9

Анонимен

преди 2 години

Че медиите се съсипаха да обслужват ГЕРБ и лично ББ две мнения няма, но тази истерия по възможни манипулации с машинното гласуване показа колко примитивни са политиците и колко неуки. При един общ софтуер на всички МГл и електронен ключ само в ЦИК Боце се изцепи, че на едни машини да се препрограмира софтуера, та дори хванал 440 МГл сигурно с друг софтуер. Експертът Б.Цеков поиска всички разпечатки да се броят,но нито един политик не поиска 1% извадка МГл да са провери за еднаквост на софтуера

8

Факт

преди 2 години

До Анонимен 8 - Който и да е ( дори и с професор президент ) , ти пак ще караш пиян , пак ще минаваш на червено , пак ще караш в аварийната лента , пак ще крадеш и лъжеш , пак ще плачеш че си най-беден пък ще харчиш 3 пъти повече от това което изкарваш , пак ще си агресивен и ще питаш : " Ти знаеш ли аз кой съм ..." , пак ще има " Ти не ми разправяй на мене - Аз ЗНАМ.." - Защото само искаш наготово без да полагаш усилие за нищо , и ако може ей тъй някой друг балък да свърши всичко вместо теб !

7

Факт

преди 2 години

До Анонимен 8 - На теб и такива като теб НИКОЙ не може да угоди !! На един му е виновен " чорапа" , на друг " професора" , на трети " тиквата " - НИКОЙ не може да орави живота с магическа пръчка на такъв народ , колкото и да има желание - ВИНАГИ ще намерите кусури и нещо за което да го оплюете с охота !! Не търсете вина в никой , защото НЕ бихте застанали и до Левски ако можеше да се прероди , ако нямате далаверка и дребна изгодица !! Ще оплюете и тези новите и пак ще е същото - кал и мизерия !

6

Факт

преди 2 години

Това би трябвало да е тема за размисъл на повечето Българи : А ЗАЩО Е ТАКА ??!! Всеки може да ти пробута всичко което искаш да чуеш , когато си ръководен единственно от : Алчност , Безбожие , все да заобикаляш правилата , да търсиш винаги начина за тарикатлъци , винаги да се противопоставяш на другото мнение ( макар и да разбираш че другият е прав за много неща ) просто от Балкански ИНАТ и т.н !! Почвата у нас е много благоприятна и затова процъфтяват всякакви НЕправителствени орагнизации !!

5

Анонимен

преди 2 години

Чорапът прецака всички и всичко... в България. Факт...

4

Анонимен

преди 2 години

А кандидата за премиер дезинформира и в декларацията си

3

Анонимен

преди 2 години

Най- голяма децинформация използваше Радев. И ако всички социологически агенции са объркали резултатите за НС защо не са объркали резултатите за Празидент? Не виждате ли, че подмениха вота на хората?

2

Натовеца

преди 2 години

Това Възраждане така бръкна в дебелите черва на всички тра-атлантически петоколоници ,че ще има да го говорят още поне година !Такъв стрес и шок им вкара на шорошките *** Коста ,че пукат капиляри от злоба нон стоп!Как да не гласува човек за Възраждане ми кажете !Дайде да направим Възраждане първа партия само за да видим целият психо-десен сектор как си прави сепуко!

1

Анонимен

преди 2 години

Чорапа е избран от мумията на Ленин да ни води в светлото бъдеще