36

Анонимен

преди 2 години

И в Сърце и Мозък в Плевен е така.В един вход вкарват болни от линейки с Ковид,както и други!

35

до 41

преди 2 години

Прав си- и в болница Света Анна е така.

34

въпрос

преди 2 години

В повечето болници на една опашка стоят БАТ+ със симптоми и хора с травми,аритмии,астма и какво ли друго не! Ето това е безобразие за което всички са безхаберни!Пример колкото искаш! Лабораториите за PCR в болниците са вътре в тях и болните със симптоми влизат вътре и имат контакти с всичко и всички!И ако ще и по 1000 пъти да се ваксинираме и внуците ни ще се борят с ковид така както я караме!

33

Анонимен

преди 2 години

До Тая дърта спържа.........Gомнийьо, един с опакото на деснячката и ще те отуча да се изразяваш така за една уважавана лекарка, която е казала правилни неща! Как да се предпазим и лекуваме от болести, трябва да решават такива като нея, а не слабоумни микроцефалчета като теб!

32

Анонимен

преди 2 години

Няма места в болниците затова влизат късно и затова умират по къщите си. Реалната смъртност е много по-висока от отчетената.

31

Анонимен

преди 2 години

Мерките са адекватни ако всеки си носи маската и си чисти ръцете щот се почесваме с тях ще има защита ако ди носим маските под носа подсмърчаме и си ги сваляме като говорим по телефона е неефикасно е

30

Анонимен

преди 2 години

Най-модерното и най- универсално оправдание за безхаберието на лекарите и за експериментите им в стил "д-р Менгеле" - това е ковид !

29

До Отвратена

преди 2 години

Зависи от лл. Моят е малко шушумига и пред него няма чакащи. Но с радост ще ме прегледа. Вече какво ще открие и диагностицира е друг въпрос. Пак опира до знания и опит. Пък те ги превърнаха в чиновници със сигурен доход на глава. Тогава какъв опит и знания. Но поне трябва да знаят какво не знаят. Остава тогава само да изпратят пациента при специалист и на изследване. Може там да е проблема

28

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е функция на тестването, лечението и надписването по указания на СЗО, както и тормоза две години вече, водещ до стрес и несигурност. Като прибавим и цирка "Избори в България" - съвсем логичен резултат.

27

ДртПрч

преди 2 години

Истината е, че мерките са глупави и никой не вярва в тях. Затова не работят.

26

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

В тая връзка, къде е Главният държавен здравен инспектор? Това е негова работа?

25

Отвратена

преди 2 години

Абсолютно права е, доболничната помощ/личните лекари/ нехаят, не преглеждат, не назначават адекватно лечение, от което настъпват усложнения, а в болница вече отиват късно, защото като са отрицателни тестовете/след 10 дни домашно лечение/, болниците не искат да приемат пациентите. Сблъсках се миналата седмица с този проблем с майка ми, и съм не просто разочарована от здравната ни система, ами съм отвратена.

24

Анонимен

преди 2 години

Едно време баба ми плашеше"не ходи, баби в гората да не срещнеш кумчо-вълчо". Не че в центъра на София има гори, де. Но страшилката си е страшилка.

23

Анонимен

преди 2 години

Та не смятайте колко печели Фармата,ами 1,7трилиона в началото на пандемията къде обеща ЕС за държавите забравихте ли.Некои от държавите"отличници"вече взеха десетки милярди и им се облажиха.Затова се вкарват мерките, всичко да върви по ПЛАН

22

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ги болните в болницата болен с цигара до бутилка с кислород е този болен заболница ли е 70% там са такива

21

Анонимен

преди 2 години

Ако се смилят докторите и ти вкарат антибиотик в системата като на един мой близък роднина след 7 дена в къщи,веднага на втория ден следобед играеш хоро в стаята,как играеха по клиповете некои медици май от Испания беха

20

Баце ви Билчо

преди 2 години

Точно така както го казва коментар 23.Не случайно новото лекарство на файзера трябва да се вземе до 5 ден.Тук къде съм в чужбина антибиотик можеш да си купиш само с рецепта,имаш симптоми отиваш на 4-5 ден PCR положителен и пак седи в къщи,изчакват нарочно болеста да се развие и да порази дробовете,после в болница кислород като предупреждават пациента ,че е много зле и може да го интубират.То и препоръките на ЕК са за лечение с кислород и вкарване на течности/системи/

19

Смъртността

преди 2 години

е функция от лечението

18

Shark

преди 2 години

До 21. Ааа да, вярно, аз се обърках. Амо то една ли бяха, две ли, все лични моми министърки, коя от коя по "умни и акълии".

17

До 18

преди 2 години

Не, не беше тая от кръстопътя.Тая, дето сега акъл ръси по нейно време имаше сумалък народ заразени със СПИН при преливане на кръв.Някои не помнят, други не са забравили.