66

ЛАЗО

преди 2 години

На кого драги измислени патриоти хвърлихте тази оставка?Нито гласоподаватели,нито членове,нито и ръководство!На кого се отчитате -БИЛЛА?

65

Анонимен

преди 2 години

тия революция няма да направят в македония затова да си прекръстят партията защото сегашното е лишено от смисъл.

64

адв. Екимджиев

преди 2 години

До номер 75 Този с "нежната физиономия и пухкава устичка" през 2009 година яко е напълнилгушка, когато е бил Председател на комисия в Университета. Тогава от касата и са похитени 11 000 000 лева, като тези 60 000 000 изнесени в чували от сметката на автомагистрала "Хемус"

63

Анонимен

преди 2 години

До Професор .......Ти явно си решил да направиш думата "професор" подигравателна!Неси пръв, обаче - лицето Анастас Герджиков те изпревари! *** се от яд, продължавай да ни разсмиваш с такива писания, но онзи с нежната физиономийка и пухкавата устичка те изпревари!

62

Анонимен

преди 2 години

МВРО са за коша за б,ок,лук на историята. Тотално ретроградна и демоде партия и идеи

61

Гацо каракачанина

преди 2 години

До дървения Професор:Явно и ти змиярино си участвувал в разпределението на еврото от продаденитепаспорти на македонци и шиптъри, щом се опитваш да хвалиш тези тюфлеци посайтовете . . .

60

Ciao

преди 2 години

bella ciao

59

Професор

преди 2 години

Изминалите избори показват че българинът не и е взел поуки и повтаря грешките си. Очаквах ВМРО и НФСБ да влязат в парламента с по 30-на депутата и да се обединят. И да подкрепят правителството на Генерал Борисов. Жалко. Такива големи родолюбци като Красимир Каракачанов и Валери Симеонов останаха извън парламента.

58

Анонимен

преди 2 години

На Каракачанката му дреме, той си оправи положението, получаваше депутатски и министерски заплати, очаква го и дебела депутатски пенсия.Да си патриот на днешно време се оказа доходоносен бизнес!

57

хп

преди 2 години

Докато не се сформира нов политически елит необвързан и необременен със Соца, Бг ще е нестабилна и без национална визия държава! Това означава поне още 10-15 години неопределена и хаотична политическа системна криза! Няма да ни е леко, не се самозалъгвайте!

56

Анонимен

преди 2 години

Жалко - Била загубиха голям рекламатор - кат седни на пейката с торбичка била или кат слиза от самолета - еееех хубави години бяха Каракачанке - нищо завийте му две свински крачета в торбичка била и два литра руйно вина за изпроводяк

55

Анонимен

преди 2 години

чичо Краси, защо то е толкова големо шкембето. ........................................................... Краси - за да те изям малка тлъста наденичке

54

Анонимен

преди 2 години

Луна да е лидер на ВМРО , тя е с повече рейтинг от торбичката

53

Здрасти

преди 2 години

Хахаха. Без коментар.

52

Асан

преди 2 години

Шкембе войвода ше ла па русенско варено от партийната субсидия не го мислете :)))

51

Славия

преди 2 години

Билла търсят магазинер

50

Away

преди 2 години

Оставаме верни на бългрската национална.... кухня и по възможност от тежки, по тежки трапези. Воеводи ли сте, родолюбци ли, с тия тър.буси и за че.п за зеле не ставате. Айде стига ядене и пиене за сметка на данакоплатците, бегом по родните места.

49

Анонимен

преди 2 години

Ангел Джамбазки сега води дела срещу Боян Расате защото пострадал при нападението на офиса..

48

Милият

преди 2 години

Да бе дочакал поне самолетите...Кой.ся.щв продава и тескерета?

47

Пита Беновска

преди 2 години

Трябва да се стягат редиците, щото Кирчо и Кокорчо като се провалят звучно, ще трябва някой да овладява политическата криза и тогава на Бойко ще му трябват сериозни коалиционни партньори.