12

софиянец

преди 2 години

Браво! Значи утре ако реша да отскоча до Сърбия ще мина през Перник първо да се тествам безплатно!

11

Антиматерия

преди 2 години

Нищо безплатно няма вече, ваксинирани или не, с тестове или не, със зелен сертификат или със зелен хайвер, пак сте от страната на булката.

10

x

преди 2 години

Властта в ръцете на Възраждане и тази безмислена новина ще изчезне.

9

АнонимеН

преди 2 години

30 ЛЕВА ПЛАТИХ ВЧЕРА ЗА БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ В СОФИЯ , ЗАЩОТО МИ ТРЯБВАШЕ И ВЕРОЯТНО НЯМА ПО-ЕВТИНО ОТ ТОВА В СОФИЯ 25 ЛЕВА + 5 ЛЕВА ВЗЕХА И ЗА ВЗИМАНЕ НА ПРОБАТА! А УЖ ТЕСТОВЕТЕ БЯХА БЕЗПЛАТНИ И ДО 10 ЛЕВА В ЕДНА ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ОТ СПИСЪКА ДАДЕН ОТ МИНИСТЕРСТВОТО!

8

Анонимен

преди 2 години

Както и да го увъртаме Зелените сертификати са Дискриминация без край. Масово са фалшифицирани и за това говори високата заболеваемост.Децата да не бъдат спирани от училище при никакви обстоятелства. Мисля че може и да е било незаконно затварянето на училищата но във всички случаи е абсолютно недопустимо да ги затварят.

7

Анонимен

преди 2 години

Първо Зеления сертификат се премахва безапелационно и тогава подкрепа за Кирчо Красавица.Тестовете също безплатни.Децата тръгват на училище безусловно.Рашков остава категорично до разгрома на гробарите и ортаците им от депесето. Да бъдат разследвани до край. Те са предатели безкрай.Долу зеления сертификат.

6

Асан

преди 2 години

Комунисти сър ама са закъсняли изборите минаха :)))

5

Анонимен

преди 2 години

И получава карантина 14 дни при положителен резултат. Безплатно е само сиренцето в капана.

4

Нови Министри 1

преди 2 години

Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват..

3

Нови Министри 2

преди 2 години

Да СЪБОРЯТ и запалят Агенцията за бежанци- ДАБ, и да УВОЛНЯТ директора и да махнат всички Предатели и турски ШПИОНИ, които работят там и прехвърлят Ислямски башибозуци през турската граница и ги хранят и им дават БЕЗПЛАТНО от нашите български пари.. Директора на тая Агенция-ДАБ е същия ПРЕДАТЕЛ, както поп Кръстьо.След като я ЗАКРИЯТ тая Агенция за бежанци, ще има пари за 5000( пет хиляди ) бедни и Безработни българи, да получават по 500 лева на месец от държавата.

2

Нови Министри 3

преди 2 години

ГЕРБ, ИТН, Слави, БСП, НЯМА да променят НИЩО... А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиноввници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде...А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева, ако влязат в Магазин, Ресторант или другаде.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще са безплатни,на петък тринадесети,ако се падне в сряда.