630

Анонимен

преди 2 години

До 666. Я погледни в ИК на Радев колко от ДС има,какво ти утърване.

629

анонимен

преди 2 години

Ниноваааа - храни куче да те лае . А сега доволни ли сте от избора преди 5г.?

628

asd

преди 2 години

Който нож вади от нож умира, другарко. Извадихте Радев и го насъскахте срещу ГЕРБ, но ...

627

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от силна социалдемократическа партия. След като Бацун отиде при бай Ставри, ще се оформят норрмалните политически полюси. Разбойниците от ДПС и ненор.малниците на Костя ще вземат 10-15 процента, но то такива ги има навсякъде в Европа. Просто България най-после се отърсва от прегръдката на ДС и става бавно европейска държава.

626

Даа!

преди 2 години

Мишкуването И , продължава !

625

не съвсем

преди 2 години

Тия масово подават оставки, ама не съвсем

624

asd

преди 2 години

Да я подава нотариално заверена и всичко е готово. Нали така постъпват "почтените"?

623

Анонимен

преди 2 години

В ИК на Радев е и Светлана Шаренкова - председател на фондация "България - Русия". Обаче явно и тя иска да е в синергия с дневния ред на САЩ и "Три морета". Пълна шизофрения.

622

И.Б.

преди 2 години

Отсега нататък г-жа Нинова ще има повече време да се погрижи за Ковид болните в болниците. Ще даде пример като добра комунистка от първите редици.

621

Фактите !

преди 2 години

За съжаление , ''обещанието'' не е като даването /подаването/ !Колко пъти го ''подава''? , е да ама НЕ !Не знам кой толкова настоя и я ПРЕДЛОЖИ ЗА ЛИДЕР на БСП , след като тя е от СДС ???

620

Анонимен

преди 2 години

Остана само да повярвам, че тая подава нещо! Уж подава, ама като посегнеш да го вземеш... - Хоп! Дръпва го и се хили!

619

Анонимен

преди 2 години

како търси вината само в себе си

618

театрално

преди 2 години

Няма да ми липсва комичния и патос по телевизията

617

Пич

преди 2 години

А Славчо и Тошко кога? Първата политическа сила, дето благодарение на тях стана пета?

616

Анонимен

преди 2 години

TИПИЧНО ЗА БЪЛГАРИЯ - ВЗЕМАШ ЗАПЛАТА ТОЛКОВА ВРЕМЕ , НИЩО НЕ ПРАВИШ И СЕТНЕ ОСТАВКА

615

Анонимен

преди 2 години

Тези, ако имат чувство за самосъхранение, ще изберат някое младо образовано момче или момиче, което да ги извади от нафталина и да донесе ново модерно мислене. Хората показаха, че вече е време да се скъса с мутрафонските селянии и да се поеме по европейски път. България има нужда от модерна лява партия.

614

Анонимен

преди 2 години

Курнелья и морал ? Смях, смях, смях на кутийки.Тази крушовишка се-лянка закопа и ликвидира столетницата БКП за което трябва да и благодарим и поздравим от сърце. Момента на премахване на Михаил Миков ,който може да е имал проблеми от лично естество в живота,но бе крут ерудит тази партия е във свободно падане.С премахване на ключови фигури от БСП като Дора Янкова и прочие силни фигури партията реално умря. Бог да прости БКП следващите избори ще е зад Сидеров.

613

Анонимен

преди 2 години

Въртиопашката да седи, докато докара червените бизнесмени под 4 процента. Народът помни, кой гласува за Каскета и Цацата, кой си стиска ръцете толкова години с банкянския ***. Тръгна подмолно срещу президента, но тук вече ще удари на здраво дърво. Него мафията не можа да го купи, че тази мас.тия ли. Ако беше като Първаноглу, щеше да им е най-удобен, обаче не случиха...

612

1

преди 2 години

Абе гледате да договорите парче от баницата, ама нещо постна ще ви дойде с този процент...

611

Анонимен

преди 2 години

Нинова блъфира, за да успокои вътрешната опозициа на БСП. Няма да попаде оставка. Това е парлама. По техните правила като е подала оставка чяк през януари ще се разглежда оставката и ако я приемат ще е факт, аксо не я приемат остава председател.Преди години направи същото и не се махна от председателското място. Единствено ще се махне ако е решила да прави нова партия.