42

Анонимен

преди 2 години

В това село се режат само дърветата по центъра и нищо друго не се прави

41

ДДРОнег

преди 2 години

Е, че к'во им има на улицата, дори е затревена :) А и както споменаха, явно авторът на статяита не е посещавал Български села, там почти всички улици са като тази, че има и много по-зле !!!___Като споменават британските учени, пътища в България няма, но по-голямата част от странта е проходима с джип :)

40

Думи нямам

преди 2 години

До Къде е новината? 49 - ако за вас това е нормално и сте се примирили... хората са в правото си да търсят това, което им се полага!

39

Анонимен

преди 2 години

До 44Това не е барано от бай тошово време.

38

Анонимен

преди 2 години

То да беше само тази улица, по селата повечето са такива.

37

Анонимен

преди 2 години

То и Радев не управлява от вчера, нали?

36

Анонимен

преди 2 години

Как е промяната, а?

35

До 41

преди 2 години

Герб всичко разсипа,само крадене,некачествени настилки,ремонт след ремонта.

34

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Ама кой и как е направил тази улица,кой и как е успял да я асфалтира.Защо сега е в такова трагично положение.Някога още по време на тъмният социализъм,ама в най-тъмният период, бях на есенна бригада в село Писарово.Чисто подредено село,с прекрасен културен дом с киносалон,като умалено кино "Изток",с всякакви кабинети,дискотека.Дружелюбни хора,добра инфраструктура.Всяка вечер ни канеха на изпращане на войници и купона течеше.Незабравими спомени,но такава улица като тази не видяхме

33

Аз

преди 2 години

То да е само в това село. В повечето села е така в Плевенско особено.

32

Ами

преди 2 години

Улицата като държавата ни !

31

Оо

преди 2 години

Това не е изключение. трябва да видите как изглежда улица в с.Първенец , на 10 км от центъра на Пловдив. Някога тази улица беше широка и асфалтирана , сега е заприличала на планинско свлачище , има само малки следи от асфалт , които да напомнят на едни по добри времена . Срам за управляващите са тези селски улици !

30

Анонимен

преди 2 години

Ако се кара с 200км/ч ще прелитат над дупките ама това е мое мнение. Аз иначе не карам бързо, той един приятел ми каза. Да не си помислят от КАТ че някой някъде дава грешна информация. А пък и 200км никой ***... аа това де полицай няма да иска да те гони.

29

ХП

преди 2 години

""""""Улица в плевенско село - възможно ли е да премине кола по нея?"""""""" ----- А, Трактора кола ли е??? -))))))

28

един друг

преди 2 години

В София има улици в доста по-лошо състояние. А данъците тук са по-високички 100% Тази улица дори си изглежда добре.

27

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов не просто ще мине оттам със служебна кола на НСО, ами и ще открадне 40-тина милиона от бюджета и ще обещае, че някой ще я оправи предизборно, ама на по-по-следващия мандат. Все пак тая улица не е разбита от днес или от вчера.

26

Анонимен

преди 2 години

Айде това е селски път. Но вижте пътя водещ до едното КПП на АЕЦ-а. Трагедия е, а от там минават хиляди коли на ден. Международния Е-79, Враца-Оряхово, пак подчертавам международен, е пропаднал навсякъде и има дупки, на който ако само счупиш колата, ще си извадил късмет.

25

Анонимен

преди 2 години

То и в София има такива.Ще ви изпратя снимка от моята улица,когато завали дъжд.Става като езеро.Ама на кметицата не и дреме и не се впечатлява.

24

Плевен Дге

преди 2 години

До КцкНие имахме и гербаджия кмет. Всичко, което направи е да боядисва целият град в жълта боя седмица преди изборите и да я нарече велоалея за да вземе едни пари. Добре, че бояха беше евтина и цялата тази грозотия се изтри

23

Цялата страна

преди 2 години

изглежда така, но все пак вината не е на Чекмеджан, той използва, че народа е *** до неузнаваемост!!! По-големия проблем е, че ненси давате сметка в какво гето живеете!! Пакистан пасти да яде!