13

Анонимен

преди 2 години

Те тестваха 11 милионен град за 3 дни заради 2 случая . Откриха още 2. Китайците са страшни! Само те знаят и могат да овладяват епидемия. Ние в Европа си играем на демокрация затова сме на този хал.

12

Бено

преди 2 години

Какво огнище, какви пет лв, Далян по население е колкото България, а имат 32 случая, не пишете глупости, хората са грамотни и боравят с информация!

11

Анонимен

преди 2 години

ДО Анонимен 11 - Ако вярваш на данните от Китай си най-големия шаран някога виждан в галактиката. В Китай на ден умират по 12 000 души от спъване и удряне на главата в бордюр, ако за 2г бяха умрели само 4500 за 2г никога нямаше да видиш това заключване на хора по домовете и зазидване на стени, стерилизиране на улици, строене на нови болници с капацитет 1000 легла за 10 дни и прочие. Населението на Ухан е 11 милиона, ако имаха само 4500 смъртни случая Ухан нямаше никога да се затвори.

10

Анонимен

преди 2 години

75% ваксинирани в Китай . Само 4500 жертви от началото на пандемията.

9

Анонимен

преди 2 години

от втората ваксинация и започва да произвежда много "антитела". Това явление се нарича "цитокинова буря", можете да търсите в Google тази тема. С прости думи, вашият имунитет започва да ви убива сам. (Тоест, по време на "цитокинова буря" имунната система убива както заразените зони, така и тези, които не са заразени, които са наблизо.Смъртта е почти 100%. Всичко това ще бъде обвинено в нов уж мутирал вирус и вината върху това ще падне върху неваксинираните (тъй като неваксинираните не са постигнали колективен имунитет), а след това сами сглобете липсващите пъзели на тази измама.

8

Анонимен

преди 2 години

Принципът стъпка по стъпка на текущото бодене. 1. Първата инжекция изключва човешката имунна система. (СПИН)2. Втората инжекция въвежда вируси в тялото. Вирусите се разпространяват много бързо из тялото без никакви пречки, така че имунната система не реагира на него по никакъв начин.Сега внимание!!! Гледайте ръцете си.3. Третата инжекция включва имунната ви система, която преди това е била деактивирана от първата инжекция и се случва нещо ужасно. Имунната ви система получава невероятен шок и стимулира имунитета ви, тя започва да реагира на цялата информация, която сте получили от втора

7

Анонимен

преди 2 години

Това е тест за бременост

6

ХА ХА

преди 2 години

Само да кажа още веднъж ХА ХА. Готово.

5

ХА ХА

преди 2 години

Това на снимката е ОТРИЦАТЕЛЕН тест за ковид! Пак ни изпързаляха! Показват ви отрицателен тест и казват, че имало ковид! ХА ХА А доказателства няма! ХА ХА

4

Анонимен

преди 2 години

след нова година очаквам стотици милиони заразени в Китай ,защото ваксинираните сега за най-големия инкубатор на заразата.

3

Анонимен

преди 2 години

Нали ги маркират масово и децата. Кво става?

2

Анонимен

преди 2 години

Какви огнища, кви глупости? Нали нямаше нито един болен до скоро?!Пускат го периодично, нарочно, това е!Няма оттърваване!

1

Анонимен

преди 2 години

Ако някой мислеше за здравето на хората, щяха да забранят тютюнопушенето. Аз съм пушач, но бих ги отказал веднага ако въведат подобни мерки. НЕ на К19 фашизма. НЕ на задължителната К19 ваксинация.