64

Асан

преди 2 години

Тиквата скъса ли с Гержика :)))

63

Гласуващ

преди 2 години

До Майора: Ти май си от герберите. Добре, че не сте повече от 21%. Очевидно е, че в твоя случай не може да се направи нищо друго, освен пожеланието: "Бог да ти е на помощ!" Амин!

62

видимо

преди 2 години

От днес хляба Ви поскъпна, яжте хартиени разписки.

61

ЬЬЬ

преди 2 години

Очертава се вероятност пппп да влезе в конфликт с рр по въпроса за рсм и това може да обтегне до известна степен отношенията им.България трябва да отстоява своята историческа истина и своята култура даже ако трябва до скопие да се пътува през Аляска.Историята на България,историята на бълг.език и култура не може да стават заложник на някакви си търговски гешефти, които се планират в бъдеще време от кирчо и кокорчо.

60

Анонимен

преди 2 години

айде и тоз като свекърва на млада булка акъл дава

59

Анонимен

преди 2 години

поредния разбирко,раздавач на акъл без да му го искат, фурнаджия

58

емиграция

преди 2 години

Ще им гласуваме доверие,но ако слушкат Радев, който е за Москва ,лошо им се пише.Ние трябва да си запазим ЕС,НАТО и САЩ. Борисов си е опозиция вече, и изолиран от новите новородени партии.Обикновенно нещата се свеждат до 90 дни изчакване какво ще направят Кирчо и Кокорчо,като управляващи...

57

ЗА БАБА МАРА....

преди 2 години

ОТ 3-те -МОРЕТА ...САМО В КОНСТАНЦА И БУРГАС , ИДВАТ ФЛОТ НА НАТО И САЩ!!!!!/.чат ли си ..???/

56

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

"ПЪПНАТА ВРЪВ" --Е РС.МАКЕДОНИЯ , СЕЛЯНИ ПРОСТИ ....НАШИТЕ ИЗБОРИ , БЯХА ЗА ТЯХ!!!!

55

баба мара

преди 2 години

мен ме интересува проекта 3 морета ам кораби и учения в черно море кризатас бежанците между беларус и полша не чувам никои да взема отношение аз искаммир не желая конфликти с русия и да студувам зимата без парно

54

БСП УМРЯ!

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ ДПС ....И КАНАДСКОТО УИСКИ ОТ КИРЕ ТРИВОЛТА!...ХА , НАЗДРАВЕ!....

53

Беновска пипа

преди 2 години

Концентрирането на власт в един определен политически и олигарихчен кръг е много опасно. Примерите в новата ни история са много. Последният е преяждането с власт от ГЕРБ в продължение на повече от десетилетие. Сега България е на път да концентрира властта в друг такъв кръг. Това винаги вода до самозабравяне и ограбване на страната. Още повече, че този кръг ни е добре познат и сме му сърбали попарата.

52

Анонимен

преди 2 години

Пъпната връв може да се окаже "казуса" Северна Македония !

51

До 48

преди 2 години

Голям майтап си! ТОЧНО ПРИ РАДЕВ - СЕКЦИИТЕ В ТУРЦИЯ СА 124, А ППИ ГЕРБ И ВМРО - 35!!! ТА КАК СИ СЪС ЗДРАВЕТО?

50

Анонимен

преди 2 години

ПП е проет на Радев и Путин. ПП нищо не може да скъса. Може само да слушка и да изпълнява заповеди.

49

ПиП

преди 2 години

Сега идва 21 ноември...РР ще трябва доста да се поизпоти я от зор,я от страх...че и тази седмица обеща диспут, все пак трябва да се види от тия,които гласуват за летци,военни и генерали,до колко могат да мислят тия с фуражка на главата. Другите вече знаем резултата. Дано камерите да покажат бръмбара в ухото на вожда,с мераци за втори мандат.

48

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв филм Радев да не е президент. Няма да правим кеф на Карабудалъ! За вторият тур съм двойно по мотивиран да подкрепя Радев, след като днес прочетох,че 80 хил. гласа са дошли за ДПС от Турция. Имали сме зависими от ДПС президенти. Хайде този път да не е така!

47

Знаещият

преди 2 години

До азРадев е националният предател , който е подготвян от 30години за този момент , благодарение на КГБ и ДС - преди 32 години на всички бе ясно че ,демокрация само през крив макарон .Излъгахме ЕС , че комунизма е свален от власт !Дадохме власта на техните деца и внуци!75 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ СТИГАТ !ВРВЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ БЕЗ КИРЧО И КОКОРЧО И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП! ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

46

До 41

преди 2 години

Гербава под..го,няма да ви се получи.Народа си иска Радев,въпреки хилядите купени гласове.Точка!

45

Анонимен

преди 2 години

Петко, я вземи да скъсаш с предрасъдиците си. Аз съм на твоя възраст и антикомунстически убеждения и ми омръзна 30 г. да спрягате или руска заплаха или да виждате зад всеки ъгъл комунисти. Това вече се изтърка. Радев е президент, който защитава българския интерес. Снощи ясно каза на македонския журналист, че България няма да отстъпи от своята история, културно наследство и защитата на онези в РСМ, които се определят като българи. ПП не е Радева креатура, но ще мине време и ще го разбереш!