17

Анонимен

преди 2 години

Лаборанта от Берн к'во рече?Ша на бъде или няма да на бъде?

16

Анонимен

преди 2 години

Хайде да видим сега колко деца общо има с положителни тестове от началото на тестването.Да млъкнат" спецовете"за заразните училища и да се връщат учениците там където трябва-да учат в училище.

15

Анонимен

преди 2 години

"учителката казва какво ше правят днес и маминчо заедно с маминка го правят от вкъщи." ми ние точно така правим, да ти кажа е доста по-ефективно отколкото детето да ходи на училище. Единственият негатив са по-малкото движение и социални контакти, които се налага да бъдат компенсирани със спорт. Ако продължава така и голямото няма да ходи на училище..

14

Анонимен

преди 2 години

колко народна пара потрошиха, пък нуждаещи се хора под път и над път. Преди "усвояването" беше с европроекти, сега е с медицински консумативи, нищо, важното е парите да идат в правилните хора с благословията на евро*ейския съюз.

13

славянин

преди 2 години

Какво стана с лъжата на ваксинаторите и нарковаксърите, че ''училищата били развъдници на заразата''!? Каквото стана и с останалите им лъжи - изтече в отходната канализация!

12

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е ваксиниран през януари . Не е бил реваксиниран. Няма 3 доза. Той сам си го каза.

11

Анонимен

преди 2 години

Все пак е ясно, че безсимптомо протичане няма. Иначе щяха да бъдат засечени здрави заразоносители. А ако имаш симптоми, трябва да си стоиш вкъщи.

10

Оф

преди 2 години

До No 9Как е очевидно, че тези тестове дават фалшиво отрицателни резултати?

9

Дедо

преди 2 години

И това дете да не е 24ч със скафандър !? Не е заразило нито братче , нито сестриче , нито приятел , съученик, братовчед, нито домашния си любимец ( щото нали едни снежни леопарди гушнаха чимшира от ковидо ) !?

8

До програмист

преди 2 години

Учудващо много деца до 4-ти клас ходят присъствено на училище. Алтернативата за антиваксърите е т.нар. хибридно обучение, т.е. учителката казва какво ше правят днес и маминчо заедно с маминка го правят от вкъщи. Е, ама на маминките не им се занимава с учене, все пак имат и фейс и бгмама да пишат и четат и искат, не искат пускат мамините на училище.Проблема в случая е, че тези тестове очевидно показват фалшиво отрицателни резултати и единственият смисъл от тях е финансовия.

7

Анонимен

преди 2 години

Мои приятели и познати,яко се бучат с химикали срещу кихавица. Научиха се от Кунчев че след третата доза ,излизаш поне за два месеца в болнични. Да работят неваксинираните,дето ги командва бил гейса по пет ге- то

6

Анонимен

преди 2 години

А какво става ако родителите не му направят тест в лаборатория той "болен" или здрав ще се води.

5

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Още едно доказателство за безполезността на мерките. Милиони левове, неизвесно колко часове, и човешка енергия потрошени за да бъде заловен един сополанко...

4

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо повод да спрат това с тестването на децата и да върнат по-големите в училище.

3

Анонимен

преди 2 години

абе то и едно време децата ги разпускаха във ваканции, а сега са осъдени да ""учат дистанционно"". фашизмът се завърна.

2

Анонимен

преди 2 години

Това прави ~0.03%. Каква страшна пандемия между децата.

1

Анонимен

преди 2 години

Едно време фалшифицирахме бележки.