28

Анонимен

преди 2 години

Тиквата трябва да се самозапали, като протест срещу репресиите на чорапа.

27

Непознат

преди 2 години

Ами питайте я тази пък дали й е мястото в БСП. Какъв й е меракът...промъкнаха се в партията и търсят само изгоди- властови, финансови....лични. И понеже ги награбиха някои , се обявиха за опозиционери. На какво и защо ...ясно е за всички , удариха го на лична разправия с Нинова. Такива като нея и подобните забогатели другари подадоха много лош сигнал на редовите членове...и там започнаха да хитруват . Чии мераци обслужиха пак е ясно.Ще видите кой ще цъфне сега отпред и ще стане още по - ясно.

26

Може

преди 2 години

Ти ли искаш да седнеш на мястото и нямаш търпение ..Ама си многоц нямаш нито визия, нито изказ. А да те питат ли с какво се занимаваше този дето го гърмяха. Много сте ,,честни " и не се налапахте и вие , дето не се спряхте пред нищо докато не разтурихте партията, а сега преписвате грехове на Нинова.

25

ИСТИНАТА Е ДРУГА

преди 2 години

Нинова не е подала оставка , а е отстранена от Радев, който щял задкулисно да оглави БСП при президентската му република. Нинова е враг на Радев, а това означава, че накрая се е осъзнала.

24

БСП-жалки

преди 2 години

Най-големият проблем в България са такива *** от Бсп като ***, К.Добрев, Станишев, В.Лечева, Гоце, Р.Петков, Г.Кадиев и още много други знайни и незнайни, комунистически талаш, които винаги са кандидати за власт и силно замърсяват атмосферата в България.

23

Анонимен

преди 2 години

Червената столетница е на път да се спомине, за радост на народа

22

Весела Мързелана

преди 2 години

Добър или лош, резултатът на БСП в парламентарните избори дава възможност на партията да участва в консултациите за съставяне на новото правителство и да влияе на начина, по който това ще се осъществи. Ръководството на БСП е постигнало този резултат и негова е отговорността за участието на БСП в тези разговори. Не може тази или онази Мързелана да се включва в изборния маратон след края на състезанието и да претендира за място на почетната стълбичка.

21

Аре

преди 2 години

У лево ! Там всички сте отбор лъжци !

20

Сеир и келепир

преди 2 години

Я двете да излязат на площада и ....да се разберат по женски.Какво се моткат още?

19

Анонимен

преди 2 години

Щерю Лечева да подгони бандюгите.Да стане инспектор дюдю.

18

Щерю

преди 2 години

До Анонимен 20 - Бягааам...

17

Анонимен

преди 2 години

Щерю внимавай ,че Лечева не си поплюва.

16

Щерю

преди 2 години

- Брях, сега Лечева да не гръмне Корнела?!?

15

Анонимен

преди 2 години

Единствената причина да искат оставката на Корнела е, че не иска да ставаме Президентска република и го казвала. Следващият лидер на БСП ще е за Президентска република!

14

Да бе!

преди 2 години

Ще подаде оставка когато изпълни докрай Задачата си - Да е Патерица на ББ!

13

Анонимен

преди 2 години

дпс ще си изядат топките задето подкрепиха чорапа на предишните избори.бсп ще чака назначения от чорапа, задето го издигнаха.няма милост чорапа ни за свои ни за чужди.працаква наред.

12

анонимен

преди 2 години

Въпроса е защо ПП не искат да разговарят с ГЕРБ и ДПС за правителство. Отговора е ясен- понеже са" принципни хора ", "неподкупни "" борещи се със статуквото и задкулисието" и " никога не нарушавали конституцията и законите в страната" ,имат моралния дълг към останалите партии чиито електорат подмамиха , да компенсират с коричка от питата.

11

Анонимен

преди 2 години

Кольо Парамов го каза за БСП.Социални са една кооперация една фабрика за хората не са направили..Социални зеро .И това е истината.Лъгали са мамило са и пак го правят.Явор Божанков кой ще разследва?4 апартамента ,6 коли за милиони лукс вила и завод за рециклиране.Кал става това на 30г да обясни?

10

Анонимен

преди 2 години

пенЦионерите да гласуват и на втория тур за другаря гадев и след това да си извадят документите за грабищата и да си поръчат паметник на лизинг със индексацията

9

Анонимен

преди 2 години

по-голям конспиратор от чорапа - няма. няма да се кротне докато не опъне целокупния българин. след времето на тиквата иде времето на чорапа.