

23

Нашият подход

преди 2 години

Разбира се, е византийски. По-точно вулгарно византийски, т.е. балкански.

22

Анонимен

преди 2 години

Тея от Възраждане ще им хареса този подход :)

21

сс

преди 2 години

Кога започва анархията та да си направя пуканки?

20

Социолог

преди 2 години

Не се безпокойте. Правителството на новия ОФ (Отечествен фронт) е в процес на съставяне и в него полека лека новите Комунисти нарекли се Либерали ще вземат властта за да ни поведатне под червеното знаме, а под знамето на дъгата. Резултата ще е същият. Разликата е в размаха: Комунистите подменяха съзнанието на подрастващите като построиха желязните завеси, а либералите подменят хората с миграция като построиха Ковид бариерите.

19

Лелеее..смех

преди 2 години

РАДЕВ ВЕЧЕ ГИ ЗАКРИВА ...ПО СПИСЪК---СЪБИРА ОСТАВКИТЕ НА ЛИДЕРИТЕ ИМ!

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

..АМИ , ТЯ ВЕЧЕ Е ФАКТ.....И ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ МАЛКО НЕЩАТА , РАДЕВ ИСКА "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" /ДЕМЕК...ДИКТАТУРА/... А И ЗА НЕГО , ТОВА Е "СПАСЕНИЕТО"...!

17

MaйMyнaтa

преди 2 години

Психолога определя на момента ситуацията, а не вбъдеще време, като вpaчка.

16

Анонимен

преди 2 години

Тя разрухата е настъпила отдавна и народа го полазва с ниската избирателна активност. Повечето кадри на партиите на прехода са с едни и същи хора участвали в разграбеането на страната чрез схеми, изнасяне на пари в чували или са там единствено заради облагите и луксозният начин на живот, които им осигурява данъкоплатеца.

15

Гроби Таласомо

преди 2 години

Милиционерът Узунов, неслучайно бърза да нареди правителство, което напълно да се управлява от масонската ложа "Слънце Ориент" Пловдив. Затова, още ЦИК не е обявил резултатите и трите партии БСП, ДБ и ИТН беха *** изнасилени да си бъркат по дупките. Днес мина ревюто, кой става за груповият секс, кой ще е мъжът, кой жената във връзката и кой третият пол;))), чи то, на балотажа с ане знай, ку падне Мундьо, поне да им остане Изпълнителната Власт!

14

Анонимен

преди 2 години

Нека настъпи! За какво са ни толкова много партии? Двупартийна система е напълно достатъчно, едните като не стават, слагаме другите.

13

АСПИРИНСКИ

преди 2 години

Партийната разруха започна още след първите избори тази пролет !@?

12

Анонимен

преди 2 години

Новата Златка от възраждане е поставил условие да подкрепи кабинет само ако отпаднат всички мерки свързани с Ковид..

11

Анонимен

преди 2 години

Ще има правителство!! Президентската партия ще състави правителство с премиер любимия офицер на Генерал Радев, а именно Кирил Петков!!