27

Анонимен

преди 5 месеца

След вливането на Райфайзен и КБС в Обединена Българска Банка е извършена "миграция" на сметките. След миграцията се опитах да проверя движенията в сметката ми в ОББ бивши КБС и Райфайзен. Натъкнах се на моя променена самоличност и присвоена чужда самоличност в ОББ - чужда лична карта, чужди имена, адрес и телефон, чужд клиентски профил - присвоили са ми профил на студент в Западна Европа собственик на търговска фирма с валутни капитали. Вече съм в друга банка.

26

.....

преди 2 години

Е как не тука ни убиват от всякакви такси и лихви си ги избият бързо

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Ще си спомняш с умиление за еднокнижника след януари :) Тогава може да си пуснеш и нещо за Ъпсурт за успокоение.

24

bdfbdnbf

преди 2 години

И това ли ще го разрешат, то като се слеят пак ще затварят клонове и ще уволняват хора, то опашките пред райфайзен се понасяха след една година няма да се понасят

23

Анонимен

преди 2 години

Тукашните форумци сте по-големи ревли от оплаквачките на погребения. България е малка бедна и смотана държава с прекалено много банки. Най-нормалното е има консолидация в сектора. 4 или 5 сериозни банки са достатъчни за нашите размери (в това число не влизат местните мафиотски банки, които се издържат от схеми).

22

Анонимен

преди 2 години

Боко тиквата, еднокнижника със зелените пожарникаски чорапи загуби изборите от музикант - интелигентен човек, сега нещо не смее да се изкашля, само троловете още пишат по инерция, а дали ще им се плати е друг въпрос.

21

Анонимен

преди 2 години

Някакви гербер.астки *** се изказват неподготвени, че един ден след изборите банките се изнасяли, което не е така.Второ, разбирачите знаете ли колко време отнема сключването на една такава сделка?!Риторичен въпрос, само да знаете, че е започнало по времето на тиквата.

20

Анонимен

преди 2 години

За къф са ми банки, парите са на фондовия пазар, а оборотните са в една карта издадена от фирмата дето си плащаш сметките.

19

Анонимен

преди 2 години

Българската няма нищо общо с истинската освен името ! Побългарена сбирщина нагли българи мислещи че всички са им длъжни да им плащат такси защото са най великите на света. От племето на тиквата толкова

18

A3

преди 2 години

demek komunijagite specheliha izborite i awstriicite se chupiha ot bulgaria na drugija den

17

КВС

преди 2 години

не са белгийци. Поне не и опериращите в България. Видях ги лично - руски генерали от КГБ са.

16

Анонимен

преди 2 години

Когато един ден след изборите се изнася банка извън БГ, и рапът наркоман печели първо място във София, е време за поголовно бягство от територията.

15

Райфайзен бяга

преди 2 години

от България - мислете му! А колкото до намеренията - едно е да имаш намерение, друго е да го приведеш в изпълнение - явно с нововъведенията в изборите сме достигнали критична точка на риска.

14

Колко експерти

преди 2 години

са се навъдили тук - както е по всяка тема, разбира се. Може ли само да спомена скромно, че за намеренията на австрийската централа да продаде "Райфайзен България" се знаеше от има-няма 5 години и това няма нищо общо с апокалиптични сценарии за България след изборите. Подчертавам го специално за гробарските *** в нета, чиито възложители още се надяват да ловят риба в мътна вода и вече им спускат съвсем смахнати опорки.

13

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Продължаваме подмяната явно...

12

А

преди 2 години

Ужас! Райфайзен да се готвят за поголовни уволнения, както стана с ОББ... тъпите белгийци разсипаха най-добрата банка!

11

Анонимен

преди 2 години

БЯГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА НА ТИККВИТЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА...

10

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо.Това ,че определен бизнес се продава е положително.Продава се печеливш бизнес в случая.Лошо е ако фалира банката.

9

Сандански

преди 2 години

Австрийците знаят нещо, за да изчезнат толкова бързо.Лошо

8

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен - 4 Точно това ми мина веднага през ум като видях новината, капитал изпревариха този сайт.Райфайзен не са се бутали да бъдат първи, но тихичко са имали винаги една стабилност като пазарен дял.Другото е че са мойта банка и незнам какво това означава за бъдещите ми отношения с тях.Предпологам офисите им ще бъдат ребрандирани и част от тях затворени - по начина по който се случиха нещата със офисите на Алфа Банк преди 7 години.