11

Нумизматче

преди 2 години

Това е пълен абсурд не шок в търсенето на монети, а слаба организация в БНБ. През цялото време служители влизаха и уж по работа и се редяха директно на касите. Имаше уж до трезори а се оказваха на касите. Тумба от организирани *** и липса на всякакъв ред. Преди години работеха 4 каси специално а сега работят 2 каси като едната обслужва всякакви транзакции. Отидох в 8:30 и моят ред дойде м 15:30 така се възбужда спекула и затрудняват достъпа.

10

Анонимен

преди 2 години

И аз се редих на опашката, защото медните и сребърните възпоменателни монети на БНБ винаги свършват още на първия ден! Това е така от 4-5 години поне, защо не се замислят да вдигнат малко тиража!

9

Банкера

преди 2 години

Инвестицията в Юбилейни монети златни и сребърни е добър избор да си вложиш парите пред чудовищната инфлация която се задава....

8

панайот

преди 2 години

по скоро хората си изтеглят парите щом стана ясно че фигуранта взима втори мандат .

7

Райфайзен бяга

преди 2 години

от България. Мислете му!

6

БНБ

преди 2 години

Да не е фалирала, като КТБ?

5

Цола Драгойчева

преди 2 години

Следващата монета ще бъде с образа на Румен Решетников!

4

Ааа

преди 2 години

Добре ни подготвят за такива гледки. Да 6 месеца пред доста други банки ще е същата гледка. Обаче тоя път освен банките ще избомбят и валутния борд. А там вече и пари да имаш все едно нямаш, ще си припомним Виденовата зима .

3

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех, че се редят за монети с образа на ББ.

2

Обобщение..

преди 2 години

Просто българите обичат да висят на опашка и после да се оплакват. Аз съм започнал с опашка за нафта като бях непълнолетен през 80те, после помня опашката пред първия Макдоналдс с дъщерята, опашки за смяна на номерата на колите-(тези бяха 2дневни). Сега ходя само на къси опашки. Вчера отидох до секцията в близкото училище, с уговорката, че ако има повече от 5 човека се прибирам, но беше почти празно. В банка ходя в краен квартал, въпреки че е далеч. Според мен най-лошо е в КАТ.

1

Хазарта

преди 2 години

ББ реди ли се?