16

истината

преди 2 години

Ей негодници крадливи от 2018 г нямаме победа .Събирайте се крушите и се махайте, Българският национален отбор e на народа, или Виe сте го приватизирали?Предлагам ако до седмица не се изнесете , народа на улицата. Събрия , Македония и др защо имат футбол ?

15

Анонимен

преди 2 години

Той обвинява клубовете за трагичното ниво, а клубовете гласуват за него. Как става номера, не е ясно.

14

циник

преди 2 години

БФСто е кат Парламента, окопали все едни и същи ... и държат кокала не го пущат .. вината ... само с мезета ... отговорност - Моляяяя .. квото е дереджето на държавата, такова е и на футбола ... то и Бурунди не са играли на голямо първенство и кво? ... ние тука работиме с коефициенти ... и НАЗДРАВЕ на Бат Венци.

13

Лули

преди 2 години

Браво Данчо!

12

да се мисли

преди 2 години

За незабавна оставка на целия БФС с Лечков и Михайлов! Безсрамнициии! Като кърлежи са се впили защото падат парички. А защо няма играчи? Защото сте съсипали целия футбол в бг. От детския до национала. Защо се допуска цска и лудия да играят с по 10 чужденци???? Къде да станат добри българите? Като ритат при конете на ливадата ли?

11

Анонимен

преди 2 години

След като виждаш разликата в класите, защо тогава още си на поста?

10

Анонимен

преди 2 години

Бившият кмет на Сливен, подкрепен от ГЕРБ. Бай Ставри те чака.

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо не правят и ако тия квалификации се провалиха и мача със Швеция нямаше за какво да ритат, но идват нови квалификации след 1 година и не се вижда как ще играят. Защита са много зле, халфове ги няма, нападение няма. БФС има само началници.

8

You

преди 2 години

Който му е прочел интервюто, ще забележи веднага колко е *** в изказванията си тоз сливенски р.. м. И Йордане повярвай ми мнооого хора въобще не ги интересува антифутбола който проповядва отборчето ни. Марш към квартал Надежда

7

vlady

преди 2 години

Вече смениха няколко треньори без подобрение. Липсата на читави полеви играчи е големият проблем - Наумов и Георгиев показват класа на вратата, но само с вратар не става. Смяна на Ясен Петров няма да вдигне нивото на полевите играчи.

6

стига бе

преди 2 години

Така де, можем да копаме и до по-дълбоко дъно. НО вие ако не мислите, ние искаме всички да се изметете от БФС-то начело с перукан. Капиш???

5

Иван

преди 2 години

На Територията колкото си по алчен и нагъл, толкова повече просперираш ! На запад такива като този на снимката работят по полетата с мотиките !

4

караджорджевич

преди 2 години

Тоя плъх и шефчето му бобчо пак изпълзяха от канализацията....

3

Анонимен

преди 2 години

Лецата съсипа Сливен, сега прави същото с българския футбол.

2

Анонимен

преди 2 години

Много искам тоя надрусан плешо да го видя като вице във футболния съюз на Сърбия или Хърватска,че лошите сини момчета и Делие нещо скучаят в последно време..

1

фергюсън

преди 2 години

Цялото ръководство на БФС. е затвора !!!! Направиха го 4астна фирма за кражби и пазар за нагласени ма4ове