97

обективен

преди 2 години

До 116 чак 50% е много не се надскачай достатъчно 15% за да сме НЕ ЗАОБИКОЛИМ фактор

96

дядо Сорос

преди 2 години

Ще ви сурвакам най-щедро, в левове, както и в Эвро!

95

Анонимен

преди 2 години

След години ще разказваме на внуците си и дойде възраждане и спаси България от ковид робството.

94

обективен

преди 2 години

Като няма да обясняваш подвий опашката и ЧАО разбра ли 117

93

Анонимен

преди 2 години

"Нищо не следва от коментирането тук." -- радваме се, че има такива заблудени. Вече в душичката е посято семето на съмнението и колебанието. Но умът още не проумява и се противи. Устата говори автоматично.

92

обективен

преди 2 години

С какво Мангъров е по-лош отМенгелето/Кацаров,че да не е министър

91

Анонимен

преди 2 години

Ако вевъдем еврото и има финансова клиза в целия ес и ние ще сме засегнати.

90

Анонимен

преди 2 години

За еврото е прав и бг трябва да национализира златните мини подарени на Канада и Белгия както и да се национализират мариците за евтин ток. Заводи и земята също трябва да се национализират. Болниците само държавни, за да се спрат кражбите на докторите. Контрол на цените и карантина на ромските квартали и евтина баня за да се къпят и не сеят зарази,

89

МП

преди 2 години

До Анонимен 110Живейте нормално според Вашите разбирания.Нямам нищо против. Само искам да напомня приказката за щрауса, който когато видел опасност и си заривал главата в пясъка а *** му оставал навън

88

Анонимен

преди 2 години

Със всеки изминал ден подкрепата на възраждане се увеличива. До следващите избори 50 процента ще подкрепят тази партия в България може и повече. Възраждане слуша гласът на народа.

87

Анонимен

преди 2 години

До QRS На тези избори спечели 5%, на следващите ще спечели 25%, ако отстоява непоклатимо възгледите си.

86

обективен

преди 2 години

Ако знаеш колко е обиколил ги напиши ако не замълчи лесно е да пишеш и говориш без доказателства това е все едно да кажа теб колко са те навървили без да мога да го докажа до 91

85

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

"Според него се подготвят още по-строги мерки достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат."----- Самата истина!

84

Анонимен

преди 2 години

След ваксинация в село Стоките срещу Ковид в дом за стари хора след месец трима ваксинирани се заразяват със Ковид и умират ... Ало болниците докога ще лъжете че ваксинираните леко се разболявали без да умират ? Липсата на Законно притежаване на калашници от народа си казва думата за да се намираме във това сегашно положение .

83

Говорител

преди 2 години

Нищо не следва от коментирането тук. Нищо. Въпреки това те не са забранени.Само да напомня. Няма абсолютно никакво значение кой какво говори тук. Коментарите тук са безмислени.

82

Анонимен

преди 2 години

До МПМерките са дискриминационни.Нека които иска да се ваксинира, тества и да носи маска а ние нормалните да си живеем нормално.

81

Анонимен

преди 2 години

До имам сертификатче, а бустер имаш ли? Най-близък мой приятел си сложи бустер защото се набоде миналата година с 2 дози и реши, че сега му трябва бустер. 2 дни след това се сдоби с ковид, кръвоизлив и вече 10 дни пие такива хапчета, че дано му оцелее черния дроб. Та пак те питам, бустер имаш ли? Защото скоро сертификата ти ще е валиден колкото моя дето го нямам. Ако не вярваш, виж какво правят на запад.

80

Сержант

преди 2 години

Костадин по стъпките на Волен&Co.

79

МП

преди 2 години

Всеки с нещо иска да бъде интересен, значим, различен и т.н. Само че Коцето вече е интересен. Купи си хубава къща още преди да бъде в парламента.Сега гледайте какво става! Умнико 100-200 българи умират всеки ден а ти искаш да премахнеш и без това слабите противогрипни мерки.

78

Анонимен

преди 2 години

Земен човек е Костадин Костадинов.Ако имаше мнозинство сигурно щеше да предложи Мангъров за министър на здравето