23

La France

преди 2 години

Франция също така е една от малкото страни, които нямат американски бази на своя територия и освен това притежава независим от структурите на нато ядрен арсенал (третия най-голям в света след САЩ и Русия). Франция има най-силната армия, флот и военновъздушни сили в Западна Европа и е най-успешната военна нация в историята с най-много победи! Франция е велика, злобари! Париж е най-великия град, френския е най-красивия език, а френската кухня е номер едно.

22

La France

преди 2 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Без Франция сащ нямаше да ги има на картата, а Англия е първата френска колония. Без Франция ЕС нямаше да го има. Франция притежава петата най-силна армия в света и са на второ място по брой ядрени реактори. Френския се говори на всички континенти. Франция има 12 часови зони благодарение на отвъдморските си територии. Франция е единствената страна след САЩ със собствен ядрен самолетоносач и независим от НАТО ядрен арсенал.

21

La France

преди 2 години

Франция Е най-бляскавото и славно дете на Просвещението. Без Франция нямаше да има САЩ. Дори статуята на свободата е подарък от Франция. Франция не е дете на Просвещението, Франция Е Просвещението. Франция е създателка на Просвещението. Франция е най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!

20

Да живее Франция

преди 2 години

няма за нищо да им стигне сащ са в разруха и пред разпад така им се пада на военнолюбците.

19

ano....

преди 2 години

djo si zaminava .

18

В.

преди 2 години

Има едни хора научени само да харчат. Печатат пари да хранят мафии, които им снасят недвижимости. Балъците бачкат да заработят.

17

Република

преди 2 години

САЩ и Франция са най-любимите и бляскави деца на Просвещението. Изковани от кръвта на двете Революции (американската и френската), които променят света и отричат средновековни порядки като синята кръв. И докато Франция е бледа сянка на някогашното си величие, САЩ продължават да огряват човечеството с цялото си могъщество! Да мразиш САЩ означава да мразиш свободата, а да мразиш свободата означава да мразиш себе си защото тя (свободата) е основен човешки пopив.

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Неотдавна Байдън npъдна ,докато бе в присъвствието на ония льольовци от Бъкингам. Във Франция четох подробни описания на церемонията фушня,която по описание е била няколко секундна.Байдън ,по всичко личи,е в новата си предизборна кампания. Даде достоен старт.

15

Анонимен

преди 2 години

"Щели да тръгнат на някъде си пак ще печатат тапети"-----------------------------------------------За нас трагичното в случая е, че Пиндостан ежегодно си вдига дълга с по $500 млрд. и пачата тапети, а нашите /на слугите/ цени на хранителните продукти скачат двойно.

14

Путин отдавна строи

преди 2 години

Грандиозни съвременни руски строежи: 1. Газопровод "Сила Сибири" - 4 000 км, 2 трилиона 900 млрд. рубли. 2. Завод "Ямал СПГ" - газовите запаси са 925 млрд м3, 1 трилион 650 млрд. рубли. 3. Зимни Олимпийски игри в Сочи - 1 трилион 500 млрд. рубли. 4. Разширение на Московското метро - 2,2 трилиона рубли, ще се ползва от 90% от московчаните. 5. Жилищен район "Академический" в г. Екатеринбург - 9 млн. м2 жилищна площ за 325 000 души, най-големият сградостроителен проект в Европа, 1 трилион240 млрд р

13

Жалко

преди 2 години

обичам Лика на Бен Франклин - Велик Човек, но явно е, че вече ще се разплащаме с банкноти с Лика на Комуниста и Убиец на 10-ки Милиони Мао Дзъдун!

12

Муахаха

преди 2 години

Бог да Пази Америка!

11

Факт

преди 2 години

Ами, Путин вече ползвал вместо тоалетна хартия - долари .

10

Щерю

преди 2 години

Изпитаният метод като не работи икономиката - строй пътища и обществени сгради...

9

Анонимен

преди 2 години

Да инвестира и 1млрд в нов президент, като са тръгнали с обновяванията..

8

noFreeman

преди 2 години

хахаха щяла да тръгне с 32 трилиона дълг...

7

Анонимен

преди 2 години

Ами печатат долари без покритие. Ние кога?

6

долу сащ

преди 2 години

вече 75г сащ вървят напред само с печата на пари. въпросът е защо когато др държави правят същото ги нападат инфлация мвф сб или майдан... Аз пък казвам Д Радев н БНБ съшо да подпише за 100млрд долара печат, сигурен съм че нашата печатница ще ги направи дори по истински! тази държава е зло и просто трябва да се разпадне

5

Асан

преди 2 години

Ше обикаля ли с джипката магистралите :)))

4

Мнение

преди 2 години

Да вземе Баце за консултант, и без това остана без работа тук. Да видят как се строят магистрали...