264

Давидков

преди 2 години

Христо Иванов не решава нищо сам. Явно това е нареждането на олигарха Иво Прокопиев.

263

Анонимен

преди 2 години

Театър... Ха-ха-ха.

262

Анонимен

преди 2 години

А Славчо няма ли да подаде оставка? Май само той остана.

261

ам бубаджан

преди 2 години

никаква оставка не е хвърлена, ще си правят сбирка за избор и всички ще го молят да остане

260

Централа ИТН

преди 2 години

Кой луд ще си подаде оставка като вижда задаващата се голяма баница от ЕС. Слабият резултат е факт а по- вярното е, че ако остане на тоя пост , Слави ще си удържи на думата и няма да подкрепи правителство с негово участие. Ристе заложи на това да провали правителство на всяка цена от миналите избори като се надяваше да стане първи на сегашните....но ...

259

Анонимен

преди 2 години

Хитрото еурейче се спасява от потъващия кораб. Кво ше си губи времето, като ше си намери по-топло местенце, и по-доходоносно.

258

Фло

преди 2 години

Като се ежеше преди изборите и много му знаеше устата на Христо, сега ще е по нисък от тревата. Да хвърля оставката и да се маха изцяло от политиката ...

257

БГ Гражданин

преди 2 години

Влaди Пaнев - синчeто на НAЙ-КРAДЛИВИЯ МИЛИЦИОНEР от Димитровград , Полкoвника от Стoпанска Милиция ПAНЧО ПAНЕВ, Хванат като обикновен Ци.Гa.нин да краде още в далечната 1987 година заедно със счетоводителя си ТричКОв. Първа Дружка със Ковaчки и заклет Мaсон. Цялата им рода е милициoнерска от кyмеца до тъщaта. Тръгнал да го играе новия Сиф Кардинал зад Христо Иванов, също синче на заклета комуниЗка.

256

Анонимен

преди 2 години

Така е заради противоречивите ви компромиси и колаборантството при пълна липса на разпознаваема позиция. Дори това, което обявихте заприоритет - реформа на съдебната система - сведохте по най-т*п начин до сваляне на Гешев и закриване на спецсъда. Също като л**пените на площада миналата година, да свалим ББ и Гешев, след това ще видим. Е, видяхте.

255

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с антипатични типове като кака Цонка, берберянки, интригантки, борци със ски писти и милионери, броящи скорци по ливади.

254

Анонимен

преди 2 години

кака Цонка също.

253

Анонимен

преди 2 години

Тоя беше казал, че ГЕРБ ги преследвали с камъни, но както се вижда не са пострадали електорално. Наш Ристью го наритаха с машинките за гласуване дето много настояваше за тях. Сега с бюлетините от тях да ги ползва за ...оная работа.

252

За България

преди 2 години

Този политически ход доста често се прилага - обаче е много ***! Хората , които основно за него са гласували, сега са излъгани! .. Нито едно друго име не знам от тази партия. Кой ще прави правителство с Киро? На мен това ми е важно!

251

Анонимен

преди 2 години

Ей такива клоуни, като тоя няма смисъл да са в управлението. Кой истински политик, който не е избран, веднага на другия ден си хвърля оставката. Това са сцени на психически лабилни индивиди с цел цирк. Жалко, че в управлението има много, като него.

250

111

преди 2 години

Да не се гласиш да ходиш в ММ и министър да ставаш??

249

D

преди 2 години

Така е като се самозабравихте и алчността ви надмина всякакви граници. Дори аз гласувах два пъти за вас, но не и третия път, защото се отвратих от вас.

248

гост

преди 2 години

Дай България нешо не даде!

247

Анонимен

преди 2 години

Е миии кат останая един файтон ора, ко да прай.

246

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Много свестен и последователен човек. Измори се от простотията българска. НАРОДЕ!

245

Читател

преди 2 години

А депутат ще бъде ли? Или и от мястото в парламента се отказа? А Мирчев?За един приятел питам.