54

Велика Франция

преди 2 години

САЩ дори нямат собствен език каква велика страна са хаха къщата ми има повече история от САЩ хаха безкултурна и безпросветна сбирщина, създадена от Франция.

53

Solar Power

преди 2 години

До коко: Не се се сещам. Да си стрелат и на 900км :) Важното е да не разбиват отломки. Има вече сигурно милиони около Земята !

52

коко

преди 2 години

статия за наивни хора,през 2008гд.сметиканците направиха абсолютно същото но тогава никои нищо не каза днес американските новинарски телевизии гърмят че Русия е истреляла ракета и е създала опастност за станцията НО истината е друга руснаците успяха да истрелят ракета която се качи на 600км над земното кълбо а та на височина от 500км се намират американските спътници или с други думи сещаш ли се Маро къде ме побара

51

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ФАЩ сигурно щеше да се казва DOMINATOR ама не е, хората мислят за мир а не за оръжия като ФАЩ .......................................Последно, нали русия била първа с тази ракета! Всеки ден гасударят съобщава за нови и нови оръжия, кое от кое по-по-най! ... Как тогава САЩ дрънкал оръжия?

50

Анонимен

преди 2 години

Българите обичаме Русия и ви мразиме вас и скоро ще ви изпратиме в отвъдното ______________________Лъжа е, не обичаме поробителя, 2 пъти обявявал война на България, идвал да ни завзема и да ни окраде! Не обичаме да сме путьови "роби", да му плащаме газта 5 пъти по-скъпа от азерската, да му строим газопровод с наши отрудени 3 милиарда, бе да ни се дава газ от него, не обичаме да даваме милиарди тай да снабдява Унгария и Сърбия, но не и България по новата тръба и още много ...!

49

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам руснаците да са действали необмислено. А извеждането на кола на околоземна орбита е действително необмислена постъпка. ------------------------------- Лъжа: Колата НЕ е на околоземна орбита. Тя замина в дълбокия космос.

48

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на руснаците. _____________ Да, какво са двамата руснаци на МКС? Нищо...очевидно!

47

Анонимен

преди 2 години

Застрашава най-вече телекомуникационните спътници, с които ни шпионира чичото. ____________________ Чичо Джо отдавна не е сред нас! Сега Путин коли и беси из територията им. Със закон той се направи пожизнен президент!

46

Анонимен

преди 2 години

Били: са се вбесили...Ми хайде де! Направете нещо! Нещо така санкцийки, бомбардировки? А, да забравих, това не ти е Ирак. ______________________________Това не ти е русия да обстрелва и бомби собтвеното си население барабар с това на други държави!

45

Анонимен

преди 2 години

Кой по-точно милитаризира космоса? Кой все се бие в гърдите? Кой все иска да е първи? На кого не му пука за хората, вкл. за собствените им граждани, в случая космонавти на борда на МКС?

44

Ха-ха

преди 2 години

Всъщност това е предупреждение към американците, че ако не се откажат от милитарозиранетона на на Космоса, то той може да бъде затворен-от десетилетия до хилядолетия.

43

памперси

преди 2 години

продавамееееее,евтинджос за кравареее

42

е то

преди 2 години

До Анонимен 43 Баш със нудъля са ги стреснале.има пуск на 15 11 от него...

41

В.

преди 2 години

Застрашава най-вече телекомуникационните спътници, с които ни шпионира чичото.

40

rusnak

преди 2 години

По-добре Фил, от колкото Фоб, поемащ отзад друга субстанция, от хора на които току що им е целувал маратонките.

39

Анонимен

преди 2 години

"Дали руснаците имат още от тия ракетки, с които могат да изпратят GPS системата на САЩ в небитието за няколко минути?"-------------------------------------------------------------------- Имат и могат да унищожат не само GPS системата. Прочети за "Нудоль". Има достатъчно информация в открит достъп.

38

11

преди 2 години

Краварците газ пикат...

37

Анонимен

преди 2 години

Говорейки за Русия казват: Трудно е да не се разглеждат тестовете на противосателитни ракети като форма на лудост. Подобни заявления правиха след тестовете на Китай и Индия с противосателитни ракети. Когато обаче, изпитаха своята противосателитна ракета, ръкопляскаха, хвалеха се и се надуваха като пyяци. Лицемери.

36

рико

преди 2 години

Затова Бг щe потъва надолу, заради долнитe русофили. Чeхия, Полша, Унгария, Литва, Латвия са на свeтлинни години от нас само защото показаха срeдeн пръст на ушанкитe и рeшиха проблeмитe си, а тук *** сe e прeгърнал с Володя и простee ли простee.

35

Krom

преди 2 години

До Анонимен 38 - първата в света анти-спътникова ракета ASAT изстрелвана от F-15 се появи още когато бях малък - т.е. преди да вляза в казармата. А съм над 50-те. Та колко да е "ново" това оръжие? Не виждам на какво толкова си се завъзхищавал, освен на тоталното незачитане на безопасността в космоса? Но пък, за болни хора като Вас - русофилите - това си е норма! Все пак Джуджин трябва да повдигне с нещо руското самочувствие. С автомобил не можа, защо не с "голяма ракета"?