58

Ала Витанов

преди 2 години

Има публикация хората да спазват дистанция цитиран на едно прасе разстояние. Скоро този Витанов ще го видим на четири крака да *** по медиите, за да показва нагледно примери как се правят свиински работи.

57

ЗА Празнизите

преди 2 години

ЩЕ ИМА още МНОГО ПРЕСНИ гробове, докато едни се веселят други ще запълват дупките на 2 метра под земята. Витанов беше обещал хубави коледни празници с хора, които няма да ги има тоест умрели. Живите ще трябва на гробища да ходят за празниците.

56

До КРАЯ на Годината

преди 2 години

Все повече ваксинирани хора ще се разболяват и ще умират. Виждаме процентите на неваксинираните хора как плавно спада вече 80% от случаите са на невакасинирани с времето все повече хора се ваксинират и повече хора с ваксина ще разболяват и влизат в болница.

55

до края на месеца

преди 2 години

Още 1000 неваксинирани ще си отидат - жалко, че повярваха на онова човекоподобие на Ам-Гъл

54

Анонимен

преди 2 години

Смърт няма проф. Витанов! Уважениякъм вашите професорски знания но не сте осъзнат освен че сте част от ковид план измамата. Човек не умира. Смърт няма. Душата духа и съзнанието са вечни. Имаме много животи на земята.Защото имаме уроци да учим и карма която да плащаме опит който да трупаме. И ако бяхте чели малко извън медицината на физическо ниво ,щяхте може би да знаете,че душата си избира живота и всичко което да й се случи. И още много. Това с вируса е смешно вече.

53

Ужас

преди 2 години

276 починали и този кллоууун ми говори глупости ,стига му давахте гласност ,този е за психодиспансер!

52

90%

преди 2 години

30% ваксинирани 45% прекарали вируса България е в челото на защитените без да броим ..релите.

51

Анонимен

преди 2 години

Супер сме! Във ваксинираните държави с по 20 пъти по-голямо население от нас има по 2-3 починали, понеже ваксините не работят.

50

dodger

преди 2 години

Може ли един ден без Витанов?

49

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако стане врачка и лев няма да изкара. Малко трябва и да се поизлъгва. А то само с "голата" истина...

48

Анонимен

преди 2 години

То ако не беше вирусчето, до него бугарина до 100 години живееше. Смешкооо...Винаги е бил на последната дупка на кавала.

47

Яве

преди 2 години

Как е Кунчев? Жив ли е там във ВМА?

46

Анонимен

преди 2 години

Тоест, да се стягаме за следващата вълна. Който минал през ситото-минал. Следващия тираж...-не губете кураж.

45

Що"Да"Вида

преди 2 години

Има 3 варианта, според който им наредят след изборите, но ще е лошия както е навсякъде из Европа.

44

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на тези числа, откакто разбрах, че човек починал в автомобилна катастрофа е причислен към ковид починалите.

43

xaxsasбв

преди 2 години

До 45 - Не ги мисли тия 100 умрели без ваксина. Били са си в правото. Като им се е живяло - имали са опцията да се ваксинират в продължение на 3години. Щом ваксините не намалят разпространението, но намаляват смъртността е ясно, че те са лична отговорност и могат да бъдат използвани от всеки по собствено усмотрение. Мен не ме вълнува дали ще умра от корона или от старост. А ти? Да не си "бог" или "сатаната" за да решаваш кой, колко дълго трябва да живее и от какво трябва да умре?

42

xaxsasбв

преди 2 години

По традиция в България хората измират най-масово в края на Ноември и в началото на Декември. Не заради корона или бобонова чума, а заради естеството на сезона. Било е така и винаги ще бъде така. Витанов да не остане изненадан, пак. ;} 100-200-500 какво значение колко хора измират на ден, като по света живеят над 7 милиарда човека. Няма поводи за притеснение от гледна точка на човешката цивилизация. Останалото са опити да се буди национализъм, което в 21в е ракиена разтривка за деца с температура

41

До Николай от Н...во

преди 2 години

Ами умнико нали точно ваксинираните умират бе и диот

40

Николай от Николаево

преди 2 години

Сто човека умрели за нищо ги нямаме, ако всичките сто бяха ваксинирани, повечето щяха да поживеят още, и да умрат от друго.

39

Студи

преди 2 години

Гнус ме е да си вкарам работи, които са хранени с клетки от абортирал ембрион на даунче примерно. В китайската ваксина на Sinopharm (BBIBP-CorV) вирусите са хранени с клетки от африканска зелена маимуна, която поне е била родена и надявам се е била в добро здраве. Партидите отгледани с клетки от насекоми не ме привличат. Искам да отговоря на обществените изисквания, но родословното дърво на ваксините не е от добро потекло. Дано и властите проявят разбиране, че по-бавно избирам ваксина.