80

Гост

преди 2 години

Анкета за балотажа.. https://anketirai/vote.php?id=220

79

Анонимен

преди 2 години

Нещо крилото започна да пада. книгата от СУ да се дига. Как Атанас ще преодолее фръколета с допълнителни 27-28 % е въпрос чийто отговор ще дойде след 4-5 дена

78

Анонимен

преди 2 години

Два мерцедеса карам,никога на сухо не оставам.Браво професоре,много добър чалга поет си.Има хляб в тебе.С такива поети като теб чалгата никога няма да умре.

77

Кънчо

преди 2 години

Всеки средно интелигентен човек разбира, че всяка втора дума на Радев е лъжа.. В изборния ден след резултатите Радев каза :1.Ковид кризата е овладяна и болниците не са под натиск - тогава защо поискахте ТАЙНО помощ от ЕС с ковид кризата ?2.Обяви се за законност и почтеност - прегази конституцията и се изплю в лицето на хората, които го направиха президент !3.Обяви се за президент на всички - подпали етнически скандал с етническите българи, които му отговорихо с мощен наказателен вот за ДПС !

76

у

преди 2 години

До АнонименАМИ РОМИТЕ И ТУРЦИТЕ ИЗЛИЗАТ ДА ГЛАСУВАТ И СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ГРАЖДАНСКИЯ ДЪЛГ.....А БЪЛГАРИТЕ СЕ ЯДАТ ЕДИН ДРУГ, НЕ ИЗЛИЗАТ ДА ГЛАСУВАТ И ПОСЛЕ 4 ГОДИНИ-ГЕРОИ НА МАСА

75

Анонимен

преди 2 години

Съдбата си знае работата. Фигурантът ще го разбере рано или късно...

74

моч

преди 2 години

До 68 Анонимен..."Радев ще направи грешката на П Стоянов с тоя дебат."...Радефф направи толкова много сериозни грешки , колкото никой от предшествениците му не е правил , а най-лошото бе , че най-грубите и брутални грешки , които направи бяха преднамерени и умишлени.Обществото не само не реагира адекватно ами тъкмо обратното - харесва газенето на конституцията и неспазването на законите , та от тази гледна точка радефф е гарантиран за втори , а не бих се изненадал и за 3,4....10 мандат.

73

Анонимен

преди 2 години

Някои казват,че Борисов тайно е влюбен в Радев,затова винаги си избира магарета срещу Радев.Демек,прави го от любов.Или от несподелена любов.

72

Анонимен

преди 2 години

В България една мутра с юмруче винаги ще се котира повече и от 10 професора взети заедно ... защото пpocтаците са болшинство и то внушително.

71

Беновска пипа

преди 2 години

Герджиков е несравнимо по-добър от Радев, но е подкрепен от губещата партия и събира всички нейни негативи. Радев е на другия полюс - кръгла нула, гафове един след друг, но е подкрепен от силните на деня и колкото и абсурдно да се държи, всичко остава сякаш незабелязано и без значение.

70

Анонимен

преди 2 години

Признавам само професорите отпреди 89-та година. Тогава наистина, за да станеш ПРОФЕСОР ти изискваха сериозна научна продукция, а сега с 2-3 труда и айде - професор!

69

Анонимен

преди 2 години

Професори в България напоследък с лопата да ги ринеш.Е тогава защо образованието ни удари дъното?А,професоре?

68

Анонимен

преди 2 години

ДОРИ ДА Е МАЙСТОР НА СЛОВОТО ГЕРДЖО, 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ Е ЧУДО ДА СЕ ПРЕОДОЛЕВТ.

67

Анонимен

преди 2 години

Двамата все едно са едно и също лице. Скучни, без харизма, зависими от чужди и вътрешни. Що за скучно шоу ще е това и кой мазохист ще го гледа? Зеления диктатор има ли зелен паспот,за да бъде допуснат в студиото на БНТ?

66

Анонимен

преди 2 години

Радев ще направи грешката на П Стоянов с тоя дебат.

65

Samo minavam

преди 2 години

Нищо лично, но моя избор, ако изобщо отида да гласувам, ще е между перото, изписващо словото и фуражката, тътнеща заповеди.

64

Анонимен

преди 2 години

Герберските хиени, като изгладнеят ще изядат оялия се Борисов.

63

Анонимен

преди 2 години

Поредното Бойково магаре се оказа куц кон.

62

Анонимен

преди 2 години

Българските избиратели им писна да ги клатят корумпета, роми и турци а те да живеят бедно !!!

61

Бългериъ фърст

преди 2 години

Благодарам ти Герджиков, за активната помощ, Радев да бъде преизбран.