26

Анонимен

преди 2 години

Тези може да ги бие всеки който ги хване вече!-:)) ГЕРБ приключи с властта!

25

джо

преди 2 години

Внимателно слушах Баце вчера, от всичко казано разбрах, че на ГЕРБ не им е ясно защо народа не ги иска. Просто.... много КРАДАТ затова, нито Бойко Рашков нито Радев са им виновни, трябва новите да изметат Авгиевите обори , че много мирише....

24

Анонимен

преди 2 години

Доста е кофти да бъркат от "спестяванията", за да си запазиш резултата. Измeт. За 13 години не се наядоха...

23

Факт

преди 2 години

"Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямeOбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля.Тoвa зaявявa Тoмa Бикoв в кaчecтвoтo cи нa члeн нa Нaциoнaлния cъвeт нa Движeниe Бългaрия нa грaждaнитe нa 12 ceптeмври 2012 г.

22

Анонимен

преди 2 години

по навик лъже! запазил си, ама имаш отлив на избиратели!

21

Хаха

преди 2 години

Поздрав за Бойчо от Банкя с песента на Ицо Хазарта - One Shot !

20

Анонимен

преди 2 години

На някои, които не разбират от политика им изглежда странно, как "крадливите" ГЕРБ запазват позициите си, а "морални" като чалгарите, червените, бенбяните и лодкарите - не! Накратко, защото ГЕРБ представляват бизнес модел за управление на държава, а не са частна корпорация, като всички останали, без Възраждане! Там проблема е, че нямат реалистична визия за геополитика!

19

Анонимен

преди 2 години

Цитирам един приятел фен на Възраждане (неутрален),"ГЕРБ са си едни обикновенни мошенници нито леви нито десни,а ДБ и ПП са представители на истинското дясно в България!!

18

Фотографа

преди 2 години

Каде е Тома Биков?Да не вдигна самолета към Дубай???

17

Подкрепям...

преди 2 години

...вече сте убедително и твърдо втори! И затвърждавате яко вече с 5% разлика след първият. Хайде дано догодина тенденцията продължи и станете догодина трети... И така до края на света ;) ....

16

Анонимен

преди 2 години

Ако бях гербаджия щях да празнувам. Хора, в тая тежка зима дето предстои да не сте в управлението е божия благословия. Заради зеления сертификат ще фалират не само ресторанти и кафенета, но и целия туристически бранш. Малките производители, които са доставчици вече започнаха да фалират. След 3 месеца безработицата ще е адска. А и цените растат поголовно. Който управлява сега ще е новият Жан Виденов. В стремежа си да ви извадят очите, радевистите ви изписаха веждите. Кажете им едно голямо тенкю.

15

Анонимен

преди 2 години

Запази поциите си ГЕРБ - на губещи. Само дето вечее късно. България изгуби с тях 12 години,потъна в дългове и беобрана както не е бивало през военно време.

14

Анонимен

преди 2 години

Най-хубавото е че герберунгелчетата вече не коментират. Резнаха им кинтите.

13

Анонимен

преди 2 години

Да бе, верваме ви. Все още имате толкова гласове, защото за 10-12 години нароихте всевъзможни калинки и ги набутахте навсякъде по администрацията. Но всяко нещо с времето си. Когато усетят, че вече не сте фактор и няма да бъдете, те сами ще се преориентират. Нищо лично, просто инстинкт за самосъхранение. ще усетите и как медиите ще започнат да обръщат палачинката малко по малко. Ще видите какво е да сте от другата страна.

12

Анонимен

преди 2 години

Този е абсолютен хамелеон. Това дори е похвала за плазмодий, като Дани Митев.

11

G

преди 2 години

След още няколко години партия ГРОБ ще стане като НДСВ - сбогом толуп

10

Асан

преди 2 години

Митка кога стана герберка нали беше при Кукунева :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Ох милите! Истински мъченици! Така е, като нямаш какво да кажеш трябва да се направиш на жертва! Така ще получиш поне дивидент от съчувствието.

8

Йордан

преди 2 години

Дегенератите от ГЕРБ агонизират и така и не могат да проумеят, че техният огромен проблем не е в Президента Радев и сие; проблемът е в тях самите и пошлите им представи за "държавност" в спалнята на Бойко Борисов, нафукани до ушите с мутренската символика на пистолети, кюлци злато, и платени момичета.

7

pasito

преди 2 години

Хайде сега всички герберчета хванете се за ръчичка, разтворете бузки и ще ви водиме къде??? При бай Ставри.