64

анонимен

преди 2 години

Този говори смешки.

63

Я, па Я

преди 2 години

15. След смъртта на Луканов успешно пришива БГ отново към Русия и Путин. 16. Създава и финансира няколко проруски партии, Атака и Възраждане, както и няколко Руски НПО Русофилите например. 16. Издига за президент руския агент за влияние Р. Радев по заповед на ген. Решетников, резидент на руските служби в БГ. Днес едното ктило на БКП служи на Русия, другото на САЩ. В момента се наблюдава опит за обединение на двете крила за окончателното довършване на това което е останало от БГ. Честито българи.

62

Анонимен

преди 2 години

При Орешарски не бяха ли в управлението

61

Анонимен

преди 2 години

Дано Кирил Петков не се хване с Нинова, защото тя ще го провали. Да търси партньори в Да България и ИТН

60

Я, па Я

преди 2 години

11. Чрез структурите на ДС създава мутрите, а по късно и мутренските групировки, както и днешните олигарси по руски модел. 12. Да не пропуснем възродителния процес, а после и ДПС, пак по заповед от Москва. 13. Влезе в съглашение със САЩ, чрез агента за влияние А. Луканов (Убит от бившите си авери от КГБ за предателство) и поставя БГ в същата зависимост но този път към САЩ. 14. Приема и налага "Планът Ран-Ът" който унищожава индустрията селското стопанство и разбива обществото.

59

Я, па Я

преди 2 години

6. Отродява македонските българи и подпомага изграждането на политическата нация Македонци по заповед на Сталин и коминтерна. 7. Подготвя отродяването и заличаването на България, чрез създаването на още 3 политически нации, Шопска, Тракийска и Добруджанска. 8. Два пъти се опитва да заличи България като я присъедини към Русия (СССР). 9. Три пъти фалира държавата за 45 г. управление. След 10.11.1989 г. след дворцов преврат се нароява и създава проксита който задушават нормалното ни развитие.

58

Е..БРАВО РАДЕВ!

преди 2 години

.....СЛЕД 30-г . УСИЛИЯ ОТ ПСЕВДО-ДЕМОКРАТИТЕ И ГЕРБЕРИТЕ ----САМО ТИ УСПЯ ДА РАЗБИЕШ СТОЛЕТНИЦАТА ДО ПОД 10%-ЕЛЕКТОРАТ......ХА,ХА,ХАААА....САМО ЗА 6-МЕСЕЦА..!-----ВЕРНО САМО ---"КЛИН - КЛИН ИЗБИВА".....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

Я, па Я

преди 2 години

Какво ни донесе БСП(БКП). 1. Най-големия терористичен акт в света до 11.09.2001 г. 2. гражданска война от 1923 до 1925 г. Няколко убити български родолюбци и генерали преди ВСВ. 3. След 1925 г. се поставя в услуга на СССР (чужда държава) и работи против интересите на собствения си народ (до ден днешен за Русия). 4. Идва на власт през 1944 г. на щиковете на Червената армия. 5. По заповед на Кремъл организира Народния съд и ликвидира цялата БГ интелигенция и генералитет.

56

БСП Бургас

преди 2 години

Смъркача на Емфие,докато не смъркаше се мотаеше по Сливен и Ямбол.Дребни далаверки леко мутренски си въртеше.До Бургас е идвал само на море.Добре .че го взе Перуката за заместник ,че взема някой лев.Пропаднал тип.

55

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам дълги години живот на г-жа Нинова, и може на следващите избори да не минете и 4%

54

Анонимен

преди 2 години

ГЛАДЕН КОМУНИСТ ВЛАСТ СЪНУВА!!!

53

Анонимен

преди 2 години

БЪРЗАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ЗАЩОТО ЗНАЯТ,ЧЕ СА ПЪТНИЦИ!!!СЕГА ИЛИ НИКОГА...ОТДЕЛЕН Е ВЪПРОСА ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ИМ ГО ПОЗВОЛИ!!!

52

ф

преди 2 години

БСП има реална възможност да е вън от властта, което е добре за България. Дай Боже, това е хубав ден за страната ни.

51

Анонимен

преди 2 години

пионерчетата на Лъжкинова я бранят вкупом от строгата присъда на народния съд. хайде, другарке, яви се на подиума, че твоите те търсят... *** кво ще те правят хич не ни идва на акъла. ;-))))

50

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да бъдат премахнати от парламента, именно тук идва важността всеки да гласува.

49

Анонимен

преди 2 години

Ами ще управляват, що да не управляват? Като народът си мисли, че нещо ще промени като не гласува, ще си управляват.

48

Анонимен

преди 2 години

Нинова е пътник от ръководството на БСП.А въшката Сидеров кога ще си подаде оставката.Трети избори -под половин%.

47

Анонимен

преди 2 години

Че и се хвали даже !?

46

Анонимен

преди 2 години

ТЕ НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО ТОЙ ЗА ПОПОВАТА КЪЩА ПИТА!!!

45

Joko

преди 2 години

Наивниците, гласуващи за БКП/БСП са изчезващ вид. Иженарицемите "симпатизанти" вече не могат да бъдат излъгани от оялата се комунистическа олигархия ! С други думи БСП-то са "пътници".