28

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани заразяват ваксинирани, след което голяма част от последните умират. Ама иначе ваксините спасявали.

27

Анонимен

преди 2 години

Не е ли малко странно, старост да е причина за смъртта. Реално и ваксини те не са им помогнали. Ваксинирани те от старост, а не ваксинирани ят от Ковид. Даже тези с ваксина не трябваше да са починали, а само този без?

26

Анонимен

преди 2 години

В медиите - "95% от починалите са неваксинирани!" В реалността - 75% от починалите са "ваксинирани". Хехе хиляда долара в секунда все пак.

25

Анонимен

преди 2 години

Поредно доказателство че фалшивите ваксини не работят. И не само това но и влошават имунитета. Препаратите се промъкват в клетките защото частиците са по-малки от рецепторите на клетките, после клетките произвеждат протеин в тялото и така се създава инфекция в тялото и от това спада имунитета.

24

Анонимен

преди 2 години

Заразили се осем човека. Четирима са починали. Трима от тези четири са ваксинирани. Значи от 8 заразени, умират 4, от които 3 са ваксинирани. Е?????? Нямам какво повече да кажа. Набодените, усещате ли че въпросната ваксина дет ви спасява... всъщност да, спасява ви, от мъките на тоя свят. Почвайте жито да варите. Ай чао.

23

Анонимен

преди 2 години

"Наш екип изследва целия дом - персонал и живущите. 4 души бяха положителни при първото тестване, още 4 бяха установени при повторното ни посещение." - От 8 заразени 4 починали трима от тях ваксинирани страхотна успеваемост, явно ваксините действат.

22

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ЛИ ДА ГИ ВАКСИНИРАТЕ ИЛИ ДА ГИ ПРАТИТЕ В КОНЦЛАГЕР, А ДНЕС.БГ?

21

славянин

преди 2 години

Странно защо в старческия дом 75 % от починалите са ваксинирани, а в болниците според лекарите само около 5 % от починалите са ваксинирани!? Някой лъже и то яко и ми се струва че са тези в болниците!

20

Анонимен

преди 2 години

Великите ваксини, хахаха. Ваксиниран заразява ваксинирани и те умират... божкееей. А казват: можеше и да е по-зле!

19

Вие сте боклуци

преди 2 години

Истината е, че т.нар. инфекция я внасят като жигосват добитъците.

18

Анонимен

преди 2 години

до 13. Ами не е казано директно. Но при положение, че неваксинираните се тестват редовно, по-вероятно е ваксиниран да е внесъл заразата. Това е елементарната логика. Но, понеже не се споменава, твърдението по-скоро навежда на мисълта, че именно неваксининиран е пренесъл заразата. Което се твърдеше дълго време от всевъзможни експерти, и още битува в медиите и анализите.

17

Вие сте боклуци

преди 2 години

И как точно разбрахте кой кого е заразил - Четирима са починали, трима от тях са били ваксинираниТолкоз за файдата от т.нар. факсини

16

Анонимен

преди 2 години

До Astra Zeneca - абе, още ли си похапваш измишльотините с голямата лъжица?? Ами да не са били с ДЕЛТАПЛУС вариант, който е 17.6% по-заразен и 23.9% по-

15

Анонимен

преди 2 години

До 3Да, представи си: ваксина толкова безопасна, че наслила те принуждават да си я биеш, толова ефективна че ваксинирани заразяват ваксинирани, която е за болест толкова опасна, че трябва да се тестваш ежедневно за да разбереш че изобщо я имаш.

14

Анонимен

преди 2 години

"9 от 16 души от персонала са имунизирани. Един от тях се зарази и внесе инфекцията", това го разбирам, като един от деветте да се е заразил. А вие?

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Интересно ми е по какъв начин са установили, че точно неваксиниран е заразил останалите."==Ти с моите ли гледаш. Къде видя да пише, че неваксиниран е внесъл заразата като пише точно обратното:"9 от 16 души от персонала са имунизирани. Един от тях се зарази и внесе инфекцията", обясни д-р Пенчоков.==Ясно е казано, че един от имунизираните е внесъл инфекцията.

12

Astra Zeneca

преди 2 години

Много е важно с коя ваксина и кога са ваксинирани обитателите. Протекцията на Астра Зенека и Джонсън срещу делтата е значително по-ниска - както от заразяване , така и от тежко протичане. Отделно рези възрастни лица отдавна трябва да са получили бустерна доза.

11

Анонимен

преди 2 години

"Той каза още, че има четирима починали в дома, а трима от тях са ваксинирани."- много добър атестат за ефективността на ваксините, да не забравите да се ваксинирате.

10

не разбрах

преди 2 години

Ваксиниран или неваксиниран е внесъл инфекцията. Иначе колко пазят ваксините става ясно. В случая ефективността им е била 25%

9

Не може да бъде

преди 2 години

Официално де признаят, че ваксиниран се е.заразил първи и е внесъл заразата. И че 3 от 4 починали са били ваксинирани. И к'во пра'им сега. И къде отиде прословутото"Ваксинирай се, бъди отговорен към живота на другите".Моя мъж също се разболя след като ваксиниран шеф се донесе заразата,разболя се първи и зарази всички останали.Истината винаги излиза наяве рано или късно.Много ваксинирани ще си скубят косите ако до тогава са в състояние да осъзнават какво и от къде им е дошло.