Снимка: Lap.bg

Не се мисли за смяна на Ясен Петров. Това заяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков пред БНТ.

Снощи националният отбор на България загуби от Швейцария с 0:4 като гост в последния си мач от група С на квалификациите за Мондиал 2022. Националите ни играха изключително слабо, а противникът удари и 2 греди, а 2 гола на швейцарците бяха отменени.

Още по темата
Съставът ни завърши на 4-о място в групата.

"Аз мисля, че всички гледахме мача. Определено не ми е приятно да го кажа, но пожелавам успех на швейцарците на голямото първенство. Разликата се видя в класите. Мисля, че треньорите трябва да си направят поуките, да си направят анализи. И да се мисли за напред", заяви Лечков.

"Както видяхте и в предния мач беше така, разликата е очевадна. Съжалявам, че излиза от моята уста. Липсва класата в нашия отбор, отдавна е така. Аз мисля, че не е времето и мястото, защото както съм казвал и преди, футболистите се изграждат в клубовете, няма как да прехвърлим всичко на главата на Ясен Петров или на който и да е било треньор, който е бил в националния отбор“, посочи Лечков.

"Тук трябва да отбележим, че голяма част от футболистите, които играха са натурализирани. Има много от тях родени в Швейцария, но и много натурализирани. Все пак това е Швейцария, затова им пожелаваме успех на Световното първенство", завърши Лечков.

Още реакции след снощния мач на националния отбор четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase