23

DEM

преди 2 години

Щом българите в САЩ избират президент, посочен от Русия и подкрепен от БСП.Щом гласуват за ПП, които са буквално казано Б отборът на БСП, който ще върне отнов БСП на власт сигурно ще си идват и ще станем икономическият титан на балканите и европа ще започне да трепери от нас. Браво сънародници. Браво!

22

Анонимен

преди 2 години

Рев да гласуват българите в чужбина, само в щатите били 400 хил!!! Десните от ДБ и други протестъри си мислеха, че хората ще се юрнат да гласуват за тях! Да, ама не, единствените печеливши са от ДПС.

21

Влади

преди 2 години

Ей, много бе, много нашенци са гласували! В целите щати. Май цялата работа беше да се направят безброй секции в Турция и Европа, където да гласува електората на ДПС. СТИГА С ТОВА ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА! Щом някой си е избрал да живее там, да си стои там и да печели кинти. Ние тук ще плащаме пенсията на родителите му и училището на децата му, НО сами ще избираме бъдещето си!

20

до 19

преди 2 години

Абсолютно. Това са излишни разходи. Гласува се на територията на РБългария, точка. Който иска си идва и гласува.

19

Някой

преди 2 години

Защо изобщо се допуска гласуване в чужбина? Тези хора работят там, плащат си данъците там. Това, че пращат на изоставените си родители по някое евро, не им дава правото да решават кой ще управлява в България.

18

Анонимен

преди 2 години

55 секции за нашенецът в САЩ да си прави експерименти... Е, има такъв народ.

17

Ddd

преди 2 години

Драги сънародници, всeки от вас има останали приятeли или роднини в България, нe ги изоставяйтe, заради вашата апатия ДПС e трeта сила в парламeнта.

16

баба мара

преди 2 години

българите в америка са отишли да си търсят късмета и затова не се занимават с наса турците ги движи злобата и турските специални служби сбъдва се мечтата насултана за балканската ислямска дъга от босна през балканите до турция затовановото нс след бюджета и пенсиите започва с изб закон сътворен от има такиваидио-ти веднага без да се мотаете българия не е за продан

15

От бореца

преди 2 години

Печелим 8000 проституиращи срещу 90 000 мооордооорски атсинганина.!.

14

satira

преди 2 години

Няма и 9 000 души гласували в САЩ, при 200-300 хиляди Българи там. Пълен срам! В една съседна Турция гласуваха 90 000 хиляди души, който даже и не са Българи.Явно Турците имат по-голям интерес към живота в България, от колкото нашите емигранти в САЩ

13

Анонимен

преди 2 години

Не е правилно да живееш в чужбина и да се прибираш веднъж годишно в България, а да имаш право да определя съдбата на всички постоянно живеещи в България.

12

Анонимен

преди 2 години

Много малко, егаси излагацията.

11

Германия

преди 2 години

До анонимен 2-Против тези, които сме на Запад, или в САЩ си, но нямаш нищо против отдавна изселени и НЕРазбиращи и Не говорещи български език Турци да решават бъдещето на българския народ, да?!?!?!?!

10

Петров

преди 2 години

Да си ги вземат тези канадци в Америка да си ги гледат.

9

Анонимен

преди 2 години

А колко пари са похарчени за тези 49 секции? Заслужава ли си за 8 800 гласа? Емигрантите просто не искат масово да гласуват, а ние едва ли не им се молиме!

8

Асан

преди 2 години

Колко индианци има там само 8х колко % са туй :)))

7

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 2___Ако тези, които сме тук гласуваме масово, и то не за мутри или др. крадци, то няма да чакаме вот от чужбина !!!___Ма тука мат'риала е Велик и не ще да гласува, щото нямало достойни кат' него...

6

Анонимен

преди 2 години

Турция и Русия ни ползват като касичка, източват средства от ЕС и данъците за да си ги ползват !!!

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2, повечето в България са в перманентна апатия или просто не ги интересува. Именно за това ще ни управляват тези с най дълбокия джоб и ББ и Доганчо го знаят това много добре. За това продължават да крадат като разпрани .

4

Анонимен

преди 2 години

В САЩ живеят над 300 000 Българи а гласуват една много малка част от тях. Това е направо трагично на фона на контролираното гласуване от Турция !!!