72

А ти плямпало Кутев

преди 2 години

На какво се надяваш или какво ти обещаха ? Гледай нагоре , както ти , така и всички предатели , там всичко се записва . И оттам ще дойде възмездието ви.

71

Елена

преди 2 години

Йончева и Илиана Йотова - искаме ви оставката и излизане далеч от БСП. Продажни душици.

70

Анонимен

преди 2 години

Храни куче да те лае.Заслужават си го. Нинова защото тя направи Еленка евродепутат,както и Борисов който направи Мая омбудсман.

69

Хм

преди 2 години

Това на снимката какъв пол е според изсранбулската конвенция?

68

Анонимен

преди 2 години

Успехът на изборите означаваше да се съберат 121 народни представители за правителство и коалиционно управление......................Нямаше цел - спечелване на изборите от една партия. Целта е постигната....................Новата партия ПП взе от всички други партии, взе най-много от чалгарите....................Кутев трябва да се уволни от БСП за саботаж на новото коалиционно мнозинство......... Елена Йончева да се изгони за саботаж на БСП и за работа в полза на ГЕРБ.

67

Нина

преди 2 години

Грозна и злобна иленка ,ако не беше Нинова ти къде щеше да си иленке .....

66

Анонимен

преди 2 години

Ами така ще е - Нинова се гушна с разни плазмодии като Гуцанов и изгони кадърните хора, които изнасяха избрите на плещите си, а те организираха изборите за ПП. Кое не е ясно? Щяла да чакала тя събрание на съвета...

65

Анонимен

преди 2 години

Като я гледам ясна защо Серж смени брега.Хем грозна, хем злобна.

64

Анонимен

преди 2 години

Ленче мандата скоро ти изтича и ще си мечтаеш за Брюкксел, с Майчето ще си правите компания в някой мазе докато правите планове как да се върнете на депутатските банки... споко на Пролет отново ще има избори, видяхме ги и тез колко могат. 6 месеца не смеят да сложат вето на безумните цени на тока, та избирихателите Март месец ще ги гонят из улиците, но като ви гледам пенсионерската партия другият път ще сте може би под линията ...

63

Анонимен

преди 2 години

Ленче, спомням си , че така загубихте управленеито, докато Баце си организираше и пропагандираше кметството,партията, вие вместо да воювате да си задържите управлението, се бяхте хванали да спорите вътре помежду си в БСП и докато си спорехте, Баце ви измами и открадна властта! Странно се повтаря този сценарий, работете заедно за по добър резултат,а не вътре да се карате.

62

Анонимен

преди 2 години

Мишките на Радев изпълзяват от бункерите, за да разгромят и досъсипят БСП.

61

Анонимен

преди 2 години

Сега всички Станишеви л...а ще се разсмърдят.

60

Дивак

преди 2 години

Мдааа. Сега другарката Нинова ще се изтипоса по някоя телевизия и ще избълва дежурните си празнословия (както и политиците от другите партии, впрочем), че ще прави АНАЛизи на резултатите. Захаросани глупости и тъпотии от немай къде си.

59

До Вихрен 33

преди 2 години

Вихъре,аз съм горе-долу от поколението на твойте родители.Само не забравяй,че освен БСП,през последните 15години в управлението на страната беше и Атака с баш бооооклука Сидеров!Партия-патерица допринесла МНОГО за бедите на България!Не го забравяй!!!

58

Емил

преди 2 години

- БГНЕС защо са публикували снимка на корона-вируса?

57

Анонимен

преди 2 години

Проблема не е в хората от БСП, нито в БСП, нито в другите, откакто ББ и ЦЦ влязоха във властта, държавата стъпка по стъпка се разкоставя , унищожавайки защитните и сили, първо размазаха партиите, защитаващи българския интерес, въведоха и подслушване, следене , мачкане, цецомобили и други неща, заплашвани са политиците ни и държани в страх, както и населението, искали да няма ДС, полицаи и служби, с две думи оголена държава, без защита, стъпка по стъпка държавата ни е разкостявана! Стига!

56

Анонимен

преди 2 години

Точно пък Йончева да дава акъл - същта, която лансира ОМО Илинден и съществуването на македонска нация.Същата която е ЗА Истанбулската конвенция. Беше събрарла сума папки срещу Делян Добрев, после той я осъди за лъжа.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако ви се привижда Елена , значи Нинова още не е паднала от властта

54

Анонимен

преди 2 години

БСП вместо да ги лисрира ги праща в Европарламента .Гейчета Елена и Серго.Другия път под 10%

53

Анонимен

преди 2 години

Гея на Бсп в Европарламента.