14

Анонимен

преди 2 години

До 6, това което не разбира кратуната ти е следното.- Турция с Ердоган вече е загубена кауза з САЩ и НАТО.- следващите региони които е нужно да се подсилят от САЩ и НАТО са България, Гърция, Македония, Албания . т.н.- до този момент Руснаците и Турците имаха влияние в БГ чрез ГЕРБ и ДПС. Това скоро ще приключи- Радев като НАТО-вец ще се погрижи да има ред и силна армия а не клакьорки на заплата в Москва и АнкараСледва здраво наливане на средства и засилване на влиянието на България

13

Анонимен

преди 2 години

До 9, отцепването на Македония никога не е било доброволно. Ако това не го разбираш значи ни прочел и разбрал нищо от историята.

12

Уточнение

преди 2 години

Да се чете "Реплика към 9"

11

Гоце Делчев

преди 2 години

Реплика към 2 България не е виновна, че е малка страна. Явно си македонски българин - историята сочи, че в миналото (а и сега) България е имала мощни врагове! Не можахме да ви опазим от всичките ни врагове , дай боже да се видим заедно в Европейския съюз!Но първо Северна Македония трябва да промени вътрешната си и външна политика спрямо българите, българската история, българския език и българското куртурно-историческо наследство.

10

Анонимен

преди 2 години

Същите изтукани кат назе. Армия, брей! През 1-вата СВ какво направи България? а през 2-рата? Е, дано да няма 3-та, ама ако има - пак ще газим Вардарот.

9

Анонимен

преди 2 години

Македония не се е отцепила сама от България за да бъдат наричани предатели,а България не е направила нищо по въпроса в продължение на векове за народа там.Как може да ги наричаш предатели,по скоро те са предадени от майка си и баща си.Засрамете се с такива исказвания само омраза създавате.Прочетете малко история и ще видите колко пъти Македонците са изоставени от България и са били оставени да се подиграват с тях и Турци и Гърци и Сърби.И сега Вие имате наглоста да ги наричате предатели.

8

анонимен

преди 2 години

Браво на съседите. Тежък ден за русофилите.

7

Сега е време

преди 2 години

Да си купят чифте фалкони.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Пълен тъашакъ! Сега почва и купона с щатските бази,а онези папуняци от Коментарите,които ми се хилят,че подкрепям Сърбия ще ми се извиняват щедро. Защото САЩ,Русия,Турция,Израел и Германия са Гестапо на Четвъртият Райх(без да броя педофилите от Катар,Дубай,Саудитска Арабия,Мароко,Туниз,Алжир,Египет...Сега Македония на хомосексуалистът грък Александър ще бъде оръжие срещу България. В същото време интелигентният братски Сръбски Народ дебне как да зареже Русия. България и Сърбия неотлъчно заедно !

5

Анонимен

преди 2 години

Нашите предци са предали Македония,а не те нас.

4

Анонимен

преди 2 години

И 2рия танк ли ще вкарат в действие?

3

Анонимен

преди 2 години

Сега САЩ ще изцвъкат една база на Охридското езеро за "благодарност"!

2

..

преди 2 години

А на нас не нищо не заслужавате нагли долни подли предатели

1

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме можем лесно да им берем лайката на тия.