37

Жалко

преди 2 години

Бьлгарският народ масово гласува за -дпс и техните патерици - герб-сдс

36

Анонимен

преди 2 години

нинова позор оставка и затвор

35

Анонимен

преди 2 години

Какви бяха тези социологически прогнози дето даваха на ПП 15%, що за методика ? За ГЕРБ почти познаха, но за БСП също не уцелиха.

34

Анонимен

преди 2 години

До 31 и 21 Ох, на батко аналолизаторчетата. Сигурно и вие сте завършили Харвард? В чужбина гласува електората на ДПС и чалго берачите на малини и миещите чинии. ГЕРБ си държат около 23% на всички избори независимо от "чегъртане", полицейски акции, скрити машини и т.н. И странно за набеждаващи те ги, че само те купуват гласове потвърждават дори и чевените соц.проучвания. За разлика от почтените с"паралелното"гласуване.

33

Анонимен

преди 2 години

След номера с машивите, след лъжите на Рашков как да ги прикрие като разправяше, че са за Албания и Грузия, където изборите минаха - НЕ ВЯРВАМ НА РАДЕВ И ХУНТАТА МУ.

32

Ицко, ицко, иценце,

преди 2 години

на предишните избори гласувах за теб, на сегашните не..и знаеш ли що иценце..защото вместо да подкрепите Радев вие по инерцията на антито сложихте оня недорасляк за кандидат президент да плюе радев....отделно че е от ония с евтините апартаменти и от корумпиранта съдебна система срещу която се борите...така и не разбра червен тиквенико че народа отдавна не се интересува ляво дясно комунизъм антикомунизъм и че това са изкуфели лантри...ако беше подкрепил Радев нямаше да си на изчезване...

31

Анонимен

преди 2 години

Смятаме по тия данни местата в Новото НС (+/-1): ПП=66, Герб=58, Дпс=36, Бсп=27, Итн=25, ДБ=15, Възр.=13... То ясно, че ПП и ДБ ще се гушнат = 81. С Итн = 106, а с още 13 от Възр. = 119. Не стигат!!! Освен това или Итн или Възр. ще е проблем за Харвардците да ги убедят да ги подкрепят. Значи без Възр., но с БСП = 133 => вече стигат бройките депутати, но К.Петков да си избие от глава идеята за ЕДНА ПАРЛ.ГРУПА!!! Разбира се и Итн може да гракнат, че не може без тях.... И - за жалост - е верно!

30

Анонимен

преди 2 години

До ДПС - но сте малко, малкоооо... Не ставате )))

29

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на г-жа Ива Митева: Проектът на закон 154-01-9, внесен от Ива Митева Йорданова-Рупчева и група народни представители, беше представен от г-жа Митева, която посочи, че с него се правят промени в правилата за образуване на избирателните секции извън страната, като по този начин се осигурява възможност на българските избиратели в държавите, които не са членки на Европейския съюз, да упражнят своето право на глас така, както това е предвидено за българските граждани в държавите -

28

ДПС

преди 2 години

с вас ме Кирчоми Асенчо, не се молете на другите ;)

27

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ през цялото време си измисляха какво ли не, за да откажат хората да гласуват. Резултатът е рекордно ниска избирателна активност,от която полза имаха ДПС и ГЕРБ-СДС. При по-нормална избирателна активност от около 65-70%, мутрите нямаше да вземат 21%, а около 9%, а ДПС около 6.

26

Анонимен

преди 2 години

При 94,07% обработени протоколи в чужбина, ГЕРБ-СДС са с 7,88%. Затова мутрите все говорят за броя на секциите в чужбина.

25

***

преди 2 години

Комуноиди

24

Само аз ли?

преди 2 години

Явно гласувалите за ПП не познават никого освен кирил и асен? Само аз ли познавам поне 5-6 човека от листите им на избираемите места, които са синове и дъщери на най-върлите ***?

23

До 13

преди 2 години

Не обиждай фашистите и нацистите като ги принизяваш на нивото на комунистите от гроб и пребоядисаните комунисти от СДС! Гроб са младежкото БКП. Комунист до комунист са там, като започнеш от личния държач на бай тошовите орехи и стигнеш до Цвъчка, Свинетка, даскалицата и дуловската кофа!

22

До 11

преди 2 години

Грешиш ! Това е новият 9-ти септември ! Гответе се за манифестации под ботуша на Рашков ! Честито на печелившите !

21

О хо хо

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ - 35 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ, ПРИ РАДЕВ - 124! САМО ФАКТИ. МИСЛЕТЕ И РЪКОПЛЯСКАЙТЕ НА ДПС!

20

Обективно

преди 2 години

УМНИТЕ БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА ИЗБРАХА ДПС И КАРАДАЙЪ ЗА ВОДЕЩИ ПАРТИЯ И ПРЕЗИДЕНТ В БЪЛГАРИЯ!!!! ЧЕСТИТО!

19

Варненец

преди 2 години

ДБ и лично Христо Иванов са виновни ДПС да има 90 000 гласа и 9 мандата от Турция и Англия - 6 повече от юли. ДБ влизат в новата не история като грантаджиите-еничари на Козяк.

18

Shark

преди 2 години

До MaйMyнaтa. Много ли ви е мъчно?