55

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ще трябва да преклонят главица пред топките на чорапа

54

Анонимен

преди 2 години

Миков да не скача, че персонално заради него напуснах БСП! Отказа да ме приеме, и то ТРИ пъти, въпреки, че съобщих, че съм негов избирател! За две изборни кампании трима от семейството ми взимахме отчислителни бележки, за да гласуваме в СЗ България! Оказа се, че гласуваме за него. Миков, бих те наплюл, ако те срещна, морав нос!

53

кУмОниЗтЪ

преди 2 години

Нинова даде най-доброто от себе си за да съсипе БСП. Това дори и ГРОБ не можаха да направят, даже не смееха и да мечтаят. Евала КУРнелче, евала Нинова, респект! Столетницата предаде богу дух :/

52

стар комунист

преди 2 години

Миков, микооов и ти си една куха лейка дето вода не може да задържи! Ти пък за каква идеология ни приказваш като точно ти се просурна по г,ъ.з да ни убеждаваш колко е добра либералната дясно- лява теория! Айде и ти в канала ,защото си дребна страхлива мишка!

51

Въпрос

преди 2 години

Защо му давате думата на Миков? Ясно е отнапред какво може да каже. Отдавна трябва да е разбрал, че му е минало времето. Сега и други от "вечните депутати" ще си изпълзят от дупките.

50

Седни си Миков

преди 2 години

СерГейчо се завръща. Мъжа на жената на мъжа на първата фалирала банка в България хахах

49

3 по 300

преди 2 години

Наздраве Мише,такъв е пътя-отводка на уиски и финал с шльоковоца!Ти на 3 по 100 като търкаще председателския стол,кого убеди в автентичността на това ,което говориш?

48

Що бе?

преди 2 години

Нали баш кумунистите станаха милионери?Кво им е на идеите?

47

Анонимен

преди 2 години

Този е един от хората на радев в БСП. Не трябва да се взема на сериозно каквото казва, а всички масово да гласуват против зеления чорап.

46

Мила

преди 2 години

Миков вреди на БСП повече от всеки друг

45

нострадамус

преди 2 години

Да бъдем новаторите в ЕВРОПА. Без партии хрантутени от народа ни. Без генерали , президенти.Да избираме образовани и изявени млади хора със съзедателен дух , по този начин ще се движим напред.

44

ей

преди 2 години

Бсп донесе огромни жестоки беди и обедняване на бг и народа! Те са неизброими! Надявам се изборите март да получат вече под 5 % и да изчезнат, защото те винаги правят нещата само за свои хора.

43

Дедо Мъдури

преди 2 години

А дано да върнат Микича за шеф на БСП, да ги довърши окончателно и да не се мъчат повече в тази агония.

42

Комунист

преди 2 години

БСП се обезличи идейно в момента в който се преименува от БКП и отхвърли марксизма. Защото социалдемокрацията в същността си е концепция "само да сме във властта". Когато е била на власт, БСП винаги е поддържала десни политики. Но за тях това няма значение -- важното е да са във властта!? А сега се сепнаха, но чак когато изгубиха тази власт и нямат никакви изгледи да се върнат. Което доказва, че опортюнизма е печеливш, но само за кратко. Каквото са си надробили, да си го сърбат.

41

Ивза

преди 2 години

Акъл от един послушко на ББ.Аман от знаещите,но не можещи от БСП.Къде са младите.Корнелия е единствената,опълчва се на Б Б и следствието е оставкаГоспода от БСП,имайте малко срам и търсете грешките долу,не по върховете.

40

Анонимeн

преди 2 години

Един път да го чуя този да говори верни неща! БСП изобщо не се държи като лява партия и не следва идеите на левите в ЕС. Абе няма ляво няма дясно, всичко е сиво сивкава мъгла.

39

КНСБ

преди 2 години

Напълно се солидаризираме с мнението на г-н Миков - да е жив и здрав !А трябваше, тря бваше мнооооооооого по-рано тая свирепа лидерка да си отиде,за да не страда партията !Сега за награда Румбата ще й предложи чрез кокорчовците някакъв успокоителен " хап " в новото правителство,може би ...

38

П.К. инк.

преди 2 години

Токущо преминалите избори дадоха и добри резултати: Отървахме се от вечно напиращите за власт и привилегии /разбирай буквално - за лични облаги, кражби и други/. Отървахме се от потрошената латерна, от бабишкелата, от хамалина на бесилки и ковчези , от ДС-то танас, и от още знайно и незнайно число айдуци. Освен това вече си имаме самопровъзгласил се "премиер", но като генерал без армия. С кого ще прави този "премиер" коалиция, като всички "лидери" вече си хвърлиха оставките??? Всяко зло за добро

37

Н1

преди 2 години

Всяка партия трябва да има идея и символи. Това създава и членската маса. Консервативната партия ще ти обясни какво да направиш със 100 лв. Същото ще ти обясни и Либералната партия, но по друг начин. Пр. да ги вложиш в банка, вместо да си купиш 10 л. водка савой. В тоя смисъл и се провалят партиите, защото нищо не предлагат, и 7/8, и ДБ, Мая и т.н. Това чака и Кире. Бойко за 10 г. остави уредена държава, в мир с църквата, профсъюза и света. Ако е сбъркал, ще плати. Но има заместник, и то няколко

36

Х

преди 2 години

Не разбрах какво иска тази пиянка. Много е радостен, но не може да се хвани на малкия пръст на Нинова. Ето такива като Миков ще закопаят БСП- то